Uploaded with [url=http://imageshack
-- 3 gru 2012, o 20:41 --
Uploaded with [URL=http://imageshack
-- 3 gru 2012, o 20:43 --
wielkakulka pisze:Królują żurawki
Uploaded with ImageShack.us
Nie tylko!!-liliowiec dla ANi
wielkakulka pisze:Królują żurawki
Ooooo - to musze poszukać Dzięki za podpowiedź U kogo najlepiej kupować tutaj na FO? u Izy?iwona0042 pisze:Ja złożyłam zamówienie na wiosnę, lepiej teraz rezerwować, bo wiosną niewiele już będzie nowości
możesz np u Igi , można zamawiać ,takie przedsezonowe zamówienieAgaciu pisze:Ooooo - to musze poszukać Dzięki za podpowiedź U kogo najlepiej kupować tutaj na FO? u Izy?iwona0042 pisze:Ja złożyłam zamówienie na wiosnę, lepiej teraz rezerwować, bo wiosną niewiele już będzie nowości
też zamówiłamiwona0042 pisze:Ja złożyłam zamówienie na wiosnę, lepiej teraz rezerwować, bo wiosną niewiele już będzie nowości
Ale ja się nie gniewam ,wielkakulka pisze:Alez dziękuję, nie wiedziałam, ze wpadne Ci w połowe wstawiania fotek, az głupio - tylko zajrzałam do wątku a już namieszałam - musisz przywyknąć albo pogonic mnie
Kupowałam u Igi jak jeszcze nie wiedziałam o istnieniu FO,najpierw na all...,później w jej sklepie internetowym,zresztą na all...mam kilku zaufanych sprzedawców u których kupuję żurawki i inne ciekawe roślinki,możliwe że oni też są forumowiczamiAgaciu pisze:Przepraszam 0 miało być właśnie u Igi sławna kobitka na tym forum jest
Nie jestem specjalistką jeśli chodzi o hortensje, Pinky Winky miałam rok,kwitła ładnie,a po ubiegłorocznej zimie zmarniała,od ładnych kilku lat mam 3 krzewy ogrodowych , dopiero w ty roku jedna kwitła i to jednym kwiatem,co prawda kula duża,jest gdzieś u mnie na zdjęciu ale nic poza tym,więc przypuszczam ze hortensje albo mnie nie lubią albo coś z nimi nie tak,co do wypuszczenia liści nie dziwi mnie to,bo jedna moja hortensja w ubiegłym roku zacżęła wypuszczać pąki kwiatowe kiedy krzak zaczął już gubić liście , była to bardzo późna jesień choć ciepła więc już nic mnie nie jest w stanie zdziwić,ale tutaj jest dużo wątków znawczyń i miłośniczek hortensji więc poszukaj na pewno znajdziesz odpowiedź na nurtujące Cię pytanieewunia7 pisze: Dorotko witaj
Wpadłam pooglądać sobie słoneczniczek szorstki jest dla mnie ukojeniem
A żurawkami też się zaraziłam ale są one takie wdzięczne
Z niecierpliwością też czekam na Twoje nowe pomysły ogrodowe
Dorotko mam pytanie co zrobić z hortensją, która w listopadzie wypuściła nowe liście