Ogródek AGNESS
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 30 kwie 2008, o 13:05
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Ogródek AGNESS
Ja również zgodzę się z Małgosią. Dla mnie tworzenie pod kolor jest zbyt wysublimowane ;) Wolę takie "to tu to tam ". Dlaczego likwidujesz tą rabatę?
-
- Od: 19 sie 2010, o 18:09
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aguniu bajecznie Kocham te Twoje kąty
Siedzę na huśtawce i sie relaksuję
Siedzę na huśtawce i sie relaksuję
marzenia się spełniają! Dana
-
- Od: 8 lut 2012, o 12:22
A czemu likwidujesz tą rabatę? Jest świetna, w całości ją możesz przenieść do mnie
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Małgosiu ja też uważam, że wśród kwiatów wszystkie kolory do siebie pasują.... to sama natura..... wystarczy spojrzeć na jakikolwiek kwiatuszek..... np różowy albo fioletowy kwiatuszek z żółtym środkiem
Mariolu ja powiem szczerze, że mi podobają się wszystkie ogrody...... ja najlepiej się czuję w takim jak próbuję tworzyć, czyli kipiącym roślinnością, buszowatym i kolorowym. Ale u kogoś uwielbiam podziwiać krańcowo inne i bardzo różne..... od tworzonych pod linijeczkę, monotematycznych do leśnego lub łąkowego klimatu..... wszystkie są piękne i mają w sobie to ,,coś,,
Danusiu bardzo się cieszę, że dobrze się czujesz w moim ogródku i lubisz siadywać na mojej huśtaweczce Bardzo zapraszam
Jolu to tylko mały fragmencik tej rabaty, ona jest bardzo duża...... a czemu likwiduję...... no nie mam już miejsca żeby robić nowe rabatki, więc wymyślam zmiany i przerabiam
A tak poważnie, to mam już dość ciągłego plewienia na niej...... to jest typowo bylinowa rabata z gołą ziemią...... więc wystarczy kilka dni i znów wyłazi zielsko...... teraz po deszczach, mimo, że niedawno wszystko było ślicznie wyczyszczone znów zrobił się busz....ale z ziela Chcę ją zrobić w tym samym stylu co pozostałe, żeby bazą były niziutkie i płożące iglaczki, a pomiędzy nimi byliny i to wszystko wysypane korą....
Mariolu ja powiem szczerze, że mi podobają się wszystkie ogrody...... ja najlepiej się czuję w takim jak próbuję tworzyć, czyli kipiącym roślinnością, buszowatym i kolorowym. Ale u kogoś uwielbiam podziwiać krańcowo inne i bardzo różne..... od tworzonych pod linijeczkę, monotematycznych do leśnego lub łąkowego klimatu..... wszystkie są piękne i mają w sobie to ,,coś,,
Danusiu bardzo się cieszę, że dobrze się czujesz w moim ogródku i lubisz siadywać na mojej huśtaweczce Bardzo zapraszam
Jolu to tylko mały fragmencik tej rabaty, ona jest bardzo duża...... a czemu likwiduję...... no nie mam już miejsca żeby robić nowe rabatki, więc wymyślam zmiany i przerabiam
A tak poważnie, to mam już dość ciągłego plewienia na niej...... to jest typowo bylinowa rabata z gołą ziemią...... więc wystarczy kilka dni i znów wyłazi zielsko...... teraz po deszczach, mimo, że niedawno wszystko było ślicznie wyczyszczone znów zrobił się busz....ale z ziela Chcę ją zrobić w tym samym stylu co pozostałe, żeby bazą były niziutkie i płożące iglaczki, a pomiędzy nimi byliny i to wszystko wysypane korą....
-
- Od: 24 kwie 2008, o 10:57
Agnieszko podziwiam, relaksuje się kolorami, taki busz chciałabym
mieć u siebie, w żurawkach się zakochałam , muszę je zaprosić do
mojego ogrodu
mieć u siebie, w żurawkach się zakochałam , muszę je zaprosić do
mojego ogrodu
Agnieszko ale narobiłaś mi smaku tymi czereśniami ja też mam kilka na drzewie ale nie wiem czy ja czy szpaki będą pierwsze obawiam się że one.
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
To mam nadzieję, że roślin nie zlikwidujesz tylko je na tą korę przesadzisz. To są śliczne okazy ! a Twoje zdjęcia takie eleganckie. Oj, też chciałabym bliżej mieszkać; podskoczyłabym na te czereśnie. U mnie bardzo leje jak z cebra (by ktoś wylał )
-
- Od: 22 sty 2013, o 21:52
Aguś,widzę że coraz więcej roślin zakwita,to jest jak balsam dla zmysłów,żeby tylko deszcze nie zniszczyły tych pięknych kwiatów,u mnie pada deszcz jak szalony
MASZ PIĘKNY OGRÓD, BOGATY W ROŚLINY, ZDJĘCIA ŁADNIE OBROBIONE, AŻ MIŁO ZAGLĄDAĆ
Jeśli któregoś dnia ktoś zarzuci Ci, że Twoja praca nie jest profesjonalna, powiedz sobie, że Arkę Noego zbudowali amatorzy a Titanica profesjonaliści...
Jestem Ania Witam serdecznie i zapraszam
Jestem Ania Witam serdecznie i zapraszam
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Danusiu na żurawki bardzo namawiam, to świetne roślinki, pięknie wyglądają i na wyeksponowanym stanowisku i w małym kąciku Są piękne nawet zimą
Danusiu u mnie jakoś w tym roku wyjątkowo nie ma szpaków..... nie mam pojęcia dlaczego, każdego roku było ich naprawdę sporo i już od wczesnego ranka trzeba było przepędzać..... w tym roku całkowity spokój..... mam nadzieję, ze nie zwąchają drzewka
Przemku dziękuję Każdy ogród jest piękny, każdy w swoim własnym stylu.... u Ciebie nie mogę się przestać zachwycać figurami z krokusików.... to dla mnie znak rozpoznawczy Twojego ogrodu.... niesamowicie oryginalny
Marysiu wiele roślinek posadzę ponownie, będą sobie rosły pomiędzy iglaczkami ale wiele wyemigruje do koleżanki.... już przyniosła 2 skrzynie
U mnie dzień jak na karuzeli....raz słońce i pięknie, a za chwilę ulewa, że widać tylko ścianę deszczu....i tak w kółko
Martusiu u mnie też silne ulewy, ale na szczęście roślinki jakoś sobie radzą.... jedynie irysy powykładane, ale już podwiązałam i stoją na baczność
Hosty, żurawki, języczki i hortensje są wręcz szczęśliwe z tej pogody.....rosną jak szalone.... jakieś giganty będą
Duszko witaj bardzo dziękuję za odwiedziny i miłe słowa i bardzo zapraszam ponownie
Danusiu u mnie jakoś w tym roku wyjątkowo nie ma szpaków..... nie mam pojęcia dlaczego, każdego roku było ich naprawdę sporo i już od wczesnego ranka trzeba było przepędzać..... w tym roku całkowity spokój..... mam nadzieję, ze nie zwąchają drzewka
Przemku dziękuję Każdy ogród jest piękny, każdy w swoim własnym stylu.... u Ciebie nie mogę się przestać zachwycać figurami z krokusików.... to dla mnie znak rozpoznawczy Twojego ogrodu.... niesamowicie oryginalny
Marysiu wiele roślinek posadzę ponownie, będą sobie rosły pomiędzy iglaczkami ale wiele wyemigruje do koleżanki.... już przyniosła 2 skrzynie
U mnie dzień jak na karuzeli....raz słońce i pięknie, a za chwilę ulewa, że widać tylko ścianę deszczu....i tak w kółko
Martusiu u mnie też silne ulewy, ale na szczęście roślinki jakoś sobie radzą.... jedynie irysy powykładane, ale już podwiązałam i stoją na baczność
Hosty, żurawki, języczki i hortensje są wręcz szczęśliwe z tej pogody.....rosną jak szalone.... jakieś giganty będą
Duszko witaj bardzo dziękuję za odwiedziny i miłe słowa i bardzo zapraszam ponownie
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
W twoim ogrodzie nudzić się nie da.
A dlaczego chesz likwidować tak śliczną rabatę ?
A dlaczego chesz likwidować tak śliczną rabatę ?
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 26 cze 2012, o 12:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aguś
przyleciałam gdy się tylko dowiedziałam, nie wiem co Ty kombinujesz z tymi rabatkami
ale nie wiem też czy moja psychika to zniesie, naprawdę uważasz że będzie lepiej???
przyleciałam gdy się tylko dowiedziałam, nie wiem co Ty kombinujesz z tymi rabatkami
ale nie wiem też czy moja psychika to zniesie, naprawdę uważasz że będzie lepiej???
Pozdrawiam, Agata.