Storczyki Callanthe :)
-
- 1000p
- Od: 19 mar 2013, o 17:07
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Storczyki Callanthe :)
Na razie sterczą takie badyle z jednym pączkiem, jednym prawie rozwiniętym i jednym otwartym kwiatem Ale przedłuża chyba jeden pęd więc pewnie niedługo będzie ich więcej
Szczerze mówiąc to już nie pamiętam jaki miał kolor przed wybarwieniem, więc jeszcze mocniej czekam aż się otworzy i będę mogła go podziwiać
Szczerze mówiąc to już nie pamiętam jaki miał kolor przed wybarwieniem, więc jeszcze mocniej czekam aż się otworzy i będę mogła go podziwiać
I to jest wlasnie to.Jak nam te storczyki potrafia dozowac napiecie .Cos tam mamy ,co dawno nie kwitlo ,teraz sie zabiera i tak czekamy czekamy a potem buuummm!Jaki piekny storczyk ,to moj?
129 teraz
- furious
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 28 wrz 2010, o 11:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Szkoda że one takie nie do końca rozwinięte nie zostaną Zdecydowanie żywszy kolor.
- Dufin
- Od: 18 cze 2012, o 11:03
a mi się jakoś nie podobają takie pelorici nierozwinięte.. z pofalowanymi płatkami czy innymi dziwnościami tak, ale jak mam wybór kupić z rozwiniętym kwiatem a zamkniętym to zawsze wolę z otworzonym, przynajmniej go widać..
- furious
- Od: 28 wrz 2010, o 11:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Ania mi tylko chodziło o to, ze całkowicie rozwinięty blado wygląda
- Dufin
- Od: 18 cze 2012, o 11:03
ale on nie wygląda blado dlatego, ze jest rozwinięty tylko dlatego, ze pewnie trochę czasu minęło już od tego kiedy się otworzył. Własnie mój tez był taki zieloniutki, nawet jak się otworzył, ale po tygodniu/dwóch ..
Ale sliczny .Ale Pati one wszystkie blakna jak dlugo stoja.Hybrydki ,botaniki i inne ,wiec pstrykaj teraz duzo fotek bo cudniusi jest!
-
- 1000p
- Od: 19 mar 2013, o 17:07
No właśnie tak z rana szybciorem zrobiłam w biegu bo jak zeszłam do kuchni to nie mogłam się powstrzymać Szkoda, że wyblaknie... Tak mi się podoba ten seledyn
Pstrykaj ,pstrykaj poki taki nasycony.Fotki super beda