Wielka miłość od maja 2013, czyli działeczka Aneczki. Cz. 5
- aneczka1979
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 14 cze 2010, o 21:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Wielka miłość od maja 2013, czyli działeczka Aneczki. Cz. 5
Aniu mnie mąż z domu nie pogonił tylko dlatego, że kurier przyjechał, gdy go nie było a i całą resztę skrupulatnie schowałam do szafy. Także póki co, mam jeszcze gdzie mieszkać.
- Annes 77
- Od: 6 maja 2008, o 19:11
Dobra robota A jak już będą kule na rabacie to powiesz...."Same się przykulały"
- aneczka1979
Ania potem to już będzie gdzie nocować. Wiosną i latem w altance nie zmarznę.
Pytałaś mnie wcześniej o powojniki. Nie domawiam, tylko zamawiam, bo jeszcze nie złożyłam w tym roku zamówienia.
I raczej to będą te:
Clematis Bagatelle ('Dorothy Walton')
Clematis Semu
Clematis Pink Swing PBR
Clematis Maidwell Hall
Clematis Betty Corning (uwielbiam go, więc kolejna sztuka na balkon)
Clematis recta - powojnik prosty
Pytałaś mnie wcześniej o powojniki. Nie domawiam, tylko zamawiam, bo jeszcze nie złożyłam w tym roku zamówienia.
I raczej to będą te:
Clematis Bagatelle ('Dorothy Walton')
Clematis Semu
Clematis Pink Swing PBR
Clematis Maidwell Hall
Clematis Betty Corning (uwielbiam go, więc kolejna sztuka na balkon)
Clematis recta - powojnik prosty
- Tolinka
- Od: 1 mar 2013, o 23:30
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Aniu ale poszalałaś z tymi biżutami serca z kulami w róże mam są śliczne ,więc nie dziwię się że zaszalałaś
ja też staram się na czas przyjazdu kuriera znaleźć emowi jakieś pilne zadanie poza domemAniu mnie mąż z domu nie pogonił tylko dlatego, że kurier przyjechał, gdy go nie było a i całą resztę skrupulatnie schowałam do szafy. Także póki co, mam jeszcze gdzie mieszkać. Obrazek
Aniu,obowiązkowo jestem w niedzielę na giełdzie a w soboty zaliczam starocie w Ostrowie i przy okazji Obi.Mam fioła na punkcie latarenek ,świeczek itp
- dorcia7
- Od: 13 lip 2011, o 13:58
Kule i ptaszki z serduszkami oglądałam w Obi w sobotę ale mam już białe więc się wstrzymałam
- aneczka1979
Mariuszu a w Ostrowie różni się ta giełda od naszej? Słyszałam o niej a nigdy nie byłam. Ponoć co tam się nie sprzeda trafia do nas? To prawda?
Dorciu a ja powstrzymać się nie umiałam.
Tolinko no to rozumiemy się bez słów. Żałuję, że mój Em nie ma takiego kręćka jak ja na punkcie działki.
Dorciu a ja powstrzymać się nie umiałam.
Tolinko no to rozumiemy się bez słów. Żałuję, że mój Em nie ma takiego kręćka jak ja na punkcie działki.
Widzę że będę miał konkurencję Ja osobiście wolę Ostrów,mam fioła na punkcie latarenek i większość właśnie tam kupiłem.Tydzień temu w Ostrowie kupiłem zraszacz gardena aquazoom za 5 zł. Na pewno jest taniej niż w Kaliszu i dużo innych sprzedających. Do Baszkowa jeszcze mam chęć się przejechać.
- Annes 77
- Od: 6 maja 2008, o 19:11
Aniu ideała chciałabyś mieć?
- aneczka1979
Mariuszu no to stało się. Masz we mnie konkurencję. Muszę tam jechać, ale nie bój się, na pewno nie będę tak często bywała jak Ty. A może i za innymi rzeczami będę się rozglądać..?
Póki co poszukuję żeliwnych nóg (i najlepiej też oparcia) od ławki (którą potem można sobie samemu uzupełnić nowymi drewnianymi elementami). Kojarzysz czy tam bywają?
Póki co poszukuję żeliwnych nóg (i najlepiej też oparcia) od ławki (którą potem można sobie samemu uzupełnić nowymi drewnianymi elementami). Kojarzysz czy tam bywają?
Zawsze je widzę,w rożnym stanie ale są,przeważnie pośniedziałe,oparcia-czyli wstawki drewna taka kratownica też do odnowienia.Też myślałem o takiej ławce
- aneczka1979
Dzięki! Muszę pojechać za tydzień.
Witaj Aneczka
sezon na odpoczynek, a Ty nie próżnujesz Biżuteria na działkę sądząc po Twoich dotychczasowych kompozycjach będzie z pewnością interesująca! /ten Twój dzban to po nocach mi się śni tak mi zapadł w pamięć/ Ja to nie mam takich zmysłów do zdobienia i zdolności
Aha! Miałam już wcześniej zapytać.. a jak Twoje bieganie i dieta? Pochwal się osiągnięciami
sezon na odpoczynek, a Ty nie próżnujesz Biżuteria na działkę sądząc po Twoich dotychczasowych kompozycjach będzie z pewnością interesująca! /ten Twój dzban to po nocach mi się śni tak mi zapadł w pamięć/ Ja to nie mam takich zmysłów do zdobienia i zdolności
Aha! Miałam już wcześniej zapytać.. a jak Twoje bieganie i dieta? Pochwal się osiągnięciami