Ranczo Nokły cz. 4.

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Tosia1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 mar 2010, o 16:48
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Ranczo Nokły cz. 4.

Post »

:wit Zaczarowany ogród - trafne określenie!!! Pięknie!!!Szkoda, że tak daleko :(
Co zasiejesz, to zbierzesz
Malutki ogródeczek Tosi - cz.14. Zapraszam serdecznie!
Wcześniejsze wątki.
Awatar użytkownika
lora
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2010, o 13:43

Post »

Tadziu dziękuje za pamięć ...roślinki posadzone... ;:196
pozdrawia Misia

Ogrodowe wątki Misi
tadeusz48
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2007, o 17:20
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

EWO- dziękuję za spacer po ogrodzie, mam nadzieję że ogród w Nokłach będzie wieczny, pierwsze ,posadzone rośliny, już chroni prawo, a jak będzie , kto wie, nie chciał bym by to ktoś kiedyś zmarnował.

Mam nadzieję że i Ty kiedyś trafisz do naszego ogrodu, no cóż, zapewniam Cię że z każdym dniem i rokiem będzie piękniejszy. W ogrodzie jest dużo iglastych roślin , które z wiekiem stają się coraz piękniejsze .

JOLU- dziękujemy za spacer po naszym ogrodzie w wymiarze rzeczywistym, było nam bardzo miło Cię( i wszystkich GOŚCI), gościć. Mamy nadzieję że niedługo ponownie zawitasz do naszego ogrodu, tym razem z małżonkiem.

MARIOLU- dziękuję za wirtualne odwiedziny w ogrodzie, szkoda że nie mogłaś spacerować z nami po ogrodzie w minioną niedzielę, może kiedyś , przy okazji dotrzesz do naszego ogrodu.
Że najchętniej u ciebie siedziałabym w szklarni razem z pomidorkami bo uwielbiam ich zapach :P
To w szklarni byśmy oboje siedzieli, bo ja również lubię ich zapach i lubię przy nich "grzebać" ale w zamian odwdzięczają mi się pięknym plonem.

AGA- dziękujemy za odwiedziny w naszym rzeczywistym ogrodzie, było nam bardzo miło Ciebie gościć, Cieszymy się że nasi GOŚCIE byli zadowoleni z odwiedzin, mamy nadzieję że jeszcze do naszego ogrodu zawitasz, czy to indywidualnie, czy w większym gronie, zaproszenie Forumowiczów do naszego ogrodu było pierwsze, ale na pewno nie ostatnie.Dziękujemy za ciepłe słowa o naszym ogrodzie.

LAWENDOWA URSZULO- dziękujemy za odwiedziny naszego ogrodu, było nam bardzo miło Cię gościć i czujemy się zaszczyceni że tak licznie odwiedzili nas Nasi Forumowicze. Poprosiliśmy dzieci nasze by nam pomogły w organizacji tej imprezy i Cieszy nas że byli pomocni , zwłaszcza Tomek przy ogniskowym ruszcie. Ogród ma się dobrze, nie zanotowałem żadnych strat, a wręcz przeciwnie, przybyło do ogrodu wiele roślin; oto jedna z nich dla Zosi od JANUSZA;

Obrazek

Obrazek

ANKO- dziękuję za wirtualny spacer, szkoda że nie było cię w niedzielę w naszym ogrodzie. Atmosfera spotkania była wyśmienita, czasu na rozmowy i spacery po ogrodzie było dużo, a wiek uczestników spotkania był od 8 miesięcy do xx lat ( przez uprzejmość nie podam wieku najstarszego uczestnika)

Czekamy na informację od Was kiedy się wybieracie do naszego ogrodu, zaproszenia ciągle aktualne.

KASIU- dziękuję za spacer w naszym ogrodzie podczas naszego niedzielnego spotkania miło nam było Ciebie Gościć, mamy nadzieję że jeszcze do naszego ogrodu zawitasz, zapraszamy.

TOSIU- dziękuję za spacer po naszym ogrodzie, szkoda że tak daleko mieszkasz,by bez przeszkód dotrzeć do naszego ogrodu i pospacerować po naszym 'raju". Ogród może nie jest zaczarowany, ale okolica w jakiej znajduje się ogród na pewno jest zaczarowana- sąsiedztwo rzeki, lasu, niewielkie oddalenie od "cywilizacji", cisza na i idealne warunki na założenie ogrodu.

MISIU- dziękuję za odwiedziny, szkoda że tylko wirtualne,czekaliśmy na Ciebie, ale rozumiemy, że nie mogłaś do nas dotrzeć w niedzielę. Mamy nadzieję że jeszcze tego lata uda Ci się dotrzeć do naszego ogrodu i pospacerować po jego uroczych zakątkach.

Cieszę się że mogłem spełnić swoją obietnicę daną Ci podczas listopadowego spotkania. Czekamy na informację że się wybierasz do naszego ogrodu. Zapraszamy.

Szanowni FORUMOWICZE, w niedzielę 12 czerwca w naszym ogrodzie odbyło się spotkanie Forumowiczów z Lubelskiego i Podkarpackiego, przykro mi że nie było Forumowiczów z innych województw.

Fotorelację ze spotkania można znaleźć w dziale OFF-topic, dostępnym tylko dla osób zarejestrowanych na Tym Forum. Zapraszam;

http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 9&start=70

W spotkaniu Forumowiczów brało udział około trzydziestu osób , wszystkim serdecznie dziękujemy za odwiedzenie naszego ogrodu.

Wszystkich tych, co się wybierali do naszego ogrodu, lecz z różnych przyczyn nie mogli do nas przyjechać, zapraszamy do naszego ogrodu , po uprzedniej informacji na PW o terminie odwiedzin.

A oto jak wygląda ogród po niedzielnej "imprezie" Forumowej.;

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
EwkaEs
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 lip 2008, o 20:28

Post »

Tadeuszu-dobrze tez zobaczyć Nokły okiem innych Forumowiczów.Dzięki za link.A po tak rozbudowanej imprezie na Ranczo śladów brak,fantastyczna organizacja.
Awatar użytkownika
jola1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 kwie 2008, o 08:15

Post »

No rzeczywiście byliśmy bardzo grzeczni nigdzie nie widać zniszczeń poczynionych przez "szarańczę forumową".
Awatar użytkownika
Jagusia
1000p
1000p
Od: 24 lis 2007, o 18:02
Kontakt:

Post »

taaaak, na pewno w poniedziałek zamiast świętowania to na Nokłach wielkie sprzątanie było .... :D [czesanie trawnika i ukrywanie szkód szarańczowych :wink: ]
Nie traktuj życia serio i tak nie wyjdziesz z niego żywy!
Wątek Jagusi w 2015 r tradycyjnie niezupełnie ogrodowy - zapraszam Wszystkie moje linki
Awatar użytkownika
Lucilla
200p
200p
Od: 9 kwie 2010, o 09:47
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Tadeuszu,jak tak wygląda ogród po imprezie ,to...powinniście imprezować na okrągło :wink:
Jak zwykle chylę czoła przed Waszą pracowitością i pomysłowością :!:
Awatar użytkownika
po_ziomka
10p - Początkujący
10p - Początkujący
Od: 7 cze 2011, o 11:55
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Takie odwiedziny u Tadeusza i spacer po Jego ogrodzie to jak lek przeciw depresji!
Te piękne zdjęcia ,to już jak miód na moje serce (i oczy :D ).
A kto wie czy nie zawitam tam kiedyś- choć do LB wybieram się już jakiś czas ;:224
Bo to zawsze coś wypadnie- raz nawet ciąża :twisted: - a jest trochę Osób tam do odwiedzenia.
Teraz doszedł Tadeusz i Jego ogród ;:224
hutkow
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 sty 2011, o 16:47

Post »

Sedecznie witam Cię Tadziu i Zosiu!
Tak się złożyło,że dopiero dzisiaj usiadłem do laptopa aby Wam podziękować za miłe przyjęcie,nie mógłbym nie wspomnieć Waszych przemiłych dzieci Justysi i Tomka.Długo będziemy Was wspominać w rozmowach o tym spotkaniu w mojej rodzinie.
Pozdrowienia dla Zosi.Justysi,Tadzia i Tomka,Edward z Zosią ;:138
Awatar użytkownika
dez_old1
1000p
1000p
Od: 10 maja 2009, o 08:19

Post »

Tadziu a ja się zauroczyłam sośnicą japońską ... czy ona bardzo wrażliwa na niskie temperatury?
Dzisiaj byłam w trzech ogrodniczych i niestety nie było jej w sprzedaży...pojechałam nawet do Daglezji i też nie mieli.
Jeszcze raz dziękuję za zaproszenie i możliwość bycia w Waszych Nokłach.
Awatar użytkownika
Tajka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 sty 2010, o 17:32

Post »

Tadeuszu i Zosiu dziękuję bardzo za możliwość goszczenie w Waszym cudownym ogrodzie. ;:196
Pełnym ciekawych iglaków i nie znanych krzewów, wokół piękne widoki. :roll:
Dziękuję za wspaniałą atmosferę spotkania i za trud włożony w jego przygotowanie. :)
Awatar użytkownika
dkny
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 wrz 2009, o 18:55

Post »

Lucilla pisze:Tadeuszu,jak tak wygląda ogród po imprezie ,to...powinniście imprezować na okrągło :wink:
Jak zwykle chylę czoła przed Waszą pracowitością i pomysłowością :!:
Ot, pradziwe stwierdzenie :D ;:108
Awatar użytkownika
AAleksandra
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2009, o 10:19

Post »

Zawsze odwiedzam Twój ogród w cichści. Podziwiam go oraz ogrom Waszej pracy.
Chciałam zapytać o clematisa The President : czy on jest taki wpadający w głęboki fiolet, czy tylko zdjęcie tak go przyciemniło ?
Pozdrawiam serdecznie,
moje wątki
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”