Pozytywnie zakręcona
- arlet3
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 maja 2010, o 19:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Pozytywnie zakręcona
Gosiu u nas tylko raz w LM widziałam i była przekwitnięta i nie chcieli jej przecenić to nie wzięłam a teraz żałuję i od tamtej pory więcej nie widziałam częściej w kauflandzie widziałam ale ostatnio też już nie ma
- Haim
- Od: 19 cze 2009, o 01:16
Gosiu, przyszłam do Ciebie z rewizytą
Piękne masz storczyki, kolekcja szybko rośnie
Co do Obi, uważaj na przecenione Cambrie i Oncidia, ja jak byłam ostatnio to prawie wszystkie miały mszyce, zresztą juz o nich wspominałaś w swoim wątku
Piegowaty białasek prześlicznu a rosnące pędziki urocze
Co do Phal. z nakrapianymi liśćmi, to są Philadelphie, zresztą na etykietkach jest napisane, ja mam takie same etykietki, zobacz sobie ;)
Pozdrawiam serdecznie
Piękne masz storczyki, kolekcja szybko rośnie
Co do Obi, uważaj na przecenione Cambrie i Oncidia, ja jak byłam ostatnio to prawie wszystkie miały mszyce, zresztą juz o nich wspominałaś w swoim wątku
Piegowaty białasek prześlicznu a rosnące pędziki urocze
Co do Phal. z nakrapianymi liśćmi, to są Philadelphie, zresztą na etykietkach jest napisane, ja mam takie same etykietki, zobacz sobie ;)
Pozdrawiam serdecznie
Na pewno na nie trafisz (może niekoniecznie w LM)..?
Moje biedactwa w reanimacji keramzytowej od dzisiaj są w kuracji kamykowej... Zobaczymy jak to wyjdzie. Ale dobrze, że je przasadziłam, bo w keramzycie (jak je wyjmowałam) było bardzo wilgotno...
Moje biedactwa w reanimacji keramzytowej od dzisiaj są w kuracji kamykowej... Zobaczymy jak to wyjdzie. Ale dobrze, że je przasadziłam, bo w keramzycie (jak je wyjmowałam) było bardzo wilgotno...
Na liściach mojej miltoni zauważyłam brązowe plamy -takie idące od dołu... Czy przelałam ją... tak mi się wydaję...
-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 14 sty 2009, o 18:33
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
A nie jest to związane z mniejszą wilgotnością powietrza??Zaczął się okres grzewczy i wszyscy będziemy mieć z tym problem
Może faktycznie masz rację....
Nie mogę się z moją Miltonią dogadać - taki uparciuch z niej...
Zobaczymy
Nie mogę się z moją Miltonią dogadać - taki uparciuch z niej...
Zobaczymy
Cgciałabym docieć dokładnie ich nazw - może ktoś mi doradzi...
- Madzik_J-Ch
- 200p
- Od: 12 lip 2010, o 22:51
Bombowe połączenie kolorów, ta biała oblamówka świetnie wygląda
A co do Miltoni - u mojej takie plamy również się pojawiają. Najpierw od czubka liścia plamki a potem coraz bardziej przysycha, ale dzieje się to na najstarszych pseudobulwach. Zobacz może czy u Ciebie nie jest tak samo. Jest to wtedy zjawisko normalne, stara pseudobulwa gubi najstarsze liście.
Pozdrawiam:) Madzia
Moje zielone linki. Zapraszam
Wierzę, że są kwiaty, które się rodzą ze spojrzeń ludzkich oczu (Kazimierz Przerwa-Tetmajer)
Moje zielone linki. Zapraszam
Wierzę, że są kwiaty, które się rodzą ze spojrzeń ludzkich oczu (Kazimierz Przerwa-Tetmajer)
-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 14 sty 2009, o 18:33
Wszystkie kolorystycznie dobrałaś super!!
- arlet3
- Od: 5 maja 2010, o 19:30
Gosiu śliczne nowości sobie wybrałaś u nas w LM nic ciekawego nie było choć i tak już sobie szlaban dałam na nowości
- Mala_MI
- Od: 16 paź 2008, o 14:23
- Kontakt:
Najważniejsze to być w odpowiednim miejscu w odpowiednim czasie ;) 75% zniżki to jest coś !
Pozdrawiam, Justyna
Storczyki , Róże , Ogród i kto wie co jeszcze...
Nie dla bezsensownego rozmnażania zwierząt!
Storczyki , Róże , Ogród i kto wie co jeszcze...
Nie dla bezsensownego rozmnażania zwierząt!
Gosiu ciekawe storczyki w ciekawej cenie
Zapraszam... i pozdrawiam..
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 29&t=31919" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 29&t=31919" onclick="window.open(this.href);return false;