Diamentowe kwiatki
- chan-dzia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 4 maja 2010, o 12:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Diamentowe kwiatki
SZCZĘŚLIWEGO
NOWEGO ROKU!
2011
NOWEGO ROKU!
2011
Bardzo bardzo dziękuję za życzenia noworoczne trochę już po czasie odpisuję, nie zaglądam na swój wątek
Więc tak, zacznę od kwitnień
GRUDNIK popisał się i po raz drugi kwitnie
AZALIA jak się okazało ma dwa rodzaje kwiatków
NOWOŚCI
ALOES poproszę o identyfikację
DRACENA z B...
HIBCIO z przeceny
STEFEK kupiony po przekwitnięciu, odbija w dwóch miejscach
Więc tak, zacznę od kwitnień
GRUDNIK popisał się i po raz drugi kwitnie
AZALIA jak się okazało ma dwa rodzaje kwiatków
NOWOŚCI
ALOES poproszę o identyfikację
DRACENA z B...
HIBCIO z przeceny
STEFEK kupiony po przekwitnięciu, odbija w dwóch miejscach
- elcia1974
- Od: 23 lip 2009, o 18:25
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Śliczne nowości Moniko I oczywiście piękne domki dostały.
Nie byłabym sobą, gdybym nie napisała, że cieszy mnie fakt zakupienia przez Ciebie tej bardzo ładnej Marginaty.
Nie byłabym sobą, gdybym nie napisała, że cieszy mnie fakt zakupienia przez Ciebie tej bardzo ładnej Marginaty.
Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Moniś, sporo ciekawostek u Ciebie; widzę, że i Ty nie oparłaś się aloesowej pokusie
wszystko moje jest tu:
zapraszam
zapraszam
- anik
- 1000p
- Od: 28 maja 2010, o 13:05
Widzę Moniko, że zaszalałaś z tymi nowościami. Wszystkie piękne ale ciekawa jestem jak hibek zakwitnie.
Brawa dla grudniczka za drugie kwitnięcie . Moje nawet za pierwszym nie zakwitły, bo zrzuciły pąki a co dopiero mówić o drugim.
Brawa dla grudniczka za drugie kwitnięcie . Moje nawet za pierwszym nie zakwitły, bo zrzuciły pąki a co dopiero mówić o drugim.
- hen_s
- Od: 16 paź 2010, o 15:24
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Moniko - wróciłaś w wielkim stylu!
Cieszę się, że u Ciebie i Twoich roślin wszystko dobrze.
A roślinki śliczne!
Cieszę się, że u Ciebie i Twoich roślin wszystko dobrze.
A roślinki śliczne!
- arlet3
- Od: 5 maja 2010, o 19:30
Moniko widzę, że chyba w naszym ulubionym forumkowym sklepie jakieś nowości rzucili
Ja od tygodnia znów uziemiona w domu
Ale u Ciebie pięknie grudnik i azalia ślicznie kwitną, a reszta pięknie rośnie no i nowości przecudne
Ja od tygodnia znów uziemiona w domu
Ale u Ciebie pięknie grudnik i azalia ślicznie kwitną, a reszta pięknie rośnie no i nowości przecudne
Dziękuję za miłe słowa
trochę czasu mało, trochę pogoda nie nastraja. Zaglądam do Was ale ochoty na pisanie nie mam Na szczęście już niedaleko do wiosny
Elu cieszę się że Ci wszystko przypadło do gustu Mam nadzieję, że Stefek szybko się zagęście bo na razie taki marny jest.
Martuś no właśnie nie wiem co z tymi aloesami ale już dawno chodziły mi po głowie. Mam jeszcze jednego tylko zdjęcie nie wyszło.
Anik sama jestem ciekawa Hibka, na doniczce był czerwony ale to chyba na każdej taka sama była etykieta. Więc czekam
Henryku byłam cały czas tylko siedziałam cichutko i podziwiałam wasze zielonaski.
Arletko a co Cię uwięziło? Kwiaty nie mają wyjścia i muszą rosnąć. W domu mam zimno więc im odpowiiada taka temperatura
trochę czasu mało, trochę pogoda nie nastraja. Zaglądam do Was ale ochoty na pisanie nie mam Na szczęście już niedaleko do wiosny
Elu cieszę się że Ci wszystko przypadło do gustu Mam nadzieję, że Stefek szybko się zagęście bo na razie taki marny jest.
Martuś no właśnie nie wiem co z tymi aloesami ale już dawno chodziły mi po głowie. Mam jeszcze jednego tylko zdjęcie nie wyszło.
Anik sama jestem ciekawa Hibka, na doniczce był czerwony ale to chyba na każdej taka sama była etykieta. Więc czekam
Henryku byłam cały czas tylko siedziałam cichutko i podziwiałam wasze zielonaski.
Arletko a co Cię uwięziło? Kwiaty nie mają wyjścia i muszą rosnąć. W domu mam zimno więc im odpowiiada taka temperatura
- arlet3
Moniczko znów kręgosłup dziś już lepiej, więc na chwilę na forum przybiegłam bo strasznie się stęskniłam
Arletka to nie dobrze, że tak Cię łamie Mam nadzieję, że wszystko szybko przejdzie, zdrówka dla Ciebie
mam pytanie, do jakiej ziemi mogę wsadzić aloesy? Muszę je przesadzić.
mam pytanie, do jakiej ziemi mogę wsadzić aloesy? Muszę je przesadzić.
- arlet3
co do aloesów to ekspertem nie jestem ale ja swoje mam w takiej do kaktusów ale może poczekaj niech się wypowiedzą bardziej obeznani w tym temacie
- elcia1974
- Od: 23 lip 2009, o 18:25
Ja ekspertem też nie jestem, ale swoje zamierzam przesadzic tak, jak Arletka do podłoża dla kaktusów.
Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
hmm sama nie wiem. Nie pamiętam do jakiej ziemi grubosza sadziłam. Wyczytałam, że można do normalnej pomieszanej z piaskiem