Danusiny miszmasz
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 29 maja 2009, o 21:53
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kochana Danusiu,
w Twoim "fiołkowym" napisałaś o tym, co ćię spotkało. To po prostu nienormalni dranie, bo nie tylko, że zniszcyli Twoją pracę i Twoje przepiękne rośliny. Przez takich masz ogromnie dużo pracy i jeszcze wiecej żalu do losu
. Ja niestety nie mam nawet ułamka Twoich roślin, zresztą sadzę i wysiewam tylko te znajome, sprawdzone, ale tym, co mam z głebi serca się z Tobą podzielę, oczywiście jeśli tylko zechcesz.
Pozdrawiam Cię bardzo, bardzo serdecznie i bedę mysleć o Tobie, byś jak najszybciej otrząsnęła się po tej traumie
Agnieszka
w Twoim "fiołkowym" napisałaś o tym, co ćię spotkało. To po prostu nienormalni dranie, bo nie tylko, że zniszcyli Twoją pracę i Twoje przepiękne rośliny. Przez takich masz ogromnie dużo pracy i jeszcze wiecej żalu do losu
. Ja niestety nie mam nawet ułamka Twoich roślin, zresztą sadzę i wysiewam tylko te znajome, sprawdzone, ale tym, co mam z głebi serca się z Tobą podzielę, oczywiście jeśli tylko zechcesz.
Pozdrawiam Cię bardzo, bardzo serdecznie i bedę mysleć o Tobie, byś jak najszybciej otrząsnęła się po tej traumie
Agnieszka
- JolantaG
- Od: 3 lis 2008, o 14:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Też zauważyłam podobieństwo .Na fotkach nie widać różnicy .Może w rzeczywistości łatwiej się je rozróżnia .piterek pisze:Nono Danusiu - zakupy żurawkowe przepiękne! A napisz mi proszę czym tak na Twoje oko rózni się 'Raspberry Ripple' od 'Midnight Rose'?
!
DANUSIU ,szczerze współczuję .Oj jakbym dorwała tych drani ..................
Piękne masz żurawki ,moja lista strasznie się znów wydłużyła .
Danusiu...dopiero wróciłam z urlopu i teraz dowiedziałam się co cię spotkało - tak mi przykro ...mam nadzieję że łobuzy zostaną ukarani , bo nie było by sprawiedliwości i sensu aby zajmować się roślinkami
Cieszę się że się nie poddajesz i odbudowujesz swój ogród...
Cieszę się że się nie poddajesz i odbudowujesz swój ogród...
Serdecznie pozdrawiam Barbara
Rzucony kamień staje się opoką.../psalm/
doniczkowe... przyblokowy w garnku
- ktoś
- Od: 11 lis 2008, o 10:15
Agapo , Jacku , Aniu , Jolu , Basiu i Ido bardzo dziękuję ,że zajrzeliście do mnie . Staram się , ale coś ten problem zaczyna mnie przerastać .Gdyby nie to ,że muszę nakarmić koty , to raczej już nie poszłabym na działkę
Raz sobie mówię ,że zginęło tylko część roślin , a większość ma się dobrze i zdrowo rośnie . Altana nie jest mi aż tak bardzo potrzebna a za chwilę dociera do mnie ,że to wszystko bez sensu .
Przyjdzie bezkarne bydle i bez powodu zniszczy .( Lżej mi ,że tak brzydko napisałam )
Wczoraj dostałam piękne roślinki i byłam w siódmym niebie , a dzisiaj już mi wsio ryba .
Jolu zrobiłam zdjęcie tym żurawkom i wydaje mi się ,że różnica niewielka jest , lecz dopiero gdy się ogląda obie .
Raz sobie mówię ,że zginęło tylko część roślin , a większość ma się dobrze i zdrowo rośnie . Altana nie jest mi aż tak bardzo potrzebna a za chwilę dociera do mnie ,że to wszystko bez sensu .
Przyjdzie bezkarne bydle i bez powodu zniszczy .( Lżej mi ,że tak brzydko napisałam )
Wczoraj dostałam piękne roślinki i byłam w siódmym niebie , a dzisiaj już mi wsio ryba .
Jolu zrobiłam zdjęcie tym żurawkom i wydaje mi się ,że różnica niewielka jest , lecz dopiero gdy się ogląda obie .
- zanna
- Od: 24 maja 2008, o 22:37
Danusiu, Twoje zniechęcenie jest normalne. Po takim szoku musisz odreagować. Wiele osób na działkach (jak obserwowałam przez długi czas) po takich aktach wandalizmu i spaleniu domków całkiem rezygnuje z uprawiania ogródka działkowego. Ale oni nie mają takich RARYTASÓW jak Ty. No i kotów do karmienia, oczywiście. Jak widzisz potrzebują Cię i zwierzęta i roślinki Wiosną znowu będziesz się cieszyć z każdego listka i kwiatka! Zobaczysz! Na razie dołuje Cię widok pogorzeliska, tym powinnaś zająć się najpierw (wiem, wiem, łatwo powiedzieć, trudniej zrobić. )ktoś pisze: a za chwilę dociera do mnie ,że to wszystko bez sensu .
Przyjdzie bezkarne bydle i bez powodu zniszczy ....
Wczoraj dostałam piękne roślinki i byłam w siódmym niebie , a dzisiaj już mi wsio ryba
-
- Od: 29 maja 2009, o 21:53
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Danusiuzanna pisze: Danusiu, Twoje zniechęcenie jest normalne. Po takim szoku musisz odreagować. Wiele osób na działkach (jak obserwowałam przez długi czas) po takich aktach wandalizmu i spaleniu domków całkiem rezygnuje z uprawiania ogródka działkowego. Ale oni nie mają takich RARYTASÓW jak Ty. No i kotów do karmienia, oczywiście. Jak widzisz potrzebują Cię i zwierzęta i roślinki Wiosną znowu będziesz się cieszyć z każdego listka i kwiatka! Zobaczysz! Na razie dołuje Cię widok pogorzeliska, tym powinnaś zająć się najpierw (wiem, wiem, łatwo powiedzieć, trudniej zrobić. )
Dla Ciebie to przecież teraz jak żałoba po stracie kogoś bardzo bliskiego. I Twoje sprzeczne uczucia są tu jak najbardziej właściwe.
Dziekujmy Bogu, że Tobie i Twoim zwierzakom nic się nie stało. Może los pozwoli roślinom odrodzić się teraz lub na wiosnę
Pozdrawiam serdecznie
Aga
Widzę że na ostatnim zdjęciu zaczęła kwitnąć ci odętka ......moja jeszcze w pączkach
Serdecznie pozdrawiam Barbara