Ogród Marty cz. VI
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 22 sty 2013, o 21:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Re: Ogród Marty cz. VI
Jakie śliczne te orliki, nie pamiętam takiej rabatki z bzem i brunerami , bo azalie i ten klonik nie do podrobienia
- Kasiula17
- Od: 18 lis 2013, o 22:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Martuś również spaceruje Twoimi ścieżkami
Ślicznie tylko jakoś muszę patrzeć przed siebie bo gdy obracam głowę widzę ścianę w domu. chyba zaczniemy nagrywać filmiki, tam można obrócić się w lewo i w prawo by podziwiać piękno.
Ślicznie klonik wygląda już go chwaliłam wiem ale muszę pochwalić ponownie.
Ślicznie tylko jakoś muszę patrzeć przed siebie bo gdy obracam głowę widzę ścianę w domu. chyba zaczniemy nagrywać filmiki, tam można obrócić się w lewo i w prawo by podziwiać piękno.
Ślicznie klonik wygląda już go chwaliłam wiem ale muszę pochwalić ponownie.
-
- Od: 14 lis 2013, o 15:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Marto spaceruję u Ciebie i nie ogarniam Twoich ścieżek. Każdą, którą się spaceruje jest niesamowita, kolora, ciekawa o każdej porze roku. A ten klon palmowy koniecznie muszę kupić. Dziękuję z koleny miło spędzony dzień.
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
Ach te brzozy, przyciągają mnie jak magnes.
Twój ogród wygląda już na bardzo dojrzały a alejka spacerowa
Moje klimaty czyli busz i sama natura.
Twój ogród wygląda już na bardzo dojrzały a alejka spacerowa
Moje klimaty czyli busz i sama natura.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
-
- Od: 20 sty 2013, o 10:54
Tyle razy byłam u Ciebie, ale nie jestem w stanie ogarnąć Twojego ogrodu. Uwielbiam spacerować tymi ścieżkami.
- Andzia84
- 1000p
- Od: 23 sty 2014, o 15:51
Martuś jak to się stało, że ja nie widziałam że masz nowy wątek? To takie niesprawiedliwe, jakby powiedział jeden z bohaterów bajki mojego Kuby ;) Na razie się wpisuję żeby Ciebie nie zgubić, a później poczytam i przejrzę jakże obiecujące wiosenne zdjęcia. Teraz trochę Kuba mi przeszkadza...tzn. morduje kota, więc muszę reagować Martuś buziaki zostawiam, dalie podzielę (będę robić to pierwszy raz w życiu więc trochę się boję, ale trzeba to w końcu zrobić bo się wyrodzą, a dzięki Tobie mam pretekst)...i wrócę nocą
Zbudowałam dom, urodziłam syna, czas posadzić drzewo
Gdzieś tam na końcu świata...mój raczkujący ogródek
Gdzieś tam na końcu świata cz.2
Gdzieś tam na końcu świata...mój raczkujący ogródek
Gdzieś tam na końcu świata cz.2
-
Witajcie ,dzisiejszy dzień znowu pracowity dla mnie ,chociaż coraz zimniej na polu my rozgrzewamy się wiosennymi wspomnieniami.
Marysiu,lewizja rosła cały czas w doniczce i tak zostanie na zimę okryta liśćmi,doniczka oczywiście pochyło,zaglądnęłam do niej ,to jest teraz piękna zielona kępka,niech sobie odpoczywa,promienie w liściach to piękne widowisko,sama uwielbiam na to patrzeć ,buziaczki
Aguś,widziałam Twoje piękne stroiki,a żeby u mnie też pachniało świętami ,to wsuwam ciasteczka korzenne
Marysiu,ja też u Ciebie byłam i też nie pamiętam wielu Twoich roślin i nie potrafię zidentyfikować miejsca,trzeba być częściej pozdrowienia
i buziaki
Kasiu,czyjego domu ,mojego?,aż się wróciłam i nie widzę tego domu ,wcześniej był ten sam klonik z niebieską azalię ,która trochę wcześniej kwitła,pozdrawiam
Dorotko,to jeszcze nie wszystkie ścieżki,jest ich dużo więcej,rozchodzą sie na prawo i lewo i można sie zgubić w realu,a co dopiero wirtualnie ,jak mówi Kasia może filmik pokazał by inaczej,żeby lepiej się zorientować,zapomniałam Ci powiedzieć ,że paprocie dla Ciebie są ,a w tamtym roku wyrzuciłam parę taczek ,bo likwidowałam jedną rabatę obsadzoną przez paprocie,teraz rosną tam piwonie,miło ,że zaglądasz pozdrawiam
Grażynko,ja też tak kocham brzozy,że tyle ich nasadziłam,ta grupa brzóz z żarnowcami ,to brzozy papierowe o pięknej bialutkiej korze,zwijającej sie jak pergamin.Ogród tak wygląda przez drzewa i krzewy ,one ciągle rosną ,najstarsza część ma 10 lat ,to jedna duża rabata,gdyby ten ogród obsadzony był tylko bylinami,o tej porze roku nie byłoby nic i nie wyglądał by na dojrzały,jak w lecie dochodzą do tego wszystkie byliny to ogród kipi roślinami,pozdrawiam i buziaki dla Ciebie
Małgosiu,ścieżek jest dużo więcej,to był tylko mały fragmencik,są jeszcze polanki jak ścieżki rozciągają się się na szerokość i tworzą się takie placyki,miło,że jesteś
Andziu,ważne ,że trafiłaś a Twój Kubuś jest tak rozbrajający i słodki,że jego Twarz mam na zawsze w pamięci,mam go po prostu przed oczami uśmiechniętego od ucha do ucha,a koty to wszystkie dzieci mordują ,bo to z miłości do zwierząt,jakby mu robił krzywdę to kot by zwiał,ale one lubią takie tarmoszenie ,pozdrawiam i zapraszam znowu,buziaki dla Ciebie
Marysiu,lewizja rosła cały czas w doniczce i tak zostanie na zimę okryta liśćmi,doniczka oczywiście pochyło,zaglądnęłam do niej ,to jest teraz piękna zielona kępka,niech sobie odpoczywa,promienie w liściach to piękne widowisko,sama uwielbiam na to patrzeć ,buziaczki
Aguś,widziałam Twoje piękne stroiki,a żeby u mnie też pachniało świętami ,to wsuwam ciasteczka korzenne
Marysiu,ja też u Ciebie byłam i też nie pamiętam wielu Twoich roślin i nie potrafię zidentyfikować miejsca,trzeba być częściej pozdrowienia
i buziaki
Kasiu,czyjego domu ,mojego?,aż się wróciłam i nie widzę tego domu ,wcześniej był ten sam klonik z niebieską azalię ,która trochę wcześniej kwitła,pozdrawiam
Dorotko,to jeszcze nie wszystkie ścieżki,jest ich dużo więcej,rozchodzą sie na prawo i lewo i można sie zgubić w realu,a co dopiero wirtualnie ,jak mówi Kasia może filmik pokazał by inaczej,żeby lepiej się zorientować,zapomniałam Ci powiedzieć ,że paprocie dla Ciebie są ,a w tamtym roku wyrzuciłam parę taczek ,bo likwidowałam jedną rabatę obsadzoną przez paprocie,teraz rosną tam piwonie,miło ,że zaglądasz pozdrawiam
Grażynko,ja też tak kocham brzozy,że tyle ich nasadziłam,ta grupa brzóz z żarnowcami ,to brzozy papierowe o pięknej bialutkiej korze,zwijającej sie jak pergamin.Ogród tak wygląda przez drzewa i krzewy ,one ciągle rosną ,najstarsza część ma 10 lat ,to jedna duża rabata,gdyby ten ogród obsadzony był tylko bylinami,o tej porze roku nie byłoby nic i nie wyglądał by na dojrzały,jak w lecie dochodzą do tego wszystkie byliny to ogród kipi roślinami,pozdrawiam i buziaki dla Ciebie
Małgosiu,ścieżek jest dużo więcej,to był tylko mały fragmencik,są jeszcze polanki jak ścieżki rozciągają się się na szerokość i tworzą się takie placyki,miło,że jesteś
Andziu,ważne ,że trafiłaś a Twój Kubuś jest tak rozbrajający i słodki,że jego Twarz mam na zawsze w pamięci,mam go po prostu przed oczami uśmiechniętego od ucha do ucha,a koty to wszystkie dzieci mordują ,bo to z miłości do zwierząt,jakby mu robił krzywdę to kot by zwiał,ale one lubią takie tarmoszenie ,pozdrawiam i zapraszam znowu,buziaki dla Ciebie
-
- gracha
- 1000p
- Od: 23 maja 2012, o 21:49
Martuś miło spędza się czas w Twoim wiosennym ogrodzie ,widoczki przepiękne,i tajemnicze ścieżki super
-
- Od: 14 lis 2013, o 15:50
A wiesz, że pomyślałam o tym samym, może byś filmik wstawiła ze spacerku . Tak próbowałam rozgryźć gdzie dana ścieżka prowadzi, wpatruję się w te zdjęcia i nic. A ciekawość ludzka nie zna granic lubię szperać po czyiś ogrodach .
- dorkow0
- Od: 17 sty 2013, o 22:58
Martuś, spaceruję i spaceruję i co raz lepiej się czuję... Bajkowe widoki pokazujesz, tak radośnie w ogrodzie u Ciebie... I te brzozy... Wiesz, że to ulubione moje miejsce... Przytulę się do jednej z nich i sobie pooddycham...
Serdeczności zostawiam...
Serdeczności zostawiam...
-