Nasze marzenie - część druga :-)
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 kwie 2012, o 18:56
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Nasze marzenie - część druga :-)
heheheh sama z siebie się śmiałam. Szkoda że nie rosną na drzewach w parku. Znosiłabym je ciągle do domu Foxer czekał z koleżanką. Spotkałam ją niedaleko sklepu. I powiedziałam że muszę zrobić szybki ważny zakup. Już przez szybkę upatrzyłam co i jak Chciałam żeby pies miał długi spacer. Park ma codziennie także wybraliśmy się w część gdzie zaczynają się sklepy. A że tak stał.. i wołał kup mnie. No to jak mogłam się oprzeć?
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Madziu widzę, że Twoja kolekcja storczykowa rośnie w oczach wszystkie śliczniutkie..... storczyki to i moja pasja, ale ja już nie kupuję( od kilku lat ).... miejsca brak .....
Zakupy ,,odzieżowe,, super....... berberysik piękny..... co to za odmiana???
Prześlicznie wygląda ten pasiasty kwiaciorek w grafitowej donicy..... cudne skomponowały się kolorki
Zakupy ,,odzieżowe,, super....... berberysik piękny..... co to za odmiana???
Prześlicznie wygląda ten pasiasty kwiaciorek w grafitowej donicy..... cudne skomponowały się kolorki
-
Ja mam jeszcze cały jeden parapet wolny A i w pozostałych znajdzie się jeszcze jakieś miejsce Ja po prostu nie umiem im się oprzeć. Jest jeszcze tyle które chciałabym mieć... No ale oczywiście muszę zachować zdrowy rozsądek czyli nakupować storczyków i myśleć też o innych kwiatach. Podobają mi się guzmanie ale nie wiem jak się nimi zajmować. Kiedyś miałam dwie. Usechł ten główny pęd i nie chciał odrosnąć. Ktoś mi powiedział że nie odrasta już nigdy. No i wywaliłam. Potem doczytałam że odrasta i teraz sama nie wiem
Berberys to golden ring.
Berberys to golden ring.
- Mandragora
- Od: 25 maja 2008, o 16:18
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ależ oczywiście - wszystko dla dobra psa - żeby miał długi spacer
-
No tak tak..gdzież bym śmiała iść tylko po storczyka. Coś Ty Znudził mu się park i w jego wzroku widziałam że pora na zmianę kierunku
[quote="MID2006"A że tak stał.. i wołał kup mnie. No to jak mogłam się oprzeć?[/quote]
Do mnie tak hortensje wołają
Do mnie tak hortensje wołają
Pozdrawiam. Ewa
-
Ewuś no i kolejna tajemnica dzięki forum została odkryta- znamy mowę kwiatów Dobrze że nie mam blisko siebie centrum ogrodniczego jakiegoś wielkiego bo chyba bym już tylko z kwiatami rozmawiała Zakupując je od razu A potem eMowi bym serwowała bratki na obiad
Przyznasz że talerz byłby bardziej kolorowy niż schabowy na nim- przecież jemy oczami więc może warto spróbowac , a mina bezcenna
Pozdrawiam. Ewa
-
No tak To byłby "piękny" obiad . Normalnie wybuchłam śmiechem wyobrażając sobie minę eMa On z tych mięsożernych. Jak zupa jest to średnio zadowolony a tutaj jak by bratki dostał...
Cześć Madzia, polecam sałatkę z bratków i powiedz ze to nowa dieta ogrodnicza hehe
Jeśli któregoś dnia ktoś zarzuci Ci, że Twoja praca nie jest profesjonalna, powiedz sobie, że Arkę Noego zbudowali amatorzy a Titanica profesjonaliści...
Jestem Ania Witam serdecznie i zapraszam
Jestem Ania Witam serdecznie i zapraszam
-
Aniu może jednak zostanę przy mięsie Bo ja sama bratków niet
- iwwa
- Od: 27 sty 2013, o 18:46
Madziu,to Ci storczyków pięknych przybyło ! Berberys cudny. Mój niestety padł na wiosnę, kupiłam bardzo podobny w necie,ale długo czekał w piwnicy, a jak się doczekał,to już było po ptokach...
A co to za kwiatek na domowym parapecie ? przypomina trzykrotkę.
A co to za kwiatek na domowym parapecie ? przypomina trzykrotkę.
wątek aktualny Ogródek Asi- cz 3
-
Asiu Storczykomania trwa. Nie mogę się oprzeć Bardzo się cieszę z tych dwóch nowych. Kwiatek na parapecie to trzykrotka. Ale często zapominam jej nazwy. Potocznie nazywam ją różową Ofiarodawczyni powiedziała że jak stoi w słońcu to wybarwia się na różowo a jak w cieniu to na zielono.