Wszystko o pomidorach 4cz. (20.05.09 -31.12.09)
- maciachowa
- 30p - Uzależniam się...
- Od: 21 kwie 2009, o 20:46
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Agnieszko oby więcej takich fotek- raj dla oczu
idę spryskać czymś pomidory i oby się więcej plam nie pojawiło bo na targu sadzonki już się skończyly. tak wyglądają moje malinowe kapturki jak myślisz Agnieszko jeśli już maja 1cm , to kiedy dojrzeją do zjedzenia
idę spryskać czymś pomidory i oby się więcej plam nie pojawiło bo na targu sadzonki już się skończyly. tak wyglądają moje malinowe kapturki jak myślisz Agnieszko jeśli już maja 1cm , to kiedy dojrzeją do zjedzenia
Fiołki w fiolecie ukryte w zieleni ,Szukały wiosennych, wonnych promieni.
Rosły spokojnie kusząc motyle.Rosły i rosą kochały chwile.Mój Tajemniczy Ogród
Moniczko jeszcze trochę poczekasz na bawole serca... w lipcu z pewnością będziesz się nimi zajadać.
Trzymam kciuki za Twoje pomidorki zrób, czym prędzej oprysk lub usuń chore krzaczki tak jak Kozula poradziła i bacznie obserwuj swoje pomidorki.
Aniu już nie mogę się doczekać kiedy dojrzeją
pozdrawiam serdecznie
Trzymam kciuki za Twoje pomidorki zrób, czym prędzej oprysk lub usuń chore krzaczki tak jak Kozula poradziła i bacznie obserwuj swoje pomidorki.
Aniu już nie mogę się doczekać kiedy dojrzeją
pozdrawiam serdecznie
Agnieszka
Rośliny są jak ludzie, potrzebują miłości, ale i ludzie są jak Rośliny, pozbawieni miłości więdną...
Rośliny są jak ludzie, potrzebują miłości, ale i ludzie są jak Rośliny, pozbawieni miłości więdną...
na bawole to nawet nie liczę dopiero zawiązki widać. a te na zdjęciu to koktajlowe wiec dużo nie muszą urosnąć
-
- 200p
- Od: 14 lis 2007, o 14:21
wydaje mi się ,że na każdym odroście (wilku) może zawiązać się grono . ale ja wyrywam wszystkie najniższe , zostawiam jeden pod zawiązanym już gronem. ale bawole serce prowadzę na jeden, więc będę usuwać wszystkie wilki;)
-
- 500p
- Od: 11 lut 2008, o 20:09
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Pomidory czereśniowe to są te, które wszyscy nazywamy koktajlowymipeneloppe pisze:znacie odmiany maliniak karłowy i pomidory czereśniowe?? kupiłam dziś i wysiałam- pewnie teraz usłyszę ,że za póżno?? może do jesieni będę miała jakąs szklarenkę więc może zjem coś jeszcze w listopadzie;) uprawiał ktoś i ma jakieś rady lub sugestie- no i najważniejsze czy smaczne??
Smolkus1993 pisze:mam głupie pytanie jak rozpoznać czy wyrasta wilk czy to może będzie grono ? bo ja już nie wiem co usuwać a co nie
"Wilk"
Usunięty wilk
Przyszłe grono
Mam nadzieję ,że udało się mi troszkę pomóc
pozdrawiam
Agnieszka