Ogród Marty cz. VI

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2013, o 21:52
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Ogród Marty cz. VI

Post »

Ścieżki ,którymi spacerujemy
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Jakie śliczne te orliki, nie pamiętam takiej rabatki z bzem i brunerami ;:185 , bo azalie i ten klonik nie do podrobienia ;:215
Awatar użytkownika
Kasiula17
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 lis 2013, o 22:22
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Witaj Martuś również spaceruje Twoimi ścieżkami ;:196
Ślicznie tylko jakoś muszę patrzeć przed siebie bo gdy obracam głowę widzę ścianę w domu. ;:oj chyba zaczniemy nagrywać filmiki, tam można obrócić się w lewo i w prawo by podziwiać piękno.
Ślicznie klonik wygląda już go chwaliłam wiem ale muszę pochwalić ponownie. ;:196
DTJ_1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 lis 2013, o 15:50
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Marto spaceruję u Ciebie i nie ogarniam Twoich ścieżek. Każdą, którą się spaceruje jest niesamowita, kolora, ciekawa o każdej porze roku. A ten klon palmowy koniecznie muszę kupić. Dziękuję z koleny miło spędzony dzień.
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 maja 2007, o 18:02

Post »

Ach te brzozy, przyciągają mnie jak magnes.
Twój ogród wygląda już na bardzo dojrzały a alejka spacerowa ;:167
Moje klimaty czyli busz i sama natura. ;:215
Grażyna.
kogro-linki
PEPSI
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 sty 2013, o 10:54

Post »

Tyle razy byłam u Ciebie, ale nie jestem w stanie ogarnąć Twojego ogrodu. Uwielbiam spacerować tymi ścieżkami.
Awatar użytkownika
Andzia84
1000p
1000p
Od: 23 sty 2014, o 15:51

Post »

Martuś jak to się stało, że ja nie widziałam że masz nowy wątek? ;:196 To takie niesprawiedliwe, jakby powiedział jeden z bohaterów bajki mojego Kuby ;) Na razie się wpisuję żeby Ciebie nie zgubić, a później poczytam i przejrzę jakże obiecujące wiosenne zdjęcia. Teraz trochę Kuba mi przeszkadza...tzn. morduje kota, więc muszę reagować :lol: Martuś buziaki zostawiam, dalie podzielę (będę robić to pierwszy raz w życiu więc trochę się boję, ale trzeba to w końcu zrobić bo się wyrodzą, a dzięki Tobie mam pretekst)...i wrócę nocą :)
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witajcie ,dzisiejszy dzień znowu pracowity dla mnie ,chociaż coraz zimniej na polu my rozgrzewamy się wiosennymi wspomnieniami.

Marysiu,lewizja rosła cały czas w doniczce i tak zostanie na zimę okryta liśćmi,doniczka oczywiście pochyło,zaglądnęłam do niej ,to jest teraz piękna zielona kępka,niech sobie odpoczywa,promienie w liściach to piękne widowisko,sama uwielbiam na to patrzeć ,buziaczki ;:196

Aguś,widziałam Twoje piękne stroiki,a żeby u mnie też pachniało świętami ,to wsuwam ciasteczka korzenne ;:306

Marysiu,ja też u Ciebie byłam i też nie pamiętam wielu Twoich roślin i nie potrafię zidentyfikować miejsca,trzeba być częściej ;:306 pozdrowienia

:wit i buziaki ;:168

Kasiu,czyjego domu ,mojego?,aż się wróciłam i nie widzę tego domu :uszy ,wcześniej był ten sam klonik z niebieską azalię ,która trochę wcześniej kwitła,pozdrawiam ;:168

Dorotko,to jeszcze nie wszystkie ścieżki,jest ich dużo więcej,rozchodzą sie na prawo i lewo i można sie zgubić w realu,a co dopiero wirtualnie ,jak mówi Kasia może filmik pokazał by inaczej,żeby lepiej się zorientować,zapomniałam Ci powiedzieć ,że paprocie dla Ciebie są ,a w tamtym roku wyrzuciłam parę taczek ,bo likwidowałam jedną rabatę obsadzoną przez paprocie,teraz rosną tam piwonie,miło ,że zaglądasz pozdrawiam :wit ;:196

Grażynko,ja też tak kocham brzozy,że tyle ich nasadziłam,ta grupa brzóz z żarnowcami ,to brzozy papierowe o pięknej bialutkiej korze,zwijającej sie jak pergamin.Ogród tak wygląda przez drzewa i krzewy ,one ciągle rosną ,najstarsza część ma 10 lat ,to jedna duża rabata,gdyby ten ogród obsadzony był tylko bylinami,o tej porze roku nie byłoby nic i nie wyglądał by na dojrzały,jak w lecie dochodzą do tego wszystkie byliny to ogród kipi roślinami,pozdrawiam i buziaki dla Ciebie ;:196

Małgosiu,ścieżek jest dużo więcej,to był tylko mały fragmencik,są jeszcze polanki jak ścieżki rozciągają się się na szerokość i tworzą się takie placyki,miło,że jesteś ;:168

Andziu,ważne ,że trafiłaś a Twój Kubuś jest tak rozbrajający i słodki,że jego Twarz mam na zawsze w pamięci,mam go po prostu przed oczami uśmiechniętego od ucha do ucha,a koty to wszystkie dzieci mordują ,bo to z miłości do zwierząt,jakby mu robił krzywdę to kot by zwiał,ale one lubią takie tarmoszenie ,pozdrawiam i zapraszam znowu,buziaki dla Ciebie ;:196
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dalej wiosna w moim ogrodzie,zapraszam

biało kwitnący pigwowiec
Obrazek

wiśnia zygzakowata
Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
gracha
1000p
1000p
Od: 23 maja 2012, o 21:49

Post »

Martuś miło spędza się czas w Twoim wiosennym ogrodzie ,widoczki przepiękne,i tajemnicze ścieżki super :wit
Pozdrawiam Gracha
Mój Raj cz.5
Moje wątki
DTJ_1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 lis 2013, o 15:50

Post »

;:196 A wiesz, że pomyślałam o tym samym, może byś filmik wstawiła ze spacerku :D . Tak próbowałam rozgryźć gdzie dana ścieżka prowadzi, wpatruję się w te zdjęcia i nic. A ciekawość ludzka nie zna granic ;:224 lubię szperać po czyiś ogrodach ;:196 .
Awatar użytkownika
dorkow0
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 sty 2013, o 22:58

Post »

Martuś, spaceruję i spaceruję i co raz lepiej się czuję... Bajkowe widoki pokazujesz, tak radośnie w ogrodzie u Ciebie... I te brzozy... Wiesz, że to ulubione moje miejsce... Przytulę się do jednej z nich i sobie pooddycham...
Serdeczności zostawiam... ;:196
Wśród Sosen... Buków... Kotów...
Część 1Część 2
Dorota
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ciągle ta sama wiosna