Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 4
- gutek87
- 0p - Nowonarodzony
- Od: 26 sty 2011, o 16:47
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 4
Dzięki Aga za cenne informacje Co do inspiracji, to mam bardzo dużo pomysłów i problemem jest bardziej zbyt wiele koncepcji na taką powierzchnię działki niż ich brak zwłaszcza, gdy napatrzę się na tak piękne ogrody forumowiczów i te kwiaty...i warzywa...ehh
- Jule
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 kwie 2011, o 19:53
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kwiatki i rabatki - po co komu trawa jest potrzebna No chyba ze w formie szerokiej sciezki
ps Agus jak sie czujesz?
ps Agus jak sie czujesz?
Majeczko, jeszcze nie do końca wykoncypowałam, jak to ma wyglądać, ale się klaruje
Agnieszko, ja też cierpię na nadmiar pomysłów, a przy funkcjonującym ogrodzie, jeszcze trudniej wybrać który jest najlepszy
Julka, tak właśnie - trawnik będzie łagodnie krętą aleją, jak w ogrodach angielskich - przynajmniej to siedzi mi w głowie najmocniej... a propos głowy, teraz jest nieźle, przed południem łupało mocno... a jak Twoje samopoczucie?
Agnieszko, ja też cierpię na nadmiar pomysłów, a przy funkcjonującym ogrodzie, jeszcze trudniej wybrać który jest najlepszy
Julka, tak właśnie - trawnik będzie łagodnie krętą aleją, jak w ogrodach angielskich - przynajmniej to siedzi mi w głowie najmocniej... a propos głowy, teraz jest nieźle, przed południem łupało mocno... a jak Twoje samopoczucie?
- Jule
- Od: 10 kwie 2011, o 19:53
Moja lepetyna tez spoko - tak mozna zyc
Z taka trawiasta szersza siezka jest tylko jeden problem, trzeba dobrze proporcje zlapac do calosci a pozniej moze byc tylko pieknie.
Trzeba bylo by zdjecie z lotu ptaka cyknac i na papierze poprobowac
Z taka trawiasta szersza siezka jest tylko jeden problem, trzeba dobrze proporcje zlapac do calosci a pozniej moze byc tylko pieknie.
Trzeba bylo by zdjecie z lotu ptaka cyknac i na papierze poprobowac
Agusiu, dzisiejsza pogoda - porywisty wiatr i bardzo niskie ciśnienie- sprzyja złemu samopoczuciu
Czytam, że pomniejszasz trawniczek i wiosną będzie się działo
Fajnie masz! Ja, niestety, już nie bardzo mogę likwidować mojego trawniczka, bo M. się nie zgadza, a to również jego ogród i zależy mi na tym, żeby czuł się w nim dobrze :P Moi panowie lubią rozłożyć sobie kocyk czy leżaczki na trawniku, zagrać w bule, czy pobawić się z pieskami...A ja -chcąc nie chcąc - muszę to zaakceptować. Ale nie narzekam, bo ogród mam dosyć duży i mnóstwo pola do popisu (dosłownie i w przenośni) :P
Miłego wieczorku
Czytam, że pomniejszasz trawniczek i wiosną będzie się działo
Fajnie masz! Ja, niestety, już nie bardzo mogę likwidować mojego trawniczka, bo M. się nie zgadza, a to również jego ogród i zależy mi na tym, żeby czuł się w nim dobrze :P Moi panowie lubią rozłożyć sobie kocyk czy leżaczki na trawniku, zagrać w bule, czy pobawić się z pieskami...A ja -chcąc nie chcąc - muszę to zaakceptować. Ale nie narzekam, bo ogród mam dosyć duży i mnóstwo pola do popisu (dosłownie i w przenośni) :P
Miłego wieczorku
- malgocha1960
- Od: 8 lut 2010, o 18:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aguś,domowe podlewam raz w tygodniu,zawsze w niedzielę.
- majka411
- Od: 12 sie 2009, o 18:55
Majeczko, jeszcze nie do końca wykoncypowałam, jak to ma wyglądać, ale się klaruje
Aguś, ja wierze w Ciebie, wszystko przemyślisz bardzo dokładnie, zrobisz , a na końcu nam urządzisz pokaz.
- Sure
- Od: 5 lip 2010, o 21:03
Agunia, cofnęłam się kilka stron i dopiero teraz doczytałam o pogrzebie, współczuje...
pozdrawiam, Agata
ogród Agaty - cz.4
ogród Agaty - cz.4
- ewamaj66
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
Ja dopiero teraz znalazłam nowy wątek Współczuję żałoby
oj Aguś współczuje i trzymaj się
oooo trawnik pomniejszony bedzie.....hehe jak u mnie.....
jak byłam kilka dni temu na działce to oglądałam miejsce pod różankę, koło tych już moich obecnych.......i tak kawałek trawnika pójdzie weg....no out.....no zniknie i piwonia i goździki kawaleryjskie bedą miały przymusową przeprowadzkę....no muszę mieć miejsce na nowe.....na 10 nowych róż
oooo trawnik pomniejszony bedzie.....hehe jak u mnie.....
jak byłam kilka dni temu na działce to oglądałam miejsce pod różankę, koło tych już moich obecnych.......i tak kawałek trawnika pójdzie weg....no out.....no zniknie i piwonia i goździki kawaleryjskie bedą miały przymusową przeprowadzkę....no muszę mieć miejsce na nowe.....na 10 nowych róż
- damapi
- 500p
- Od: 15 gru 2008, o 09:13
Witaj Aga jestem u Ciebie pierwszy raz i widzę, że mam czego żałować, że nie "odkryłam" Cię wcześniej masz piękny ogród i śliczne zdjęcia, które to pokazują - masz więc we mnie kolejnego stałego gościa od dzisiaj
Serdeczne wyrazy współczucia z powodu śmierci Teścia...
Pozdrawiam Cię serdecznie
Danka
Serdeczne wyrazy współczucia z powodu śmierci Teścia...
Pozdrawiam Cię serdecznie
Danka
- magenta
- Od: 31 mar 2010, o 19:18
- Kontakt:
Agu wpadłam tylko się zameldować nie czytając .... Współczucia.