Moje fuksje
- FIGA
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 cze 2007, o 10:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Basiu na al... kupowałam jasne ( mam nadzieję że takie będą ) to później mogłam bez obaw kupować inne kolorki :P
Niby ta z tymi wielkimi pąkami miała być różowa, ale nawet ten pan nie gwarantował że na 100% najważniejsze że jest dubeltowa , bo te pojedyncze mam dwie choć każda inna :P
Nazw żadnej nie pamiętam
Niby ta z tymi wielkimi pąkami miała być różowa, ale nawet ten pan nie gwarantował że na 100% najważniejsze że jest dubeltowa , bo te pojedyncze mam dwie choć każda inna :P
Nazw żadnej nie pamiętam
- Nela
- Przyjaciel Forum
- Od: 18 paź 2006, o 17:09
Po prostu je znam bo bardzo je "kocham" . Ja je kolekcjonuje-ę/ mam juz 82/ - i raczej się rozpoznaje mniej więcej co się ma a co jeszcze może być. Stale siedzę w necie i oglądam różne... Fuksje to od lat moje najbardziej ulubione kwiaty...basga pisze:Panieneczki w sukieneczkach! :P
Kurde-fajny pomysł z tymi kwiatuszkami do zdjęcia.
A jak Ty pamiętasz,jaką już masz a którą kupić?Oczopląsu można dostać,ja to może ze trzy bym zapamiętała.
Biedny, kto gwiazd nie widzi bez uderzenia w zęby... St.J.Lec
- myszorek
- Od: 5 cze 2007, o 16:09
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. Phil Bosmans
Pozdrawiam, Ola
Spis treści; Zielona galeria
Pozdrawiam, Ola
- UrszulaKraków
- 30p - Uzależniam się...
- Od: 17 cze 2009, o 10:17
KARI ja też kupowałam na allegro od fuksjany 3 tyg temu około 18 odmian Wszystkie przyszły w bardzo dobrym stanie. Fakt ze małe 10-20 cm, ale dzien potem przesadziłam każdą do 3 litrowych donic i rosną bardzo szybko. Przyjęły się wszystkie. W tym roku nie nastawiam sie na kwiaty tylko na wyprowadzenie gęstych krzewów, dlatego juz 2 razy uszczykiwałam wierzchołki. Podlewam wodą z akwarium + Florovit dla pelargonii, a raz w tygodniu pokrzywówką. Generalnie jestem bardzo zadowolona z zakupu.
PS. Zdjęcia sadzonek tego sprzedawcy znajdziesz na ich stronie fuksjana.pl w dziale - "ciekawostki".
PS. Zdjęcia sadzonek tego sprzedawcy znajdziesz na ich stronie fuksjana.pl w dziale - "ciekawostki".
- darla80
- 1000p
- Od: 29 sie 2008, o 10:18
Kochane-co tu tak cicho
Nie macie się czym chwalić ?
No to jedziemy z moimi :
Cztery na pergoli to zakupy z fuksjany.Zakwitła pierwsza-kolor się zgadza gdy dopiero co otwierają się pączki,potem jest jak widać(trochę szkoda,choć ciekawie wyglądają różnokolorowe razem).
Moja Bella również się popisała- tym razem rozmiarem To tegoroczna sadzoneczka.Zostawiłam jedną zeszłoroczną,reszta to tegoroczne sadzoneczki(nawet późniejsze bo trochę wcześniejszych poszło na wymianki z innymi forumowiczami)-gabarytowo i jeśli chodzi o kwitnienie to nie widzę różnicy.Morał jest taki-planuję robić jak w latach poprzednich-co roku młode sadzoneczki.
C.D.N...
Nie macie się czym chwalić ?
No to jedziemy z moimi :
Cztery na pergoli to zakupy z fuksjany.Zakwitła pierwsza-kolor się zgadza gdy dopiero co otwierają się pączki,potem jest jak widać(trochę szkoda,choć ciekawie wyglądają różnokolorowe razem).
Moja Bella również się popisała- tym razem rozmiarem To tegoroczna sadzoneczka.Zostawiłam jedną zeszłoroczną,reszta to tegoroczne sadzoneczki(nawet późniejsze bo trochę wcześniejszych poszło na wymianki z innymi forumowiczami)-gabarytowo i jeśli chodzi o kwitnienie to nie widzę różnicy.Morał jest taki-planuję robić jak w latach poprzednich-co roku młode sadzoneczki.
C.D.N...
Pozdrawiam serdecznie. Darla
"Wymienię/Sprzedam/Kupię-Fiołki odmianowe i nie tylko... ;)"
"Zapraszam do swojego ogrodu -darla80" "Moje Storczyki"
- myszorek
- Od: 5 cze 2007, o 16:09
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Piękne baletnice! Jakie wielgachne są!
Ale najpiękniejsze te biało-fioletowe
Ale najpiękniejsze te biało-fioletowe
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. Phil Bosmans
Pozdrawiam, Ola
Pozdrawiam, Ola
- darla80
- 1000p
- Od: 29 sie 2008, o 10:18
...c.d.
Woo-doo na dniach rokwitnie(nie mogłam się oprzeć by sprawdzić czy to naprawdę ona i rozchyliłam trochę spódniczkę ...piękne są te smugi :o ).
A teraz Bianca(tu się zgadza) oraz miała być Flemenco Dancer (czerwono-biała) a jest inna odmiana
Na koniec jeszcze moje NN
Przy takiej suchej,słonecznej pogodzie bardzo szybko przekwitają
Woo-doo na dniach rokwitnie(nie mogłam się oprzeć by sprawdzić czy to naprawdę ona i rozchyliłam trochę spódniczkę ...piękne są te smugi :o ).
A teraz Bianca(tu się zgadza) oraz miała być Flemenco Dancer (czerwono-biała) a jest inna odmiana
Na koniec jeszcze moje NN
Przy takiej suchej,słonecznej pogodzie bardzo szybko przekwitają
Pozdrawiam serdecznie. Darla
- Andziax007
- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Kontakt: