Ogródek Robaczka cz. 2
Re: Ogródek Robaczka cz. 2
Kasiu niedawno byłam u Ciebie a tu już druga część, bardzo podoba mi się twoja ścieżka do ogrodu a będzie jeszcze ładniejsza gdy będzie obsadzona.
- sylwana85
- 500p
- Od: 21 lut 2011, o 10:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Cudnie znowu ! Piękna wiosna, i kurcze jakie ciepełko u Ciebie musi być, że wszystko tak szybko kwitnie i podobają mi się Twoje latarenki super super
Kasiu, gdzie się podziewasz?
dzionek spędzony superowo.....bo pogoda bomba!
dzionek spędzony superowo.....bo pogoda bomba!
- zeberka4
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 sty 2009, o 17:25
Kasi nie ma? Kurcze aż dziwne ;)
Shirall ja dzisiaj to samo, krótki rekawek i trampki
Shirall ja dzisiaj to samo, krótki rekawek i trampki
pewnie jak nam zaraz pokaże zdjęcia to nam szczęki poopadają
- robaczek_Poznan
- Od: 30 sty 2012, o 23:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Cześć dziewczyny
Jestem, jestem - spaceruję po Waszych ogrodach
Martuś, byłam na giełdzie, kupiłam kilka bylin, ale jeszcze nie ma zbyt dużego wyboru. Cały dzień spędziłam w ogrodzie, sadziłam, kopałam, sadziłam, kopałam..padam na twarz. Nawet stukanie w klawiaturę mi nie idzie... Dzień był jednak bardzo udany, po porannej mgle wyszło słonko i świeciło cały dzień
Aguś, jak tam szkółking? zaraz biegnę do Ciebie zobaczyć co kupiłaś
Danusiu, witaj w kolejnej części Ścieżka już obsadzona, latem będzie więcej widać
Sylwano cieplutko faktycznie, dzisiaj mocno świeciło słonko, oby tak już zostało
Sara po długim i pracowitym dniu, mam ochotę tylko na lampkę wina i masaż..masażu nie będzie, M wyjechał Ale wino jest, więc idę po korkociąg.. Będę dalej spacerować po waszych ogrodach, a jak nie usnę nad klawiaturą to wrzucę dzisiejsze fotki
Jestem, jestem - spaceruję po Waszych ogrodach
Martuś, byłam na giełdzie, kupiłam kilka bylin, ale jeszcze nie ma zbyt dużego wyboru. Cały dzień spędziłam w ogrodzie, sadziłam, kopałam, sadziłam, kopałam..padam na twarz. Nawet stukanie w klawiaturę mi nie idzie... Dzień był jednak bardzo udany, po porannej mgle wyszło słonko i świeciło cały dzień
Aguś, jak tam szkółking? zaraz biegnę do Ciebie zobaczyć co kupiłaś
Danusiu, witaj w kolejnej części Ścieżka już obsadzona, latem będzie więcej widać
Sylwano cieplutko faktycznie, dzisiaj mocno świeciło słonko, oby tak już zostało
Sara po długim i pracowitym dniu, mam ochotę tylko na lampkę wina i masaż..masażu nie będzie, M wyjechał Ale wino jest, więc idę po korkociąg.. Będę dalej spacerować po waszych ogrodach, a jak nie usnę nad klawiaturą to wrzucę dzisiejsze fotki
- zeberka4
Ooo to wędruj,wędruj koniecznie...po cichutku zapraszam
Masz wspaniałego męża jeżeli funduje Ci masaże, teraz w tych czasach takiego chłopa to ze świecą by szukać
Koniecznie coś wstaw bo codziennie wchodze na twój watek aby się trochę 'natchnąć'
Masz wspaniałego męża jeżeli funduje Ci masaże, teraz w tych czasach takiego chłopa to ze świecą by szukać
Koniecznie coś wstaw bo codziennie wchodze na twój watek aby się trochę 'natchnąć'
aha to jeszcze się poczeka, pewnie gdzieś pod koniec kwietnia i początek maja bedzie duuuużo ciekawostek rany jak ja sie nie moge doczekać kiermaszu majowego w Botaniku - czekam na roslinki, zaś mama na ziółka na balkon
dzionek udany to super!
mi nawet humoru nie psuje fakt, że coś chrypie ale co mi tam......
dzionek udany to super!
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Kasiu to aż niesamowite, że gdzieś już jest taka cudowna kolorowa wiosna.....całe masy kwiatów......po prostu pięknie
Prześliczne latarenki i paterkę kupiłaś, a i te które już miałaś też super. Strasznie lubię takie ogrodowe ozdobniki
Prześliczne latarenki i paterkę kupiłaś, a i te które już miałaś też super. Strasznie lubię takie ogrodowe ozdobniki
- zeberka4
Zapomnialam o tym kiermaszu, powiedz coś wiecej kiedy dokładniej będzieShirall pisze:aha to jeszcze się poczeka, pewnie gdzieś pod koniec kwietnia i początek maja bedzie duuuużo ciekawostek rany jak ja sie nie moge doczekać kiermaszu majowego w Botaniku - czekam na roslinki, zaś mama na ziółka na balkon
dzionek udany to super!
oj jeszcze nie wiem...zawsze był na otwarcie Botanika czyli od 1 do 3 maja ale jak to bedzie w tym roku to nie wiem......trzeba bedzie sprawdzić
- Margo2
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Piękne latarenki, a patera
Dobra rzecz, bo muchy czasem nie dają posiedzieć przy ciachu na tarasiku.
Ja też nareszcie jestem przyjemnie zmęczona.
Mimo wszystko mam nadzieję, że jutro nie będzie padać i popracuje jeszcze. Mam jeszcze cały taras do sprzątnięcia
Dobra rzecz, bo muchy czasem nie dają posiedzieć przy ciachu na tarasiku.
Ja też nareszcie jestem przyjemnie zmęczona.
Mimo wszystko mam nadzieję, że jutro nie będzie padać i popracuje jeszcze. Mam jeszcze cały taras do sprzątnięcia
Kasiu odpisałam już u Zeberki ale tu masz linka jak wyglądał w zeszłym roku ten kiermasz w Botaniku
http://www.mmpoznan.pl/photo/1003794/Ma ... largoniami
http://www.mmpoznan.pl/photo/1003794/Ma ... largoniami