Pewnie bym też kupiła jeszcze inne, ale były tylko dwa kolory .... Dzisiaj byłam gotowa wykupić pół kwiaciarni ...anna czarnota pisze:Ja ostatnio kupiłam sobie takie czerwone
Parapetówki i podłogówki ... aanula :)
-
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 26 cze 2007, o 19:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- gucia
- Przyjaciel Forum
- Od: 27 wrz 2007, o 18:27
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ale śliczne, długo będą kwitły? Miałaś już takie, ciekawe kiedy zakwitają ponownie?
Pozdrawiam serdecznie, Bożena
Moje wątki
Moje wątki
- aanula
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 21 cze 2007, o 10:38
Miałam już kiedyś kalanchoe ale inny gatunek Dość długo kwitły, ale niestety nie doczekałam ponownego kwitnięcia 8) Nie znałam jeszcze wtedy tego Forum i nie wiedziałam co z nim zrobić żeby znowu zakwitł. Mam nadzieję, że teraz to mi się uda ... z wasza pomocą
Pamiętam tylko, że pościnałam wtedy je dość nisko, wypuściły nowe liście ale nic poza tym Nie zrobiłam im "krótkiego dnia" ... pewnie dlatego nie kwitły
Pamiętam tylko, że pościnałam wtedy je dość nisko, wypuściły nowe liście ale nic poza tym Nie zrobiłam im "krótkiego dnia" ... pewnie dlatego nie kwitły
- gucia
- Przyjaciel Forum
O, rany, i tak jesteś dobra w tym temacie, ja o "krótkim dniu" nawet nie słyszałam.
Ale, fakt, od kiedy jestem na forum, to chce się kupić to i owo i spróbować podziałać profesjonalnie.
Ale, fakt, od kiedy jestem na forum, to chce się kupić to i owo i spróbować podziałać profesjonalnie.
Moje wątki
Moje wątki
- aanula
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 21 cze 2007, o 10:38
Wczoraj zrobiłam kolejny lifting tym razem "pod nóż" poszedł fikus benjamin 8)
Obraz nędzy i rozpaczy Jak patrzę teraz na niego to śmiać mi się chce ... albo płakać ... bo nie przypuszczałam, że będę zdolna do robienia takich rzeczy ze swoimi kwiatami ...
Miałam do wyboru albo wyrzucić, albo przyciąć ... wybrałam mniejsze zło ... Na efekty poczekam do wiosny ...
Obraz nędzy i rozpaczy Jak patrzę teraz na niego to śmiać mi się chce ... albo płakać ... bo nie przypuszczałam, że będę zdolna do robienia takich rzeczy ze swoimi kwiatami ...
Miałam do wyboru albo wyrzucić, albo przyciąć ... wybrałam mniejsze zło ... Na efekty poczekam do wiosny ...
- gucia
- Przyjaciel Forum
Aniu, pokaż tego pociachanego nieszczęśliwca, bo wiosną muszę ciachnąć swojego, poduczę się jak to zrobić.aanula pisze:Wczoraj zrobiłam kolejny lifting tym razem "pod nóż" poszedł fikus benjamin 8)
Moje wątki
Moje wątki
-
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 26 cze 2007, o 19:40