Roślinki Ani cz.2

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
Zablokowany
Awatar użytkownika
Andziax007
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 gru 2008, o 08:18
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Post »

Asiu cieszę się że jesteś zadowolona z tego płynu :lol: A ja wypróbuje ten normalny Clin nie w spryskiwaczu :wink: Życzę miłego mycia okien :)

Edytko tak to fakt ma bardzo wybarwiane listki :) Dziękuję :oops:
Awatar użytkownika
Leśny Duch
1000p
1000p
Od: 10 lut 2009, o 12:40

Post »

hm tak się zastanawiam, ze może po spryskiwaczu są czasem smugi, bo się go więcej używa psikając na szybę - jest więcej substancji, która zostawia ślad, a przy płynie jest większe rozcieńczenie i smug nie ma;) taka moja teoria mała, ale musiałabym wypróbowac jeszcze spryskiwacz.
Pozdrawiam!:) Joasia
Na leśnym balkonie
Awatar użytkownika
Andziax007
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Asiu a to całkiem możliwe :roll: Zobaczymy wypróbuję ten w płynie i się okaże :wink: Chyba że wcześniej wypróbujesz to daj mi znać czy jest jakaś różnica między nimi :)
Awatar użytkownika
Fidelis
200p
200p
Od: 23 lut 2009, o 10:12

Post »

Aniu pięknie rozpoczęłaś nowy wątek, poogladałam sobie śliczne kwiatuchy no i o myciu okien poczytałam, jak to pożytecznie zagladnąć do Ciebie :lol: Mnie też to czeka w sobotę, a Clin się skończył... :)
„szczegół nadaje wielkość wszystkiemu co małe”
Pozdrawiam - Małgosia
Moje zielone
Awatar użytkownika
zabcia_paula
500p
500p
Od: 24 sty 2009, o 10:34

Post »

Aniulku z braku czasu dopiero dziś dotarłam do Twojego nowego wątku...i przyznać muszę, że mile jestem zaskoczona.
Wszystko usystematyzowane...kącik begonkowy rewelacyjny i do tego jaki kolorowy.
Nie przypuszczałam, że mogą mieć w sobie tyle uroku.
Rodzinka epipremnum piękna i jaka liczna...jednak marzenia się spełniają :D
I już nie mogę doczekać się kolejnej porcji roślinek
Pozdrawiam, Paula
Awatar użytkownika
Andziax007
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

No widzisz Gosiu......tu na forum można porozmawiać o wszystkim i dowiedzieć się ciekawych rzeczy tak jak np o tym płynie do szyb :wink: To musisz się wybrać na zakupy skoro Ci się skończył hehehe :)

Paulo nic nie szkodzi.....cieszę się że jesteś tak zaskoczona i że Ci się podoba :wink: Tak marzenia się spełniają a to zasługa naszych Forumowiczek :lol: A begonie to moje największe chciejstwo bo strasznie mi się podobają a o kolorystyce już nie wspomnę...po prostu powalająca :wink: Postaram się jak najszybciej zrobić zdjęcia :P
Awatar użytkownika
Elizabetka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 4 lip 2006, o 20:04

Post »

Aniu piękne te begonie i jaką kolekcję masz już u siebie.....przydałby się czwarty rząd :wink: .
A te epipremnum N'Joy naprawdę oczy na wierzch wychodzą.... :shock:
No i ładny obrus :wink: ....z pewnością go prasujesz co?
Pozdrawiam. :D

Ps.
Hosty się ładnie rozrastają ...podlewam je równo. ;:2
Awatar użytkownika
Andziax007
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Elu dziękuję :oops: Oj przydałby się jeszcze jeden rząd ale nie ma jak :wink: To epi widzę jak bardzo przyciąga uwagę :P Tak szczerze to go nie prasuję sam się układa :wink: A i też swoje już przeszedł bo co 2tyg go piorę bo moje kociaki lubują na nim spać a najbardziej jak jest po deszczu to potem tak na nim widać łapki że ja tylko go noszę do pralki.....do szafki i znowu na stolik :twisted: Muszę się przejść po Twoim ogródeczku :P Dawno tam nie byłam :oops: Ja mam dwie hosty i też ładnie sobie rosną :wink:
Awatar użytkownika
aguka
1000p
1000p
Od: 16 lut 2009, o 22:35
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Ja się zastanawiam po czym poznać, że epi się przyjęło mi jak na razie jeden liść zżółkł i stoi w miejscu nic nie rośnie :roll:
Awatar użytkownika
Andziax007
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Aguko a to epi stoi w ziemi :roll: Jeśli tak to jak zauważysz że rosną listki to znaczy że się przyjął.......ale cierpliwości jeszcze ruszy pełną parą :wink:
Awatar użytkownika
aguka
1000p
1000p

Post »

Stoi w ziemi w bardzo małej doniczusi (już chyba około 3tyg) ale jakoś nic nie widzę, zaglądam codziennie :roll:
Awatar użytkownika
Andziax007
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Zapewne nie miał korzonków jak go wsadziłaś :roll: W ziemi czasami jest trudno ukorzenić......jak za mocno podlejesz to zaczyna gnić ale myślę że niedługo ruszy....daj mu troszkę cierpliwości bo on teraz idzie w korzenie a nie w koronę :wink:
Awatar użytkownika
aguka
1000p
1000p

Post »

Hmm miał rozwinięte korzonki ale mało (trzymałam je ponad 2tyg w wodzie) rzeczywiście chyba najpierw się adoptuje do nowej sytuacji i idzie w korzenie :D Dziękuję Ci bardzo za wyjasnienia :D
Zablokowany

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”