Zielony świat Moniki cz. 2
- Niunia1981
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 sie 2011, o 15:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Zielony świat Moniki cz. 2
Cześć Ania !
Pokażę roslinki popołudniu bo teraz jestem w pracy Dostałam balkonowe i domowe roślinki w tym taki olek co Igor
W Biedronce to ja zupoełnie przypadkiem chyłkiem boczkiem polecę do kosza z cebulami i z miną kota ze Shreka powiem "Misiu zobacz takiego nie mamy tulipanka, jak pięknie by wyglądał obok tego murowanego grilla co tak bardzo chcesz !!" sukces murowany
Pokażę roslinki popołudniu bo teraz jestem w pracy Dostałam balkonowe i domowe roślinki w tym taki olek co Igor
W Biedronce to ja zupoełnie przypadkiem chyłkiem boczkiem polecę do kosza z cebulami i z miną kota ze Shreka powiem "Misiu zobacz takiego nie mamy tulipanka, jak pięknie by wyglądał obok tego murowanego grilla co tak bardzo chcesz !!" sukces murowany
Pozdrawiam, Monika
Zielony świat Moniki cz. 9
- sweety
- Od: 20 mar 2012, o 09:37
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Wiedziałam, że jesteś sprytna... Powiedziałabym biedny M., ale tak na prawdę myślę sobie- a dobrze mu tak
- Niunia1981
Ania na szczęście mój M. powoli przechodzi na Zieloną Stronę Mocy
Pozdrawiam, Monika
- malgocha1960
- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Monia,tylko 10 paczek nakupiłas?????????//Ja myslałam,że z każdego gatunku weżmiesz po kilka paczek.
Moniu, przyłapałaś mnie
Z czasem u mnie krucho ostatnio, poza tym wiesz, że mam głowę zajętą ważnymi sprawami
Ale jak widzisz wchodzę i podglądam to co Ty tu wyprawiasz
Oko wielkiego brata patrzy
Z czasem u mnie krucho ostatnio, poza tym wiesz, że mam głowę zajętą ważnymi sprawami
Ale jak widzisz wchodzę i podglądam to co Ty tu wyprawiasz
Oko wielkiego brata patrzy
- mniodkowa
- Od: 14 maja 2009, o 15:03
- Kontakt:
Niunia1981 pisze:Mniodkowa ale prawdę mówiąc to być mogła sobie strzelić jakąś donicę np. z tulipanami na balkon To byś miała już w kwietniu kwiaty na balkonie
a to fajny pomysł a kiedy te tulipanki mam sobie strzelać? już teraz? czy jak? bo ja się nie znam
Niunia1981 pisze:dwóch paczuszek z roślinkami, które naprętce rozpakowywałam, oglądałam i obrabiałam na lekkim rauszu
ubawiłam się nie dziwię sie, że rano miałaś wątpliwości, czy ona zyją
Pozdrawiam teraz z centrum... Aga
Oto moja mała "dżungla" --> part V; Spis moich wątków
Sprzedaję ładne sadzonki hibiskusa czerwonego pełnego
Oto moja mała "dżungla" --> part V; Spis moich wątków
Sprzedaję ładne sadzonki hibiskusa czerwonego pełnego
- sweety
Już sobie wyobraziłam, jak Monia np. pacnęła cała sobą w rozpakowaną paczkę A potem z trudem się pozbierała, poprawiła nieco rośliny... Także się nie dziwię, że rano galopem pobiegła, czy jeszcze żyją
- Niunia1981
Gośka a po co mam kupować więcej skoro za tydzień wykopię ci pół ogródka
Edyś - wiem wiem kochana, że masz teraz ważniejsze rzeczy na głowie ale tęsknię za twoimi komentarzami
Mniodkowa - z tego co wiem to można sadzić pod konieć września/początek października bo jak teraz to za ciepło i wylazłyby na zewnątrz jeszcze w tym roku. Leć do Biedronki i sobie kup - były tulipanki, narcyze i hiacynty po 3,99 za opakowanie - można zrobić fajną kompozycję Po wczorajszym to rano kontrola musiała być Szczególnie, że sadziłam fuksje i nie byłam pewna czy wtyknęłam zielonym do góry
Ania - ty sobie lepiej nie wyobrażaj, mój M. to prawie padł ze śmiechu jak już w pidżamce z osiołkiem sadziłam kwiatki podskakując i podśpiewując "Mojito mojito na smutki dobre jest je je je je""
Edyś - wiem wiem kochana, że masz teraz ważniejsze rzeczy na głowie ale tęsknię za twoimi komentarzami
Mniodkowa - z tego co wiem to można sadzić pod konieć września/początek października bo jak teraz to za ciepło i wylazłyby na zewnątrz jeszcze w tym roku. Leć do Biedronki i sobie kup - były tulipanki, narcyze i hiacynty po 3,99 za opakowanie - można zrobić fajną kompozycję Po wczorajszym to rano kontrola musiała być Szczególnie, że sadziłam fuksje i nie byłam pewna czy wtyknęłam zielonym do góry
Ania - ty sobie lepiej nie wyobrażaj, mój M. to prawie padł ze śmiechu jak już w pidżamce z osiołkiem sadziłam kwiatki podskakując i podśpiewując "Mojito mojito na smutki dobre jest je je je je""
Pozdrawiam, Monika
- sweety
Wcale mu się nie dziwię Ma chłopina z Tobą ubaw
-
- Od: 15 paź 2010, o 00:18
Monia to zielone to na Ciebie działa jak niezłe używki
Ty wiecznie na haju
Ty wiecznie na haju
- Niunia1981
Ania - 1 września minie 10 lat jak jesteśmy razem a on dalej się dziwi co ja jeszcze potrafię wymyślić I ja niby jestem ta spokojniejsza połówka
Dorotko - zobaczysz co się będzie działo jak działeczkę będą obsadzać kwiatkami Permanentny stan euforii
Dorotko - zobaczysz co się będzie działo jak działeczkę będą obsadzać kwiatkami Permanentny stan euforii
Pozdrawiam, Monika
To jednak dobrze, że wczoraj nie dzwoniłam (przeczytałam , że idziesz na rauta z koleżanka ), bo byśmy się na pewno dogadały Już widzę Monię siedzącą na ziemi i oglądającą cebulki
- sweety
Z moim jestem od 19 lat i już się niczemu nie dziwi