Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 21

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
April
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:22
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 21

Post »

Witaj Agnieszko :wit Teraz z ogrodu przeniosłaś się do kuchni i tu równie dzielnie gospodarzysz. Nawet chlebek pieczesz ;:oj Ja bym nie mogła, za bardzo lubię taki świeżutki. Waga chyba by nie zniosła mojego łakomstwa...
Miłego dnia ;:7
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Jolu, Twój M. by mnie zrozumiał ;-)) Ano przeniosłam się - skoro nie ma już prawie co robić w ogrodzie, trzeba znaleźć substytut. Kuchnia jak wiesz, to bardzo przyjemne miejsce :) Pozdrawiam!
Moniko, zapraszam w sezonie na kawę wśród brzóz :)

Miałam dziś owocne przedpołudnie... nastawiłam rano ciasto właściwe na chleb (niedługo pieczenie), powiązałam trawy ozdobne w snopki, ogarnęłam chałupkę, zrobiłam kompozycję późnojesienną na stół. Teraz czas na chwilę odpoczynku, bo przede mną jeszcze trochę pracy. Pogoda dziś fantastyczna i nastraja niezwykle optymistycznie!

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Miłego popołudnia!
mm-complex
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 sie 2010, o 18:09
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Aguś przesadzasz ;:131 Staram się żeby było czysto ,ale sama wiesz jak to jest z brzozami w ogrodzie ...mimo wszystko nie oddałabym lasku za nic w świecie ;:303
Piękna dekoracja na stół ;:167 Musze coś sklecić ;:333 U mnie wszędzie gliniaki,chyba czas coś zmienić ...
Świetny pomysł z tymi snopkami i się nie położą od śniegu ...mnie korci je wyciąć ;:224
Piękne fotki ...mnie takie nie wychodzą ;:185 Cóż próbuję dalej ...
marzenia się spełniają! Dana
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Danusiu, nie wycinaj traw, tylko zwiąż je jutowym (hehe) sznurkiem... one stanowią piękną ozdobę zimą!
Jeśli chodzi o fotki, to wybieraj dni z dobrym światłem - to jakieś 70% sukcesu. A poza tym, podam Ci stronę do nauki na pw :)

Kochani, zapraszam chętnych do nowego wątku, mniej ogrodowego ;-)
Sezon zamknięty na klucz do odwołania, a na własne odgrzewane kotlety nie mam ochoty - wszystko już zostało pokazane i napisane.
Z pewnością będę jeszcze ogrodowo pisać na swoim blogu, ale to już trochę inne rozważania.
Zapraszam i dziękuję za 21-ą część mojej przygody z ogrodem!
Znajdziesz mnie TU
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”