Domownicy Aśki
- Wiktoria_W
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 21 sty 2011, o 03:14
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Domownicy Aśki
Masz pięknie rozrośnięte roślinki - widać, że dobrze im u Ciebie. No i domki mają bardzo gustowne .
- Anjja
- Od: 4 sie 2010, o 20:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Peperomia wymiata. Chyba jutro tez odwiedzę Tesco . Ja dzisiaj wyszłam z łowami z LM kupiłam 4 kaktusiki wielkanocne przecenione o 50% bo zrzuciły pączki, a dwa dni temu kupiłam pięknego(tfu...tfu...) z pąkami za niecałe 6zł. Napisze też gdybyś się skusiła że Jest tez świeża dostawa geste i mocno okwiecone po niecałą dyszkę
Asiu zdradź gdzie nabyłaś te doniczki kamienie w których masz kaktusy i w jakiej cenie.
Asiu zdradź gdzie nabyłaś te doniczki kamienie w których masz kaktusy i w jakiej cenie.
Pozdrawiam Anjja - Ania
Moje wątki
Moje wątki
- kociara
- Od: 10 mar 2011, o 21:37
Joanno742 - cudownie jest u ciebie.Wpadłam i doznałam prawdziwego
Masz takie okazy,jakie rzadko spotkać .Podoba mi się i wilczomlecz trójżebrowy,i nolina,i taki kudłatek między nimi.A swoją drogą co to jest?
jak się nazywa?
Cudowna jest dizygoteka,i szeflera i ripsalis.Opuncja wspaniała,dojrzałam też filodendron bipennifolum - gdzie go kupiłaś??
Peperomie wspaniałe a Franek z kumplami wśród tych cudów stwarzają niepowtarzalny nastrój.
Będę zaglądać często.Dziękuję za gościnę
Masz takie okazy,jakie rzadko spotkać .Podoba mi się i wilczomlecz trójżebrowy,i nolina,i taki kudłatek między nimi.A swoją drogą co to jest?
jak się nazywa?
Cudowna jest dizygoteka,i szeflera i ripsalis.Opuncja wspaniała,dojrzałam też filodendron bipennifolum - gdzie go kupiłaś??
Peperomie wspaniałe a Franek z kumplami wśród tych cudów stwarzają niepowtarzalny nastrój.
Będę zaglądać często.Dziękuję za gościnę
Rośliny Krystyny
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=70028 Rośliny Krystyny cz.3
Zapraszam - Krystyna
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=70028 Rośliny Krystyny cz.3
Zapraszam - Krystyna
AnjjaTe doniczki kamienie kupiłam w tamtym roku w carfurze i o ile pamiętam to te mniejsze były po 6zl a większa chyba 10. To były doniczki na dwór i były przy kwiatach ogrodowych. Ja mam 5 grudników i 2 białe kwitną mi po raz drugi
Kociara Bardzo dziękuję za pochwały i aż się Ten kudłaty między noliną a wilczomleczem to jest jakaś paprotka(chyba) Niestety nie znam nazwy. Kupiłam ją już dawno temu i było napisane paprotka mix. Ona ma takie grube kłącza bardzo łamliwe i właśnie ją przesadziłam i mi trochę pousychała
Filodendrona "pożyczyłam" szczepkę z pracy
Jeszcze raz bardzo dziękuję za miłe słowa. Ja do Ciebie też zaglądam i jestem równie
Filodendrona "pożyczyłam" szczepkę z pracy
Jeszcze raz bardzo dziękuję za miłe słowa. Ja do Ciebie też zaglądam i jestem równie
Begonki i peperomia w nowych domkach
Uploaded with ImageShack.us
Niestety zabrakło mi podstawek więc wzięłam talerzyki.Jak tak dalej pójdzie nie będę miała z czego jeśc
Niestety zabrakło mi podstawek więc wzięłam talerzyki.Jak tak dalej pójdzie nie będę miała z czego jeśc
Przesadziłam też opuncję. Nie powiem były problemy ale się udało
A rany na rękach się zagoją
I grudnik któremu się coś pomyliło
Aż się synuś zdziwił
A rany na rękach się zagoją
I grudnik któremu się coś pomyliło
Aż się synuś zdziwił
- Anjja
- Od: 4 sie 2010, o 20:14
To najpiękniejszy kwiatuszek jaki u Ciebie widziałam
Śliczne domki kwiatuchy podostawały Asiu mój biały grudnik też szaleje aż 3 pąki wypuścił ale czy ilość jest ważna? ) liczą się chęci
Musze podjechać do carfura, chociaż są małe szanse że będą bo oni raczej nie powtarzają zamówień.
Śliczne domki kwiatuchy podostawały Asiu mój biały grudnik też szaleje aż 3 pąki wypuścił ale czy ilość jest ważna? ) liczą się chęci
Musze podjechać do carfura, chociaż są małe szanse że będą bo oni raczej nie powtarzają zamówień.
Pozdrawiam Anjja - Ania
Moje wątki
Moje wątki
- kocurek
- Od: 10 kwie 2008, o 11:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Piękne kwiaty, naprawdę podziw i szacun
Noliny mnie szczególnie zachwyciły, mam aż jedną ;)
Noliny mnie szczególnie zachwyciły, mam aż jedną ;)
- elila
- 1000p
- Od: 24 kwie 2009, o 20:05
- Kontakt:
No nie zazdroszczę przesadzania opuncji... Dzielna jesteś, nie wiem czy bym się podjęła zadania... Synuś słodziutki!!!!
- joannakr0508
- 500p
- Od: 8 kwie 2011, o 10:23
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj imienniczko
Jestem pod ogromnym wrażeniem masz cudowne kwiaty same rarytasy pomysł z kamieniami jest świetny tyle że ja przy sprzątaniu pewnie po tygodniu zrezygnowała bym z nich .Masz piękną ozdobę w domu która bardzo mi się spodobała mam na myśli te wazony z drewna o ile dobrze mówię bo na zdjęciu dobrze nie widać więc mnie popraw jak się mylę .
Pozdrawiam
Jestem pod ogromnym wrażeniem masz cudowne kwiaty same rarytasy pomysł z kamieniami jest świetny tyle że ja przy sprzątaniu pewnie po tygodniu zrezygnowała bym z nich .Masz piękną ozdobę w domu która bardzo mi się spodobała mam na myśli te wazony z drewna o ile dobrze mówię bo na zdjęciu dobrze nie widać więc mnie popraw jak się mylę .
Pozdrawiam
Wszystkie bitwy naszego życia czegoś nas uczą, nawet te, które przegraliśmy.
Joanna http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=53393" onclick="window.open(this.href);return false;
Joanna http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=53393" onclick="window.open(this.href);return false;
Ewelinodziękuję w imieniu synusia
Tak szybko 2 raz tej opuncji nie przesadzę!!!! Specjalnie dałam jej dośc dużą doniczkę i co najwyżej wymienię jej górną warstwę ziemi jak będzie grzeczna
Tak szybko 2 raz tej opuncji nie przesadzę!!!! Specjalnie dałam jej dośc dużą doniczkę i co najwyżej wymienię jej górną warstwę ziemi jak będzie grzeczna