Roślinki pingu
- Taccanivea
- 1000p
- Od: 24 cze 2009, o 12:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Andziax007
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Kontakt:
- pingu
- 1000p
- Od: 23 maja 2009, o 22:50
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
No i właśnie ona na tym oknie ruszyła. Ale i tak ją poobcinam kiedyś, na zdjęciu nie widać, ale tam cały dół rośliny jest łysy.
edit
A wczoraj jeszcze przyniosłam kawałek takiej, też chyba zroślichy.
edit
A wczoraj jeszcze przyniosłam kawałek takiej, też chyba zroślichy.
Patrycja Moje doniczkowce
"I have spread my dreams under your feet; Tread softly because you tread on my dreams."
"Rzuciłem rozpostarte sny pod twoje stopy; Stąpaj ostrożnie - depczesz moje sny." W.B.Yeats
"I have spread my dreams under your feet; Tread softly because you tread on my dreams."
"Rzuciłem rozpostarte sny pod twoje stopy; Stąpaj ostrożnie - depczesz moje sny." W.B.Yeats
- elcia1974
- Od: 23 lip 2009, o 18:25
I owszem zroślicha. A do tego, jak ładnie wybarwiona.
Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
- Andziax007
- Kontakt:
- pingu
- 1000p
Też z pracy przyniesiona. Wsadziłam ją razem z tą drugą. Chyba nie bedą sobie przeskadzać?
- Andziax007
- Kontakt:
- m@jk@
- 500p
- Od: 9 wrz 2009, o 03:23
- Kontakt:
[quote="pingu"]m@jk@ nasypałam w osłonkę kamyczków, bo dobrałam tak bardzo dopasowaną do doniczki, że gdy później przy podlewaniu chciałam wyjąć doniczkę, żeby obadać czy nie przelewa się już, to mało szału nie dostałam. Nie mogłam jej wyjąć. Dlatego teraz doniczka wystaje.
A tu nasza zroślicha, jak widać (jako tako widać - fotki z komórki) wszystkie liście "przykleiły" się do szyby. Nawet ją kiedyś odwróciłam, ale ona za jakiś czas znowu zaczęła do szyby się przekręcać:
A to ja często tak mam- najpierw włożę, a potem problem z wyjęciem doniczki :PP
A ta Twoja zroślicha to wcale tak kiepsko nie wygląda- spore liście ma i zdjęłabym ją z tego parapetu, bo widać, że się tam męczy, bo jest za duża na ten parapet i dlatego przykleja się do okna
A tu nasza zroślicha, jak widać (jako tako widać - fotki z komórki) wszystkie liście "przykleiły" się do szyby. Nawet ją kiedyś odwróciłam, ale ona za jakiś czas znowu zaczęła do szyby się przekręcać:
A to ja często tak mam- najpierw włożę, a potem problem z wyjęciem doniczki :PP
A ta Twoja zroślicha to wcale tak kiepsko nie wygląda- spore liście ma i zdjęłabym ją z tego parapetu, bo widać, że się tam męczy, bo jest za duża na ten parapet i dlatego przykleja się do okna
Czy człowiek nie umiejący liczyć, który znalazł czterolistną koniczynę, ma też prawo do szczęścia?
Poszukuję Calatea crocata i Calathea wavestar, rufibarba
Zapraszam do mnie
Poszukuję Calatea crocata i Calathea wavestar, rufibarba
Zapraszam do mnie
- Taccanivea
- 1000p
- Od: 24 cze 2009, o 12:49
- pingu
- 1000p
dziękuję.
No, ja te moje szczepki postawiłam też w zacienionym. A w pracy niestety, nawet nie ma za bardzo miejsca, żeby ją przenieść
A dzisiaj kupiłam sobie sucholubki. Takie zwykłe, ale zawsze. Pojechałam po kurtkę do Manufy w Łodzi i tak jakoś przypadkiem zaparkowałam przed Liroyem. 8) A jak już stałam przed Liroyem, no to co będę obchodzić budynek dookoła, wiatr jest, zimno, to wygodniej przejść do sklepów przez halę Liroya. No i wiadomo jak to się skończyło. Tym razem nie udało się wyjść ze sklepu bez roślinek Później wrzucę fotki.
No, ja te moje szczepki postawiłam też w zacienionym. A w pracy niestety, nawet nie ma za bardzo miejsca, żeby ją przenieść
A dzisiaj kupiłam sobie sucholubki. Takie zwykłe, ale zawsze. Pojechałam po kurtkę do Manufy w Łodzi i tak jakoś przypadkiem zaparkowałam przed Liroyem. 8) A jak już stałam przed Liroyem, no to co będę obchodzić budynek dookoła, wiatr jest, zimno, to wygodniej przejść do sklepów przez halę Liroya. No i wiadomo jak to się skończyło. Tym razem nie udało się wyjść ze sklepu bez roślinek Później wrzucę fotki.
- ewelina8005
- 1000p
- Od: 24 lip 2009, o 12:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.