To było tak.........
- ewamaj66
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: To było tak.........
Dzięki Mam Bluecrop, bardzo ładnie owocuje, trwa to dosyć długo. Jestem raczej jedyną podjadaczką jagód, więc na razie wystarcza jeden krzaczek.
Świetny bażant U mnie takie nie mieszkają.
Świetny bażant U mnie takie nie mieszkają.
No z tym obrzeżem to wyższa szkoła jazdy. Krzepę trzeba mieć. Choć nigdy nic nie wiadomo , jak się wkurzę to dużo mogę...
A bażant jakby znajomy.
A bażant jakby znajomy.
Ewuniu w tym roku w szkółce widziałam Chandlera w wielkiej donicy - miał ze 2,5 metra wysokości - szerokości troszkę mniej i cały obsypany kwieciem - taki jeden krzaczek nie jedną osobę by pożywił
Lucyno - aż takiej krzepy do tego nie trzeba - uwierz mi-
gdybyś chciała robić z deskami to musisz mieć wkrętarkę. Jak obliczałam to 3 mb wyszło mnie 6 zł- nie licze kamieni i prądu do betoniarki
Lucyno - aż takiej krzepy do tego nie trzeba - uwierz mi-
gdybyś chciała robić z deskami to musisz mieć wkrętarkę. Jak obliczałam to 3 mb wyszło mnie 6 zł- nie licze kamieni i prądu do betoniarki
Pozdrawiam. Ewa
- iwona0042
- Od: 15 lis 2011, o 10:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Jestem Ewo i ja u Ciebie , jeżówki posiej po prostu wiosną, jak ziemia na to pozwoli, obrzeża super, a borówkę, tez zawsze szpaki mi załatwią muszę coś wymyśleć
Witaj Iwonko
Zimno na dworze ,że z domu nie chce się wychodzić, wiec troszkę mieczyków na rozweselenie dodam
Zimno na dworze ,że z domu nie chce się wychodzić, wiec troszkę mieczyków na rozweselenie dodam
Pozdrawiam. Ewa
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ewuniu przepiękne mieczyki, wspaniale wyglądają u Ciebie na tle iglaczków.... bardzo je lubię , ale nie sadzę z powodu braku miejsca. One niby miejsca nie zajmują ale u mnie kłopot z wkopywaniem i wykopywaniem w gąszczu korzeni... Żeby nie byc ich całkowicie pozbawioną to co roku kupuję sobie bukiet na targu
-
- Od: 16 lip 2011, o 12:31
Piękne mieczyki,gdybyś tak miała fotkę z perspektywy z nimi...Obrzeż trwałe,trawa nie będzie włazić na rabaty,do tego nie drogie(swojej pracy nie da się przeliczyć )A zresztą,jak jest pomysł to praca pali się w rękach i dzień za krótki
Każdy człowiek potrzebuje stale nawet pewnej ilości trosk,cierpień lub biedy,tak jak okręt potrzebuje balastu,by płynąć prosto i równo.(Arthur Schopenhauer) Pozdrawiam Mirka
Mój ci On, Mój ci On cz.2,
Mój ci on cz. 3
Mój ci On, Mój ci On cz.2,
Mój ci on cz. 3
- -Iwona-
- -Moderator Forum-.
- Od: 4 lut 2011, o 13:22
Przepiękne mieczyki
Mnie one nie wychodzą, więc sobie odpuściłam.
Mnie one nie wychodzą, więc sobie odpuściłam.
- Piotr=)
- Od: 24 maja 2008, o 17:38
Ale cudaśne masz mieczyki super
Spis tematów
Róbmy w życiu to co nas cieszy ;)
Róbmy w życiu to co nas cieszy ;)
- E@K66
- Od: 7 gru 2008, o 11:54
Witaj Ewuś ,nawet nie masz pojęcia jak bardzo sie cieszę ,że zaraziłam cię trawami
-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 26 cze 2012, o 12:57
Ewciu, przepiękne odmiany mieczyków,
kolorki nasycone, kwiaty pełne.
Masz dobrą rękę do kwiatów jednorocznych, więc nie zmarnuj tego.
Świetnie się ogląda to, czego dokonałaś na działeczce, ale masz krzepę kobitko.
To aż nie do uwierzenia, że kobieta za to wszystko się wzięła, i tyle zdziałała.
kolorki nasycone, kwiaty pełne.
Masz dobrą rękę do kwiatów jednorocznych, więc nie zmarnuj tego.
Świetnie się ogląda to, czego dokonałaś na działeczce, ale masz krzepę kobitko.
To aż nie do uwierzenia, że kobieta za to wszystko się wzięła, i tyle zdziałała.
Pozdrawiam, Agata.
-
- 500p
- Od: 13 cze 2012, o 18:52
Ewuniu- WP otrzymałam ,Twoje wątki oczywiście czytałam . Piękne mieczyki u Ciebie ,w tym roku też wsadzę kilka sztuk.Też miałam przez jakiś czas , któregoś roku zapomniałam
wykopać no i zmarzły....czy już przejrzałaś wątki AGUNI ? ??,wiem że jest tego dużo, ale warto prześledzić jej kompozycje,jak dla mnie są piękne. Ty urządzasz ogród niemalże od
podstaw i można przy pomocy Forum stworzyć coś wyjątkowego, czego CI życzę z całego serca.
Ela-Łódź
wykopać no i zmarzły....czy już przejrzałaś wątki AGUNI ? ??,wiem że jest tego dużo, ale warto prześledzić jej kompozycje,jak dla mnie są piękne. Ty urządzasz ogród niemalże od
podstaw i można przy pomocy Forum stworzyć coś wyjątkowego, czego CI życzę z całego serca.
Ela-Łódź
pozdrawiam Ela
- imwsz
- Od: 22 lip 2011, o 19:39
Ewo na Twojej działeczce
Pozwoliłam sobie zobaczyć i zostanę. Masz roślinki które lubię i mam w mym ogródku - hortensje, jeżówki.
Ale najpierw rzuciła mi się sosna z zawieszonymi butelkami. Ciekawe rozwiązanie
Gratuluję kolejnych metraży pamiętając Twoje początkowe podejście
Ewo w zeszłym roku jeżówki wysiewałam w połowie roku do szklarenki, tak na próbę pierwszy raz. Niektóre były na jesieni tak dorodne, że gdyby było więcej słonecznego czasu to pewnie by zakwitły.
Także w tym roku z kilkoma nasionkami robię próbę już w lutym - oczywiście do szklarenki na parapecie
Próbować trzeba
Pozwoliłam sobie zobaczyć i zostanę. Masz roślinki które lubię i mam w mym ogródku - hortensje, jeżówki.
Ale najpierw rzuciła mi się sosna z zawieszonymi butelkami. Ciekawe rozwiązanie
Gratuluję kolejnych metraży pamiętając Twoje początkowe podejście
Ewo w zeszłym roku jeżówki wysiewałam w połowie roku do szklarenki, tak na próbę pierwszy raz. Niektóre były na jesieni tak dorodne, że gdyby było więcej słonecznego czasu to pewnie by zakwitły.
Także w tym roku z kilkoma nasionkami robię próbę już w lutym - oczywiście do szklarenki na parapecie
Próbować trzeba
Pozdrawiam - Ilona
Moje wątki: Moje wątki-spis treści
Na glinie malowane - 2014 - aktualny Gdy ?odpoczywam? od ogrodu - m.in. robótki ręczne - aktualny
Moje wątki: Moje wątki-spis treści
Na glinie malowane - 2014 - aktualny Gdy ?odpoczywam? od ogrodu - m.in. robótki ręczne - aktualny