Mój niedawno kupiony ogródek działkowy - Onka37
Mam nadzieje że uda mi się wszystko pogodzić i bywać często na forum..
a teraz kilka zdjęć remontowanego domku:
dach pokryty onduliną i zdemolowany środek - pozdejmowane stare ściany i sufit- będzie nowa wylewka i ściany z płyty osb(tak się chyba nazywają) bez sufitu, ściany do góry w skos będzie więcej miejsca i domek jak w górach....
a teraz kilka zdjęć remontowanego domku:
dach pokryty onduliną i zdemolowany środek - pozdejmowane stare ściany i sufit- będzie nowa wylewka i ściany z płyty osb(tak się chyba nazywają) bez sufitu, ściany do góry w skos będzie więcej miejsca i domek jak w górach....
- Frida
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 31 mar 2008, o 13:50
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj onka37, zaglądam do Ciebie po dłuższej przerwie, też się urlopowałam nad morzem.
Popatrzyłam sobie na domek, całkiem zgrabnie się zapowiada. Powoli wszystko będzie jak sobie zaplanujecie. Już widzę tem domek wśród kwiatów.
Patrząc na domek przypomniały mi się Twoje niesnaski z teściami. Takie skojarzenie, bo wygląd domku nasunął mi przypuszczenie, że to absolutnie Wasz pomysł.
Pozdrawiam, Danuta
Popatrzyłam sobie na domek, całkiem zgrabnie się zapowiada. Powoli wszystko będzie jak sobie zaplanujecie. Już widzę tem domek wśród kwiatów.
Patrząc na domek przypomniały mi się Twoje niesnaski z teściami. Takie skojarzenie, bo wygląd domku nasunął mi przypuszczenie, że to absolutnie Wasz pomysł.
Pozdrawiam, Danuta
dziś idę na działke... mój M natargał wczoraj kamieni na sklaniak jeszcze ich nie widziałam, jutro muszę coś wymyślic, skalniak czy rabatę skalniakową na mojej paskudnej drugiej stronie działki bo w przyszłm tygodniu M chce przekopać i jeszcze w tym roku posiać trawke....wszystko na raz! bo domek nieskończony jeszcze...
ratunku!!!!! nie mam nic wymyślone , pomocy!!!!
chciałam rozbudować ten fragment z tujami ale nie wiem jak!!!
ratunku!!!!! nie mam nic wymyślone , pomocy!!!!
chciałam rozbudować ten fragment z tujami ale nie wiem jak!!!
- Frida
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 31 mar 2008, o 13:50
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Widzę, że mamy podobne problemy - u mnie iglaki, iglaki i jeszcze raz iglaki. Dodaj trochę koloru, ja u siebie dodałam wajgelę, różanecznik, żurawki, serduszka, rudbekie, nachyłki, pięciornik, dziurawiec (krzew) i róże. Teraz posadzę jeszcze trochę cebul pomiędzy.
Może jeszcze hortensje?
Takie tam moje malutkie porady, ale może akurat na coś się przydadzą.
Pozdrawiam, Danuta
Może jeszcze hortensje?
Takie tam moje malutkie porady, ale może akurat na coś się przydadzą.
Pozdrawiam, Danuta
Witaj Iwonko.
Widzę ,że z brzydkiego kaczątka narodził się urodziwy łabędź . Sporo pracy ,ale efekty niesamowite. Piękna , zadbana trawka , kwiaty a i niedługo altana będzie przeżywać drugą młodość . Gratuluję pomysłowości . Brawo Iwonko .
Grill super - ja niestety jeszcze się nie dorobiłam
Pozdrawiam cieplutko . Marta.
Widzę ,że z brzydkiego kaczątka narodził się urodziwy łabędź . Sporo pracy ,ale efekty niesamowite. Piękna , zadbana trawka , kwiaty a i niedługo altana będzie przeżywać drugą młodość . Gratuluję pomysłowości . Brawo Iwonko .
Grill super - ja niestety jeszcze się nie dorobiłam
Pozdrawiam cieplutko . Marta.