Ogród Marty cz. V
- Kasiula17
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 lis 2013, o 22:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogród Marty cz. V
Martuś jaki masz super lasek brzozowy, czy grzybki już zbierasz?
Ogród tętni kolorami i to jest piękne.
Całuski.
Ogród tętni kolorami i to jest piękne.
Całuski.
- mati1999
- 1000p
- Od: 3 maja 2013, o 13:17
Ostatnio jakoś nie miałem czasu dla ciebie i żałuję po pięknie u ciebie cały czas lasek brzozowy mam podobny tylko już prawie cały w złocie
- beacia0088
- Od: 25 lis 2013, o 20:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Marto
Oj pracy to ty masz w ogrodzie ,ale to uwielbiasz ,bo widać po tym jak ogród wygląda.Piękny,zadbany ,po prostu cudny.Pewnie większość czasu w nim spędzasz ,ale to sama przyjemność.Miłej niedzieli:)
Oj pracy to ty masz w ogrodzie ,ale to uwielbiasz ,bo widać po tym jak ogród wygląda.Piękny,zadbany ,po prostu cudny.Pewnie większość czasu w nim spędzasz ,ale to sama przyjemność.Miłej niedzieli:)
-
- Od: 22 sty 2013, o 21:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ewciu,dzielżany warto mieć w ogrodzie ,bo jeszcze pieknie kwitną i widać ich z daleka ,a miskanty rosną jak szalone ,pozdrawiam i miłej niedzieli życzę
Pati,lasek brzozowy trochę zaczął sypać listkami ,ale góra jeszcze się trzyma ,teraz przyszedł znowu czas deszczów,to jeszcze na chwilę w ogrodzie będzie fajnie ,bo już było suchawo,ale teraz rośliny odżyją ,miłego dnia życzę
Aniu,ten miskan był zasadzony w tamtym roku na wiosnę ,ale było go zasadzonego dużo małych kępek ,bo mąż poćwiartował je siekierą i tak sobie wsadziłam,żeby łatwiej było ich wyciągnąć a z dalsza wyglądają jak jedna wielka kępa ,ale one prawie sie złączyły ,rosną jak szybko,pozdrawiam i pięknego dnia życzę
Małgosiu,róże zaczynają powtórkę ,wydaje mi się ,że później jak w tamtym roku, ja na wiosnę trochę dokupiłam ,mam jeszcze zapisane co bym chciała,ale jeszcze nie zamówiłam ,bo z niczym nie zdążam ,a najbardziej chodzi o dobre ich ulokowanie i ciagle trzeba coś dorabiać ,ale mam 20 nowych piwonii i to mi zajęło też trochę czasu ,żeby zrobić im miejsce ,dobrze widoczne ,słoneczne i posadzić w odpowiednich odległościach ,kleome mam z siewu,samosiejki nie zdążą pokazać co potrafią ,bo pokazują sie za późno ,a w przypadku rozsady wsadzonej po 15 mają kwitną już bardzo długo ,są rozrośnięte do wielkich rozmiarów i będą kwitły pełną parą do pierwszych przymrozków,pozdrawiam Cie gorąco i pieknej niedzieli życzę
Kasiu,grzybki już dawno zbieram ,nawet jednego prawdziwka znalazłam ,bo w większości to kozaczki różnej maści,cały ogród dalej pięknie kwitnie i tak będzie do przymrozków,a dalie mają jeszcze tyle pączków,rozszalały się ,i już bardzo długo kwitną i końca nie widać pozdrowienia i buziaczki dla Ciebie
Mati ja rozumiem ,bo szkoła i Twoje obowiązki ,ale zapraszam jak tylko będziesz mógł wstąpić,lasek brzozowy robi swój specyficzny mikroklimat,pozdrawiam i miłej niedzieli życzę
Beatko,nie mam tyle czasu na ogród jak bym chciała ,i też są zakątki nie dopracowane ,ale trudno się mówi,chociaż bardzo lubie w nim przebywać ,bo tylko w nim można troszkę się zapomnieć o codziennych trudach ,pozdrawiam i buziaczki dla Ciebie
Pati,lasek brzozowy trochę zaczął sypać listkami ,ale góra jeszcze się trzyma ,teraz przyszedł znowu czas deszczów,to jeszcze na chwilę w ogrodzie będzie fajnie ,bo już było suchawo,ale teraz rośliny odżyją ,miłego dnia życzę
Aniu,ten miskan był zasadzony w tamtym roku na wiosnę ,ale było go zasadzonego dużo małych kępek ,bo mąż poćwiartował je siekierą i tak sobie wsadziłam,żeby łatwiej było ich wyciągnąć a z dalsza wyglądają jak jedna wielka kępa ,ale one prawie sie złączyły ,rosną jak szybko,pozdrawiam i pięknego dnia życzę
Małgosiu,róże zaczynają powtórkę ,wydaje mi się ,że później jak w tamtym roku, ja na wiosnę trochę dokupiłam ,mam jeszcze zapisane co bym chciała,ale jeszcze nie zamówiłam ,bo z niczym nie zdążam ,a najbardziej chodzi o dobre ich ulokowanie i ciagle trzeba coś dorabiać ,ale mam 20 nowych piwonii i to mi zajęło też trochę czasu ,żeby zrobić im miejsce ,dobrze widoczne ,słoneczne i posadzić w odpowiednich odległościach ,kleome mam z siewu,samosiejki nie zdążą pokazać co potrafią ,bo pokazują sie za późno ,a w przypadku rozsady wsadzonej po 15 mają kwitną już bardzo długo ,są rozrośnięte do wielkich rozmiarów i będą kwitły pełną parą do pierwszych przymrozków,pozdrawiam Cie gorąco i pieknej niedzieli życzę
Kasiu,grzybki już dawno zbieram ,nawet jednego prawdziwka znalazłam ,bo w większości to kozaczki różnej maści,cały ogród dalej pięknie kwitnie i tak będzie do przymrozków,a dalie mają jeszcze tyle pączków,rozszalały się ,i już bardzo długo kwitną i końca nie widać pozdrowienia i buziaczki dla Ciebie
Mati ja rozumiem ,bo szkoła i Twoje obowiązki ,ale zapraszam jak tylko będziesz mógł wstąpić,lasek brzozowy robi swój specyficzny mikroklimat,pozdrawiam i miłej niedzieli życzę
Beatko,nie mam tyle czasu na ogród jak bym chciała ,i też są zakątki nie dopracowane ,ale trudno się mówi,chociaż bardzo lubie w nim przebywać ,bo tylko w nim można troszkę się zapomnieć o codziennych trudach ,pozdrawiam i buziaczki dla Ciebie
-
- Biedronka641
- Od: 5 cze 2012, o 17:17
Witaj Martuś.
Ogród nadal piękny i kolorowy. Dalie faktycznie Ci szaleją z kwitnieniem.
Na zdjęciu po pięciorniku nepalskim te łany żółtych pomponów to chryzantemy? Robią wrażenie.
Pozdrawiam i miłej niedzieli czy życzę.
Ogród nadal piękny i kolorowy. Dalie faktycznie Ci szaleją z kwitnieniem.
Na zdjęciu po pięciorniku nepalskim te łany żółtych pomponów to chryzantemy? Robią wrażenie.
Pozdrawiam i miłej niedzieli czy życzę.
-
Beatko,grzybków był sporo systematycznie były zbierane i nawet był jeden prawdziwek ,bo zazwyczaj kozaczki przeróżne włącznie z czerwonymi ,pozdrawiam i miłego dnia życzę
Aluś ,dalie mają jeszcze tyle pączków ,że aż mnie zadziwiają ,że tak pięknie rosną ,te pompony to chryzantemki ,pięknie zawsze kwitną ,kupiłam je na targu od takiej stareńkiej babciuni,mówiła,że ma ze swojego ogródka,zawsze dążą zakwitnąć i tak jest, super się powiększają i nigdy nie zawiodą ,mogę się z Tobą podzielić,pozdrawiam i pięknej niedzieli życzę
Aluś ,dalie mają jeszcze tyle pączków ,że aż mnie zadziwiają ,że tak pięknie rosną ,te pompony to chryzantemki ,pięknie zawsze kwitną ,kupiłam je na targu od takiej stareńkiej babciuni,mówiła,że ma ze swojego ogródka,zawsze dążą zakwitnąć i tak jest, super się powiększają i nigdy nie zawiodą ,mogę się z Tobą podzielić,pozdrawiam i pięknej niedzieli życzę
- mati1999
- 1000p
- Od: 3 maja 2013, o 13:17
Ile tych dalii masz strasznie ci szaleją
- stasia_ogrod
- Od: 13 mar 2011, o 16:48
Ach te dalie, tyle ciepła i energii znajdujemy w ich kwitach te fotki zimą ocieplą nam serca i pomogą przetrwać bezczynny okres, a rozplenica gigantyczna i róże bardzo ładnie kwitną.
- dorkow0
- Od: 17 sty 2013, o 22:58
Witaj Martuś...
Cudownie u Ciebie... Tak pięknie prezentują się Dalie na tle Brzóz...
Serdeczności zostawiam...
Cudownie u Ciebie... Tak pięknie prezentują się Dalie na tle Brzóz...
Serdeczności zostawiam...
- Wanda7
- -Moderator Forum-.
- Od: 2 wrz 2010, o 13:17
Karczoch kapitalny! Heliofitce przypomina dziewięćsił, a mnie jakby duży oset. Świetny eksperyment
No i lasek brzozowy bardzo mi się podoba
No i lasek brzozowy bardzo mi się podoba
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
A ja myślałam, że latasz po lasach za grzybami a Ty jesteś tylko do mnie nie zaglądasz Karczochy nie popróbowane dopiero jak do mnie przyjedziesz to Ci ugotuję i spróbujesz Tak to ładny oset i może zdobić ogród, ale najlepiej jakby przetrwał zimę i był dwa i więcej lat, bo to że kwitnie to zasługa wczesnej wiosny i ciepłego lata. Za oknem listopad! leje i wieje, a niebo ołowiane. Pozdrawiam cieplutko
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
To prawda, u mnie tak samo jak u Marysi czyli
Brzózki ekstra, pięknie się prezentują.
Astry mamy w tej samej fazie rozwoju.
Dalie cudne i widzę że tez Ciebie kręcą.
A widziałaś kolekcję Jacka ?
Brzózki ekstra, pięknie się prezentują.
Astry mamy w tej samej fazie rozwoju.
Dalie cudne i widzę że tez Ciebie kręcą.
A widziałaś kolekcję Jacka ?
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki