Ogród Grety
-
- ZBANOWANY
- Od: 30 kwie 2009, o 20:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Ogród Grety
Fotki fantastyczne. A wiesz Greciu, że się z Kermiciakiem przymierzamy do zakupu Nikona D5000 (18-55mm)VR ! Jemu chyba też przypadł ten model do gustu. Wzięlibyśmy go na 24 raty.
https://www.electroworld.pl/produkt/nik ... -vr-24354/
https://www.electroworld.pl/produkt/nik ... -vr-24354/
- Tosia1
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 mar 2010, o 16:48
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
GRECIU, CO TO ZA PIĘKNE LIŚCIE NA PRZEDOSTATNIM ZDJĘCIU, TAKIE SIWO-BIAŁE? NAPISZ MI. Jak tak piszesz o swoim domu, to wiesz, nie bardzo Ci zazdroszcę! Ale łąki - tak!!!!Pozdrawiam cieplutko!!!
Co zasiejesz, to zbierzesz
Malutki ogródeczek Tosi - cz.14. Zapraszam serdecznie!
Wcześniejsze wątki.
Wcześniejsze wątki.
- kasik 69
- Od: 10 maja 2010, o 15:04
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Greciu buziaki dla ciebie nie fajnie masz z tą wodą
a fotki nie wyglądają na deszczowe,u nas też cały dzień padało,może jutro będzie lepiej?
a fotki nie wyglądają na deszczowe,u nas też cały dzień padało,może jutro będzie lepiej?
- asia0809
- 1000p
- Od: 27 lut 2007, o 00:34
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Greto,
Zawitałam wczoraj do Twojego ogrodu i wsiąkłam na ładnych kilka godzin. Pozwoliłam sobie na bardzo spokojny i długi spacer po wszystkich stronach Twojego wątku. Jestem pod wrażeniem przede wszystkim Twojej osobowości, wrażliwości, dobra i podejścia do otaczającego Cię świata. Kilka opowieści sprawiło, że łza czasem zakręciła się w moim oku.
Duże wrażenie zrobił na mnie również Twój ogród i dokupiony lasek, który stał się ostoją dla zwierząt. Mnogość gatunków, które zgromadziłaś i wiedza o nich są godne podziwu. Zdumiewa też fakt, że kolekcjonerskie ogrody są zazwyczaj przeładowane i niezorganizowane a u Ciebie jest przejrzyście i elegancko. No i te zdjęcia pokazujące wspaniałe krajobrazy, którymi jesteś otoczona. Greto, bardzo ale to bardzo polubiłam Twój ogród i Twoje podejście do potrzebujących "braci" jak się o nich ładnie wyrażasz.
Greto, dziękuję, że mogłam u Ciebie gościć. Badzo miło spędziłam czas i na pewno będę do Twojego świata wracać.
Zawitałam wczoraj do Twojego ogrodu i wsiąkłam na ładnych kilka godzin. Pozwoliłam sobie na bardzo spokojny i długi spacer po wszystkich stronach Twojego wątku. Jestem pod wrażeniem przede wszystkim Twojej osobowości, wrażliwości, dobra i podejścia do otaczającego Cię świata. Kilka opowieści sprawiło, że łza czasem zakręciła się w moim oku.
Duże wrażenie zrobił na mnie również Twój ogród i dokupiony lasek, który stał się ostoją dla zwierząt. Mnogość gatunków, które zgromadziłaś i wiedza o nich są godne podziwu. Zdumiewa też fakt, że kolekcjonerskie ogrody są zazwyczaj przeładowane i niezorganizowane a u Ciebie jest przejrzyście i elegancko. No i te zdjęcia pokazujące wspaniałe krajobrazy, którymi jesteś otoczona. Greto, bardzo ale to bardzo polubiłam Twój ogród i Twoje podejście do potrzebujących "braci" jak się o nich ładnie wyrażasz.
Greto, dziękuję, że mogłam u Ciebie gościć. Badzo miło spędziłam czas i na pewno będę do Twojego świata wracać.
Witaj Greto
masz piękny ogród, widoki, zwierzęta. Kochasz przyrodę a ona Ci to odwzajemnia :P
masz piękny ogród, widoki, zwierzęta. Kochasz przyrodę a ona Ci to odwzajemnia :P
- Tosia1
Witaj skarbie! Właśnie spacerowałam u Asi (wpis wyżej). Możecie sobie podac rękę w opisach i aranżacji ogrodu. Jesteście obie wspaniałe i dobre. Pozdrawiam
Wcześniejsze wątki.
Wcześniejsze wątki.
-
- ZBANOWANY
Witaj, przyleciałam się przywitać i lecę w piecu nagrzać, bo w domku jest bardzo zimno, brrrrr! Pa.
-
- 1000p
- Od: 17 mar 2010, o 12:18
- Kontakt:
Nadrabiam zaległości na forum i dopiero dziś zobaczyłem Twój post gratuluję zakupu, ta Twoja kapturnica to naprawdę wypasiony egzemplarz.Greta pisze:Mam pytanie dla Krzysztofa01 , kupiłam Kapturnice purpurową , chyba , bo roślina jest z wyprzedaży za 3 euro , bez oznakowania i mam dylemat czy posadzic ją do gruntu , czy poczekać z tym do wiosny i przezimować ją w domu.
O pielęgnacji poczytaj sobie tam http://www.owadozery.pl/sarracenia-purpurea-a511.html
Co do zimowania to nie mogę Ci nic doradzić, ja dopiero z nimi eksperymentuję
- Tosia1
Zajrzyj do mnie
Wcześniejsze wątki.
Wcześniejsze wątki.
-
- ZBANOWANY
Byłam, ciut się rozejrzałam, lecz Cię nie zastałam. Wpadnę jutro. Zostawiam buziaki i słoneczko na jutrzejszy dzień.
Witam serdecznie odwiedziłam twój ogród jest śliczny można dużo się dowiedzieć i zobaczyć.Kłaniam się nisko za twoje poświęcenie i dobre serce.Jeżeli pozwolisz ponownie cie odwiedzę
Zapraszam serdecznie
: Spełnione marzenie 2007
: Spełnione marzenie 2007
Nie zaglądałam jakiś czas i tyle mnie ominęło: przepiękne gęsi i historia o lisku, kruk, kociaki i cudne psinki, no i zdjęcia z czarodziejskiego domku. Możesz nas częściej nimi raczyć, bo z przyjemnością się je ogląda.