Róże z kartoników z marketów Auchan,Biedronki,Castoramy itp. Cz.1
-
- 200p
- Od: 24 lut 2015, o 09:34
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Róże z kartoników z Biedronki,Auchan,Castoramy itp.
Karolcia niestety nie. Jutro mam zamiar wybrać się do Aldiego obejrzeć te ichnie róże.
Pozdrawiam Paulina
Rzeczywiście, zgadza się. Ta wygląda bardziej jak MAINZER FASTNACHT a tamta jak Blue Girl? Ale tak czy owak uwielbiam jagodowe róże i podjadę tylko na których regałach szukać?
kluska - "ogrodnik" od czerwca 2006
- bartosz les
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 24 sie 2013, o 09:02
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ooo,to koniecznie zrób zdjęcia różyczek w aldiWinter pisze:Karolcia Jutro mam zamiar wybrać się do Aldiego obejrzeć te ichnie róże.
-
- 50p
- Od: 6 gru 2015, o 16:18
Róże widziałam dziś w biedronce, w kartonikach, na pewno była fairy i waltz time, do tego jakaś pomarańczowa, biała - wielkokwiatowe, ale nazw nie dojrzałam, bo jeszcze zafoliowane.
- apus
- Od: 26 kwie 2007, o 21:57
To w biedronce pokazały się już róże ?
Pozdrawiam, Basia.
viewtopic.php?f=2&t=117468
-
- Przyjaciel Forum - silver
- Od: 29 lip 2008, o 20:49
-
- 50p
- Od: 6 gru 2015, o 16:18
Wstawili też nasiona, cebulki i kłącza ciągle zalegają od jesieni, nic nowego nie ma.
Zaraz spróbuję zgrać zdjęcia.
Zaraz spróbuję zgrać zdjęcia.
- apus
- Od: 26 kwie 2007, o 21:57
Brydziasia - dziękuję za fotorelację
Jutro przejadę do swojej, ciekawa jestem jakości róż okrywowych.
I Królowa Elżbieta jest
Jutro przejadę do swojej, ciekawa jestem jakości róż okrywowych.
I Królowa Elżbieta jest
Pozdrawiam, Basia.
- bartosz les
- Od: 24 sie 2013, o 09:02
Piękna ta Parade O nawet The Fairy jest Trzeba zrobić wyjazd do biedry
-
- 500p
- Od: 20 mar 2014, o 19:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Dziś zaglądnęłam do mojej Biedronki ale niestety jeszcze nie ma róż.
Pozdrawiam
Joanna Anastazja
Joanna Anastazja
W zeszłym roku kupiłam 4 w carrefourze, dwie nie przyjęły się w ogóle, z pozostałych dwóch tylko jedna zgadzała się z kolorem i bardzo ładnie urosła na 1,5 m druga niestety marniutko rośnie, może w tym sezonie lepiej sobie poradzi:) po odgarnięciu kopczyków sypnę im nawozu i zamówiłam dziś decis i substral kompleksowa ochrona 2 w 1, mam nadzieję, że zwalczę mszyce, skoczka i czarną plamistość ;)dancik31 pisze:Wczoraj u nas w CARREFOUR kupiłam 2 pnące róże NN pakowane w woreczkach, jedna czerwona druga różowa, wyglądają bardzo dobrze. Zobaczymy co z nich wyrośnie .
popsikać je zapobiegawczo jak powypuszczają pączki czy dopiero jak zobaczę problem?
-- 8 mar 2016, o 23:30 --
Na jesieni w carrefourze były niebieskie ale niepodpisane, oczywiście zakupiłam jedną, zobaczymy czy coś z niej będzie i od botanika też jedną niebieską na jesieni zamówiłam ale ona już puszcza pączusie więc myślę, że będzie okrattus pisze:Kluska Blue Queen była z innej szkółki niż angielki i francuzki. Roślinka też taka bardziej rachityczna ale i tak się skusiłam bo krzaczek z oczkami więc widać że żywy.
Przejrzałam w historii i wydaje mi się że w ubiegłych latach pod tą nazwą sprzedawana była inna róża. Zdjęcie na kartoniku się różni, obecnie wygląda tak
- dotii
- Od: 18 cze 2012, o 07:45
- Kontakt:
Moja Biedrona jeszcze przechodzi ostrą rozbudowę i kapitalny remont .W drodze powrotnej po pracy odwiedziłam inną .Oprócz Azali w donicy nic innego nie było
Jutro środa ,być może to jutro będą te róże .
Jutro środa ,być może to jutro będą te róże .
Mój zielony raj.
Zapraszam do mojej cz.2 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=72247" onclick="window.open(this.href);return false;
Wymienię/Kupię/Sprzedam http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 53&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Zapraszam do mojej cz.2 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=72247" onclick="window.open(this.href);return false;
Wymienię/Kupię/Sprzedam http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 53&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Jak powiedziałam tak zrobiłam. Kupiłam Blue Queen, a że w dwóch kartonikach naprawdę porządne sadzonki, z dużymi pędami to wzięłam dwie. 4,50 nie majątek a przynajmniej będę miała co ciąć do wazonu. No któraś musi przeżyć. Jutro chyba wysadzę prosto do ziemi. I kupiłam jeszcze wielkowiatową z Florparku na zdjęciu różowo-zieloną. Też mi w zeszłym roku taka nie wyrosła. Ale 6,50 nie majątek . Niestety zaczęłam się jeszcze zastanawiać nad innymi, ale szczęściem dochodziła 22, więc się zebrałam i przemyślam...
kluska - "ogrodnik" od czerwca 2006