Mój ogród - eleka
Jak zawsze byłam nastawiona negatywnie do różowych powojników tak teraz chyba mi się zmieniło i zaczynają mi się podobać ;-)
Elu proszę mi tu szybciutko przyznawać się co to za powojniczek na tym pierwszym zdjęciu??
Chodzi mi o tego białaska z różowymi paseczkami ;-)
Ale masz tych roślinek... fiu fiu i w dodatku takie "wycacane" chyba nawet afirmacje (te stopniowane) nie są im potrzebne
A ten powojnik samosiejka to już mnie powalił na podłogę
Elu proszę mi tu szybciutko przyznawać się co to za powojniczek na tym pierwszym zdjęciu??
Chodzi mi o tego białaska z różowymi paseczkami ;-)
Ale masz tych roślinek... fiu fiu i w dodatku takie "wycacane" chyba nawet afirmacje (te stopniowane) nie są im potrzebne
A ten powojnik samosiejka to już mnie powalił na podłogę
Dorko, bez nerwacji.Już podaję
1 i 2 zdjęcie powojników,to Bebes Jubile w różnym rozkwicie
3-miss Baterman
4-jeszcze nie w pełni rozkwitnięty Veronica's choice
A co do rojników, to jeszcze z pra- początków, ale faktycznie pięknie się wciskają w każdą szczelinę i niektóre mają imponujące rozmiary.
Ewelinko,nie stresuj się, ja też jeszcze nie ruszyłam z tematem.Gdy już coś się ruszy to dam znać. Na razie podziwiaj Swoje różaneczniki,są cudne.
1 i 2 zdjęcie powojników,to Bebes Jubile w różnym rozkwicie
3-miss Baterman
4-jeszcze nie w pełni rozkwitnięty Veronica's choice
A co do rojników, to jeszcze z pra- początków, ale faktycznie pięknie się wciskają w każdą szczelinę i niektóre mają imponujące rozmiary.
Ewelinko,nie stresuj się, ja też jeszcze nie ruszyłam z tematem.Gdy już coś się ruszy to dam znać. Na razie podziwiaj Swoje różaneczniki,są cudne.
Co tu jeszcze u mnie piszczy
Hostomania
Zaczynające kwitnienie goździki
bodziszek
czosnek
lonicera
paronychia capella(najprawdopodobniej, ale głowy nie daję)
rojniki
szałwia omączona
To jest chyba kuklik
jeszcze raz Bebes Jubile
i cudne, kwitnące jeszcze dębiki
Życzę miłego oglądania i kolorowych snów.
Hostomania
Zaczynające kwitnienie goździki
bodziszek
czosnek
lonicera
paronychia capella(najprawdopodobniej, ale głowy nie daję)
rojniki
szałwia omączona
To jest chyba kuklik
jeszcze raz Bebes Jubile
i cudne, kwitnące jeszcze dębiki
Życzę miłego oglądania i kolorowych snów.
Grażynko,chętnie wynajmę Ci kawałek (nawet spory), za miom domem.Jest tam kawałek lasku. Kawałek drogi bedziesz miała do niego.Ja za to, chodziła bym sobie i oglądała co rośnie u Ciebie.Oczywiście żartuję sobie, bo nie mam siły na więcej.Jakaś zdechła jestem i nawet nie chce mi się wklejać zdjęć, a tak to lubię.
- Ewelina
- Przyjaciel Forum
- Od: 4 lut 2007, o 16:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Cześć Elu ! To niebieskie to chyba raczej Żywokost? Ale milutki, jak zresztą wszystkie Twoje roślinki. Dziś wykopałam i zapakowałam Ci odnóżki- jutro rano gnam na pocztę . Gdy dziś wróciłam do domu( bo bawiłam u koleżanki na działce - tak, dla odmiany...) zastałam przesyłkę od Ciebie. Ślicznie dziękuję , już posadziłam