Jest już wiosna!
- duju
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 paź 2008, o 12:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Jest już wiosna!
Marysiu, co to za roślinka? http://www.fotosik.pl/zdjecie/61d0b492d149d389
Pozdrawiam - Justyna
- romaszka
- Od: 31 gru 2010, o 23:43
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Marysiu no bo kalina przecież tak ma ... waniajet brudnymi skarpetkami ale to tylko tak, na pierwszy rzut a po drugiej-trzeciej łyżeczce ( taka w słoiku przesypywana cukrem) to już jakoś tego zapachu nie czuć
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Justynko rozchodniki na skalniaku nazwy nie znam
Alu nie próbowałam jeść M zrobił nalewkę, ale bez cudów i też waniała
Alu nie próbowałam jeść M zrobił nalewkę, ale bez cudów i też waniała
- ewelkacha88
- Od: 22 maja 2013, o 17:54
Witaj. Piękny zachód słońca u Ciebie . Wiosna pokazuje coraz więcej kolorów , kwitnie Ci już bardzo dużo roślinek. Pięknie jest . Ach ta wiosna. Pozdrawiam .
- iwona0042
- Od: 15 lis 2011, o 10:13
Witaj Marysiu, u nas słonka jeszcze ne widać, jeszcze gdzieś schowane, ale i tak dziś pojadę na działeczkę, na razie na badania musze, Ty też wiec dobrych wyników życzę
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Witam serdecznie!
Ewelinko wiosną nawet pachnie ale coś ma się zmienić, w nocy przymrozki co mnie nie cieszy Trudno do maja ma prawo Pozdrawiam
Iwonko tak dzisiaj też mam dzień zaburzony, ale chyba deszcz wisi w powietrzu to i tak nici z ogrodu. Dzięki za życzenia, ale żeby dostać wynik muszę czekać do wizyty aż ....w lipcu Więc najpierw niech Twoje będą dobre
Ewelinko wiosną nawet pachnie ale coś ma się zmienić, w nocy przymrozki co mnie nie cieszy Trudno do maja ma prawo Pozdrawiam
Iwonko tak dzisiaj też mam dzień zaburzony, ale chyba deszcz wisi w powietrzu to i tak nici z ogrodu. Dzięki za życzenia, ale żeby dostać wynik muszę czekać do wizyty aż ....w lipcu Więc najpierw niech Twoje będą dobre
- alicjad31
- Od: 28 lip 2013, o 20:38
Witaj Marysiu bardzo wiosennie już u Ciebie tyle roślinek się obudziło i ładnie kwiknie . A Ty uważaj na siebie ,wiem jak człowiek się dorwie do roboty i dobrze idzie ,a potem ruszyć sie nie można
Piękna ta roślinka i bardzo kosztowna ,ale M nie pokaże bo jeszcze mi kupi
Miłego dnia i zdrówka
Piękna ta roślinka i bardzo kosztowna ,ale M nie pokaże bo jeszcze mi kupi
Miłego dnia i zdrówka
Pozdrawiam Alicja
- iwona0042
- Od: 15 lis 2011, o 10:13
No tak to jest Marysiu, na odczyt jednego wyniku czekam od grudnia, a będzie w maju dopiero a teraz już po śniadanku, więc mykam na działeczkę słoneczko się pokazało, a Tobie podlewania życzę, ale nie mocnego
- ewa w
- Od: 13 sty 2012, o 14:01
Piękna podróż w historii ogrodu i obecna, powinnaś nakręcić filmik jak wstępujesz do ogrodu i idziesz, idziesz odkrywając kolejne cudowne miejsca zapadasz w te kolory i zapachy ...piękności
Maryś piękna miodunka czerwona/ chyba miodunka?/, licz siły na zamiary i nie daj się pokonać przez chęci zrobienia wszystkiego od razu. Wiem, wiem że roboty wiosną wiele ale przeca sezon dopiero się zaczyna.
To jak z tym filmem? chętnie bym pochodziła wirtualnie po Twoim ogrodzie
Maryś piękna miodunka czerwona/ chyba miodunka?/, licz siły na zamiary i nie daj się pokonać przez chęci zrobienia wszystkiego od razu. Wiem, wiem że roboty wiosną wiele ale przeca sezon dopiero się zaczyna.
To jak z tym filmem? chętnie bym pochodziła wirtualnie po Twoim ogrodzie
- carterka
- 500p
- Od: 29 sie 2008, o 13:01
- Kontakt:
Kurcze...nie dodałam sobie Twojego nowego wątku do obserwowanych...ale ze mnie gapa
Pozdrawiam Agata
mój wątek - Moja zieleń
mój wątek - Moja zieleń
- karolacha
- Od: 1 cze 2014, o 15:56
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aaaaaa, to jest Heptakodium mam go na liście zakupów , nie wiedziałam ,że tak wygląda, na zdjęciu w szkółce jakoś inaczej No fajnie wygląda, a przebarwia się ? a może ma efektowne nasiona ?
Ładnie tam u Ciebie .Kalina kwitnie, u mnie zmarzła bo za szybko zaczęła kwitnąć i jak przyszły przymrozki kwiatki zczerniały. Śliczna czerwona miodunka, już zonkile--ślicznie
Ładnie tam u Ciebie .Kalina kwitnie, u mnie zmarzła bo za szybko zaczęła kwitnąć i jak przyszły przymrozki kwiatki zczerniały. Śliczna czerwona miodunka, już zonkile--ślicznie
- besia
- Od: 28 maja 2014, o 18:17
Marysiu
Jakieś przesilenie przedwiosenne i marazm mnie dopadły .
Zaglądałam do Ciebie , ale nie pisałam .
Miałam trochę perypeti z nasionami pomidorów , teraz z wysianej drugiej porcji już pikuję sukcesywnie i może nie będzietak źle . Parę odmian wypadło , trudno , będą w przyszłym roku .
Rozsad kwiatów jeszcze nie robiłam , w weekend wysieję po kilka nasion w rozsadniku na podniesionych grządkach .
Niby wiosna , ale u mnie jeszcze zima .
Karczochy stoją w zimnnym pomieszczeniu i rosną sobie powolutku .
Lubię oglądać zdjęcia robione przez Ciebie .
Pozdrawiam .
Jakieś przesilenie przedwiosenne i marazm mnie dopadły .
Zaglądałam do Ciebie , ale nie pisałam .
Miałam trochę perypeti z nasionami pomidorów , teraz z wysianej drugiej porcji już pikuję sukcesywnie i może nie będzietak źle . Parę odmian wypadło , trudno , będą w przyszłym roku .
Rozsad kwiatów jeszcze nie robiłam , w weekend wysieję po kilka nasion w rozsadniku na podniesionych grządkach .
Niby wiosna , ale u mnie jeszcze zima .
Karczochy stoją w zimnnym pomieszczeniu i rosną sobie powolutku .
Lubię oglądać zdjęcia robione przez Ciebie .
Pozdrawiam .
Pozdrawiam, Beata.
- Zenia
- Od: 6 wrz 2007, o 20:35
Marysiu...cudowna wiosna u ciebie, robi się coraz bardziej kolorowo i tak ma być. . Najbardziej lubię wiosnę . Tylko niech przestanie w końcu padać, przecież jutro mam plany działkowe. . Miłego dnia.