Jeśli pogoda pozwoli to możesz sie kwiatami cieszyc nawet w czerwcu
Mój zielony świat cz.4
Re: Mój zielony świat cz.4
Pozdrawiam. Ewa
- dorkow0
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 17 sty 2013, o 22:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aniu, witaj...
Pięknie u Ciebie... Bardzo mi się podobają zestawienia z Trawami... Takie lekkie, takie ażurowe...
A Ty sama... super fotkę zrobiłaś... Taka tajemnicza wyszłaś...
Pięknie u Ciebie... Bardzo mi się podobają zestawienia z Trawami... Takie lekkie, takie ażurowe...
A Ty sama... super fotkę zrobiłaś... Taka tajemnicza wyszłaś...
-
- Od: 22 sty 2013, o 21:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Aniu,piękny zamglony obraz z hortensją w roli głównej i piękna dziewczyna za aparatem,a ogród ogólnie rozbraja ,to jest to gdzie chce się być i ciągle marzyć ,pozdrawiam i buziaki dla pięknej dziewczyny
- anym
- Od: 4 kwie 2013, o 19:01
Mati hortensja nie była tania na pw napiszę ile kosztowała. Szkoda ostróżki, popatrz w tym miejscu gdzie rosła może pojawiły się siewki bo ona lubi się rozsiewać.
Aluniu ja z natury nieśmiała jestem dlatego pokazałam tylko kawałek siebie Werbenę posadź po kilka sztuk w jedno miejsce bo wtedy wygląda najpiękniej jak taka fioletowa chmurka. Buźka
Haniu werbenę mam pierwszy raz ale już wiem że zostanie u mnie na długie lata, jest piękna
Aga wybrałam zdjęcie takie trochę zamglone i na którym wyglądam najkorzystniej bo wiesz do młodej laski to mi daleko. Czekam na zdjęcia z wizyty u Teppera, ostatni raz byłam u niego 2 lata temu więc pewnie dużo się tam zmieniło.
Marysiu miałam odwagę pokazać tylko kawałek siebie bo ja z natury nieśmiała i skromna dziewczyna jestem
Ewka to super, cieszę się
Dorotko ja właśnie trawy kocham za ich lekkość i zwiewność i nie wyobrażam sobie ogrodu bez nich, zaraz po kwiatach są moimi ulubionymi roślinami. Moim zamiarem było pokazanie siebie trochę tajemniczej i udało się
Martuniu dziękuję za wszystkie komplementy, aż się zawstydziłam buziaczki odwzajemniam
Tak bardzo cieszyłam się z deszczu ale znowu popadało 15 min
Niedziela wlokła mi się okrutnie i uplotłam kolejny wianek, może zbyt pstrokaty ale jesień właśnie taka jest.
Aluniu ja z natury nieśmiała jestem dlatego pokazałam tylko kawałek siebie Werbenę posadź po kilka sztuk w jedno miejsce bo wtedy wygląda najpiękniej jak taka fioletowa chmurka. Buźka
Haniu werbenę mam pierwszy raz ale już wiem że zostanie u mnie na długie lata, jest piękna
Aga wybrałam zdjęcie takie trochę zamglone i na którym wyglądam najkorzystniej bo wiesz do młodej laski to mi daleko. Czekam na zdjęcia z wizyty u Teppera, ostatni raz byłam u niego 2 lata temu więc pewnie dużo się tam zmieniło.
Marysiu miałam odwagę pokazać tylko kawałek siebie bo ja z natury nieśmiała i skromna dziewczyna jestem
Ewka to super, cieszę się
Dorotko ja właśnie trawy kocham za ich lekkość i zwiewność i nie wyobrażam sobie ogrodu bez nich, zaraz po kwiatach są moimi ulubionymi roślinami. Moim zamiarem było pokazanie siebie trochę tajemniczej i udało się
Martuniu dziękuję za wszystkie komplementy, aż się zawstydziłam buziaczki odwzajemniam
Tak bardzo cieszyłam się z deszczu ale znowu popadało 15 min
Niedziela wlokła mi się okrutnie i uplotłam kolejny wianek, może zbyt pstrokaty ale jesień właśnie taka jest.
-
- Od: 14 lis 2013, o 15:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Wianuszek , zakupy i werbena , ujęcie motyla zachwycające. Moja świecznica ma 3m i wreszcie rozkwitła z jednej strony a ten zapach
- Wanda7
- -Moderator Forum-.
- Od: 2 wrz 2010, o 13:17
Piękny wianek z darów jesieni Wy to macie zdolności, dziewczyny Czy wszystko w wianku pochodzi z twojego ogródka?
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Aniu śliczny wianek wcale nie pstrokaty zgłupiałam i nie wiem co odpowiedzieć , bo ja też jestem skromna no tak ale nie nieśmiała
- aage
- Od: 7 mar 2008, o 13:01
Aniu autoportet śliczny, miło Cię zobaczyć
Trawy grają teraz w ogrodzie pierwsze skrzypce, zdecydowanie to ich czas
Trawy grają teraz w ogrodzie pierwsze skrzypce, zdecydowanie to ich czas
- alicjad31
- Od: 28 lip 2013, o 20:38
Aniu ślicznie uchwyciłaś motylka , pięknie jest u Ciebie w ogrodzie, śliczne zdjęcia ,a co do avatarka to Cię rozumie .Odwzajemniam
Pozdrawiam Alicja
- anabuko1
- Od: 16 sty 2013, o 17:19
Aniu
Bardzo fajne wianuszki,jesienne ;
Ja zabieram się do zrobienia jesiennego,ale ciągle brak czasu
Bardzo fajne wianuszki,jesienne ;
Ja zabieram się do zrobienia jesiennego,ale ciągle brak czasu
-
- Od: 30 kwie 2008, o 13:05
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Masz zdolności dziewczyno Śliczny wianuszek Już jesień, ale "wszystko ma swój czas..."
- iwona0042
- Od: 15 lis 2011, o 10:13
Wianuszek śliczny, jesienny Aniu no chyba w końcu popadało u Ciebie