Actusowa kolekcja cz.III
- Mariusz3357
- 1000p
- Od: 10 paź 2011, o 16:43
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Actusowa kolekcja cz.III
Kasiu piękna ta Twoja wybranka.. Oby zakwitła tak jak Coccinea na zdj w moim wątku. Teraz jak już masz pędzik to będzie cię ciągnęło do Vand,oj tak.
Pozdrawiam Mariusz3357
Mariusz,wypluj to slowo ale juz!!!! Zreszta nie mam miejsca na wandy juz naprawde ,a nie będę dziur wiercic i karniszy zakladac po to by jakas wande powiesic wiec na tym poprzestane co mam.A masdevallia na pewno Ci zakwitnie ,tylko co zima z nia zrobisz ,zeby w chlodzie stala?
- Mariusz3357
- 1000p
Nie wypluje. Nie ma mowy. Będę cię kusił i coś na pewno jeszcze kupisz.. Mam kilka pomieszczeń chłodnych w których nie ma ogrzewania a i słońce też tam jest. Z tym nie będzie problemu.
Pozdrawiam Mariusz3357
Nie ma mowy!!!!To mozesz wiecej Masdevalli kupic sobie jak masz warunki ,super!
- Mariusz3357
- 1000p
Mowa jest i będzie. Tak mnie kusisz tym pędem na swoim Colestis Blue że też chcę takiego. Kochana ja mam na liście 40 samych masdevalli więc i miejsca może zabraknąć..
Pozdrawiam Mariusz3357
Ty Mariusz jeśli mialabym wymienic wszystko co masz na liscie to musialabym nowy watek zakladac a Rhy.C.Blue serdecznie polecam
- Mariusz3357
- 1000p
No w sumie masz racje Kasiu,już niedługo nowy będziesz otwierać a ja dopiero zacząłem II część. To co mam na liście to jest jedno a to co zobacze jeszcze gdzie indziej to już inna sprawa. Rhy na pewno kupie,już miałem go mieć to pęd się u Ciebie objawił..
Pozdrawiam Mariusz3357
Moim Wandom nie podobal sie pomysl eksmisji i sie za robote wziely
- Mariusz3357
- 1000p
Dla ciebie to źle bo miejsca mniej.. Jeszcze możesz mi go podarować,ja cierpliwie poczekam.. Nie namawiam ale wiesz gdzie pukać.
Pozdrawiam Mariusz3357
Tak ,tak i sie obudziles
Kasia, ja mam tylko Ludisie Red Velvet. Właśnie ukorzenianą wczoraj. Jeśli Ci się marzy, mogę obiecać sadzonkę. Nawet 2 sadzonki w 1 doniczce posadzone. Szepnij tylko słówko lub puść oczko
Z pozdrowieniami - Janka
Tropiki (triki) cz.1, cz.2, W objęciach tęczy...
Wieści z warsztatu WarmJanki...
Tropiki (triki) cz.1, cz.2, W objęciach tęczy...
Wieści z warsztatu WarmJanki...
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 1 cze 2010, o 23:15
Kasiu gratuluję pędzika na Rhy oby nie było tak jak u mnie, miałam jedną i powiedziałam że nie kupie następnej póki się nie dogadamy i nie zakwitnie, a jak już zakwitła, to przepadłam teraz mam już 14 dorosłych i wciąż mi mało
Widzę że w stronę masdevalli też Cię ciągnie, ale faktycznie one bardziej wymagające i lubią chłód, u mnie mimo iż mam w lecie chłodną piwnicę a w zimie chłodny strych jakoś nie bardzo chcą rosnąć, zostało mi kilka, ale nowe mnie juz nie kręcą, wolę zostawić miejsce dla Cattleyi te mnie bardziej lubią
Widzę że w stronę masdevalli też Cię ciągnie, ale faktycznie one bardziej wymagające i lubią chłód, u mnie mimo iż mam w lecie chłodną piwnicę a w zimie chłodny strych jakoś nie bardzo chcą rosnąć, zostało mi kilka, ale nowe mnie juz nie kręcą, wolę zostawić miejsce dla Cattleyi te mnie bardziej lubią
Witaj Kasienko ,nie nie ,zadnych juz wiecej Wand ,chyba ze jeszcze jakis Rhy... widzialam fajnego .Masdevallie tylko jedna Kasiu kupie wlasnie na probe ,czy bedzie jej tu dobrze.Nie jest droga wiec zal nie bedzie.Cattleye tez mnie zachwycaja ale wole u innych podziwiac