Roślinki Ani cz.2
- Andziax007
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
- Leśny Duch
- 1000p
- Od: 10 lut 2009, o 12:40
hm tak się zastanawiam, ze może po spryskiwaczu są czasem smugi, bo się go więcej używa psikając na szybę - jest więcej substancji, która zostawia ślad, a przy płynie jest większe rozcieńczenie i smug nie ma;) taka moja teoria mała, ale musiałabym wypróbowac jeszcze spryskiwacz.
Pozdrawiam!:) Joasia
Na leśnym balkonie
Na leśnym balkonie
- Andziax007
- Kontakt:
- zabcia_paula
- 500p
- Od: 24 sty 2009, o 10:34
Aniulku z braku czasu dopiero dziś dotarłam do Twojego nowego wątku...i przyznać muszę, że mile jestem zaskoczona.
Wszystko usystematyzowane...kącik begonkowy rewelacyjny i do tego jaki kolorowy.
Nie przypuszczałam, że mogą mieć w sobie tyle uroku.
Rodzinka epipremnum piękna i jaka liczna...jednak marzenia się spełniają
I już nie mogę doczekać się kolejnej porcji roślinek
Wszystko usystematyzowane...kącik begonkowy rewelacyjny i do tego jaki kolorowy.
Nie przypuszczałam, że mogą mieć w sobie tyle uroku.
Rodzinka epipremnum piękna i jaka liczna...jednak marzenia się spełniają
I już nie mogę doczekać się kolejnej porcji roślinek
Pozdrawiam, Paula
- Andziax007
- Kontakt:
No widzisz Gosiu......tu na forum można porozmawiać o wszystkim i dowiedzieć się ciekawych rzeczy tak jak np o tym płynie do szyb To musisz się wybrać na zakupy skoro Ci się skończył hehehe
Paulo nic nie szkodzi.....cieszę się że jesteś tak zaskoczona i że Ci się podoba Tak marzenia się spełniają a to zasługa naszych Forumowiczek A begonie to moje największe chciejstwo bo strasznie mi się podobają a o kolorystyce już nie wspomnę...po prostu powalająca Postaram się jak najszybciej zrobić zdjęcia :P
Paulo nic nie szkodzi.....cieszę się że jesteś tak zaskoczona i że Ci się podoba Tak marzenia się spełniają a to zasługa naszych Forumowiczek A begonie to moje największe chciejstwo bo strasznie mi się podobają a o kolorystyce już nie wspomnę...po prostu powalająca Postaram się jak najszybciej zrobić zdjęcia :P
- Elizabetka
- Przyjaciel Forum
- Od: 4 lip 2006, o 20:04
- Andziax007
- Kontakt:
Elu dziękuję Oj przydałby się jeszcze jeden rząd ale nie ma jak To epi widzę jak bardzo przyciąga uwagę :P Tak szczerze to go nie prasuję sam się układa A i też swoje już przeszedł bo co 2tyg go piorę bo moje kociaki lubują na nim spać a najbardziej jak jest po deszczu to potem tak na nim widać łapki że ja tylko go noszę do pralki.....do szafki i znowu na stolik Muszę się przejść po Twoim ogródeczku :P Dawno tam nie byłam Ja mam dwie hosty i też ładnie sobie rosną
- Andziax007
- Kontakt:
- Andziax007
- Kontakt: