Ogródek Robaczka cz. 7
- ewa_rozalka
- 1000p
- Od: 10 cze 2012, o 12:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Ogródek Robaczka cz. 7
Dzień dobry Kasiu .Wpadłam na chwilę i wyjść nie mogę jak ja te róże lubię.Piękne są .Ja mam ich 150. Mam nadzieję , że w sezonie też tyle będzie .Pięknie puszczają i są zielone ,ale mają być jakieś mrozy w marcu i to mnie trochę przeraża.
no wiosna cuuudna!
rany jednak muszę poświęcić jakieś buty i iść na działkę a może i u mnie coś się pojawiło
ps. lobelia mi pięknie kiełkuje - no normalnie się cieszę!
dokupię jeszcze troszkę krążków i posieje jeszcze jeden kolorek - różowy
rany jednak muszę poświęcić jakieś buty i iść na działkę a może i u mnie coś się pojawiło
ps. lobelia mi pięknie kiełkuje - no normalnie się cieszę!
dokupię jeszcze troszkę krążków i posieje jeszcze jeden kolorek - różowy
- Georginia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 lis 2009, o 16:47
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Od jutra ma padać a koniec lutego i początek marca mroźny ,w nocy nawet do -15 więc niech ten śnieg bieże się do pracy i naprawdę popada.W moim ogrodzie na razie nic nie wytyka nosa.
- ewamaj66
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
To musi być niesprawiedliwe, że u Ciebie widać wiosnę, a u mnie śnieg Jednak na swoim żagwinie też widziałam kolorowe pąki
- robaczek_Poznan
- Od: 30 sty 2012, o 23:42
Alicjo, u nas prognozują łagodniejsze spadki temperatur, ale zróżnicowanie pogodowe w Polsce jest dosyć powszechne. Tej zimy najniższa temp u nas to było -15* i to przez kilka dni zaledwie. Na koniec lutego i marzec sprawdzam prognozy i wygląda to tak....Oby Twoje prognozy się nie sprawdziły
Martuś, powodzenia z wysiewami! Poczekaj z wizytą na działeczce do poprawy pogody
Ewa, zaraz wybiorę się na zwiedzanie Twojej różanki Mrozy mają być ok.7-9 marca ale nieduże, przynajmniej w prognozach..
Lukrecjo, może lepiej, że jeszcze śpią pod śniegiem..przymrozki nie zrobią im krzywdy
Konwalio, ta porcja przedwiośnia miała być na pokrzepienie serc, nie pognębienie Do porządków wiosennych jeszcze jakieś 2 tygodnie, musi być troszkę cieplej na takie harce z grabiami
Ewa, to jeszcze nie wiosna, ale przedwiośnie..? Żagwin chyba wystartuje wcześnie w tym roku
Martuś, powodzenia z wysiewami! Poczekaj z wizytą na działeczce do poprawy pogody
Ewa, zaraz wybiorę się na zwiedzanie Twojej różanki Mrozy mają być ok.7-9 marca ale nieduże, przynajmniej w prognozach..
Lukrecjo, może lepiej, że jeszcze śpią pod śniegiem..przymrozki nie zrobią im krzywdy
Konwalio, ta porcja przedwiośnia miała być na pokrzepienie serc, nie pognębienie Do porządków wiosennych jeszcze jakieś 2 tygodnie, musi być troszkę cieplej na takie harce z grabiami
Ewa, to jeszcze nie wiosna, ale przedwiośnie..? Żagwin chyba wystartuje wcześnie w tym roku
- Ignis05
- Od: 16 gru 2009, o 14:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kasiu, jakie miłe dla spragnionych widoków wiosennych obrazki.
U mnie w ogrodzie niestety wciąż biało.
U mnie w ogrodzie niestety wciąż biało.
- ewamaj66
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
Twoja prognoza raczej zachęcająca-ale to może dla Wielkopolski?
- dorcia7
- Od: 13 lip 2011, o 13:58
Ślicznie...wiosennie, a ja dopiero na 7 stronę się załapałam
- Margo2
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Wiedziałam, że dobiegasz do siedemdziesiątki , ale, żeby w takim tempie nowy wątek poszedł to juz jest zgroza
Twoja prognoza bardzo optymistyczna. Czyżby Twoje proroctwa się sprawdziły?
Trzymam kciuki.
A w góry na razie się nie wybieram.
Natomiast Iza planuje wypad do Berlina na zwiedzanie ogrodów i tak coś kombinuje, żeby połączyć to z wizytą u Ciebie?
jeśli to wypali to może też pojedziesz?
Twoja prognoza bardzo optymistyczna. Czyżby Twoje proroctwa się sprawdziły?
Trzymam kciuki.
A w góry na razie się nie wybieram.
Natomiast Iza planuje wypad do Berlina na zwiedzanie ogrodów i tak coś kombinuje, żeby połączyć to z wizytą u Ciebie?
jeśli to wypali to może też pojedziesz?
- robaczek_Poznan
- Od: 30 sty 2012, o 23:42
Ewa, przeczytaj opis. Temperatury na grafiku są uśrednione, ale opis bardziej szczegółowy. U Ciebie zimniej, ale w całym kraju idzie ocieplenie
Krysiu, wszyscy tęsknimy do wiosny, więc wybrałam się na poszukiwania do ogrodu Mam nadzieję, że pogoda nie spłata nam niemiłych niespodzianek i prawdziwa wiosna już wkrótce.
Dorciu, grunt, że jesteś
Gosiu, dopiero minęła mi 30-stka Wszyscy trzymamy kciuki za prognozy Czekam na Twoje odwiedziny, a jak wreszcie dotrzesz to pomyślimy o dalszych wojażach
Dobranoc, jutro pobudka wcześnie rano
Krysiu, wszyscy tęsknimy do wiosny, więc wybrałam się na poszukiwania do ogrodu Mam nadzieję, że pogoda nie spłata nam niemiłych niespodzianek i prawdziwa wiosna już wkrótce.
Dorciu, grunt, że jesteś
Gosiu, dopiero minęła mi 30-stka Wszyscy trzymamy kciuki za prognozy Czekam na Twoje odwiedziny, a jak wreszcie dotrzesz to pomyślimy o dalszych wojażach
Dobranoc, jutro pobudka wcześnie rano
Witaj Kasiu. Wpisuję się do Twojego wątku, bo u Ciebie w ogrodzie wiosna będzie najwcześniej. Ale najbardziej będę wyczekiwała rozkwitu Twoich róż . First Lady piękna . Cieszę się, że ją zamówiłam.
Pozdrawiam Małgorzata
- Margo2
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Oj, toż Ty młoda kobieta jesteś
O tych wojażach to trzeba pomyśleć przed przyjazdem do Cię, ale nie za wczesnie
O tych wojażach to trzeba pomyśleć przed przyjazdem do Cię, ale nie za wczesnie
- anabuko1
- Od: 16 sty 2013, o 17:19
podoba mi się Twoja wiosna I te rabatki takie ułożone,dopieszczone,,,ładniutkie
a róże,,, wszystkie podobają mi się----cuuudneee a najbardziej urzekła mnie Louis Odier Piękna dama
a róże,,, wszystkie podobają mi się----cuuudneee a najbardziej urzekła mnie Louis Odier Piękna dama