Kwiatuszki Filigranowej cz.IV
- katharos
- 1000p
- Od: 4 sie 2012, o 12:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Kwiatuszki Filigranowej cz.IV
Pati szafka bardzo w moim guście...nie pogniewasz się jak ją odgapię...będę robiła dziurę w brzuchu mojemu eMkowi żeby mi taką zrobił
- elcia1974
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 23 lip 2009, o 18:25
Pati śliczny jest Twój nowy Filodendron
Byłby już moim chciejstwem gdyby nie to, że jednak zajmuje sporo miejsca a tego u mnie brak
Myślę, że będzie się naprawdę pięknie prezentował postawiony na tej szafeczce (również bardzo ładnej)
Byłby już moim chciejstwem gdyby nie to, że jednak zajmuje sporo miejsca a tego u mnie brak
Myślę, że będzie się naprawdę pięknie prezentował postawiony na tej szafeczce (również bardzo ładnej)
Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
- labka1
- Od: 4 wrz 2012, o 16:22
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kwiaty...to wiadomo,że masz śliczne..ale ta szafka..jest bardzo ciekawa..lubię takie przedmioty z duszą..szkoda,że nie mam miejsca na tego typu okazy...
heliofitka dokładniepomału zagospodarowuję mieszkanko, ale to potrwa jeszcze wiele lat:).Też tak mam,że podoba mi się wiele roslin ale z braku miejsca musze sobie odmawiać...
Paula15
Krzysia dziękuję kochana, to mój pierwszy sezon na balkonie, ale uważam go za udany...wiem już jakim roślinom tam pasuje , jakim absolutnie nie;),a w przyszłym roku i u ciebie będzie co oglądać:).
Bazyliaa dokładnie to szafka, ale dałaś mi super pomysł na szklarenkę-->pomyslę i o tym;)
katharos odgapiaj szafkę, albo na allegro poszukaj, ja ją tam wypatrzyłam w antykach.
elcia1974 dziękuję kochana:)
labka1 Te przedmioty mają w sobie jakąś magię, że tak przyciągają mnie swoim ciekawym kształtem;)
W końcu rozkwitnięty kwiat epiphyllum różowego
Paula15
Krzysia dziękuję kochana, to mój pierwszy sezon na balkonie, ale uważam go za udany...wiem już jakim roślinom tam pasuje , jakim absolutnie nie;),a w przyszłym roku i u ciebie będzie co oglądać:).
Bazyliaa dokładnie to szafka, ale dałaś mi super pomysł na szklarenkę-->pomyslę i o tym;)
katharos odgapiaj szafkę, albo na allegro poszukaj, ja ją tam wypatrzyłam w antykach.
elcia1974 dziękuję kochana:)
labka1 Te przedmioty mają w sobie jakąś magię, że tak przyciągają mnie swoim ciekawym kształtem;)
W końcu rozkwitnięty kwiat epiphyllum różowego
-
- Od: 5 lip 2008, o 06:39
Śliczny kolor tego epiphyllum .Ja miałam kilka kolorów epiphyllum ,ale nie chciały mi kwitnąć.Więc dałam koleżance ,a ona po miesiącu pokazała mi zdjęcia z kwiatami więc stwierdziłam ,że chyba mnie nie lubią
pozdrawiam Marzena
Spis moich linków
Spis moich linków
- mrinwestor
- Od: 24 mar 2011, o 19:21
Epiphyllum zakwitło , więc pewnie niedługo pojawią się następne kwiaty.
Ja też tak oszkloną szafkę wykorzystała bym dla roślinek.
Może być pięknie i oryginalnie.
Ja też tak oszkloną szafkę wykorzystała bym dla roślinek.
Może być pięknie i oryginalnie.
-
- 200p
- Od: 17 maja 2013, o 12:57
Witaj. Cudne masz kwiatuszki na balkonie. Bajeczną dalię ,pelargonie i widziałam piękną czerwoną begonię.
Poprosimy wkrótce o nowe zdjęcia ,może całego balkonu ?
Poprosimy wkrótce o nowe zdjęcia ,może całego balkonu ?
------------------------------
ANNA2006 Kolorowy balkon
ANNA2006 Kolorowy balkon
- katharos
- 1000p
- Od: 4 sie 2012, o 12:16
Begonia cudna..te kwiaty to tylko dopełnienie jej urody...ciekawe jak długo jeszcze się utrzymają.
A szafkę juz eMkowi pokazałam i powiedział że faktycznie ładna i zima mi zrobi
A szafkę juz eMkowi pokazałam i powiedział że faktycznie ładna i zima mi zrobi
- mmaryla
- Od: 23 lut 2011, o 13:24
Pati, Epi trzymasz na balkonie czy w domu bo swoje wynioslam na balkon i nie wiem czy to dobre dla niego? Bardzo ładna ta kwitnąca begonia a te duże białe pąki Aglaonemy to jest odmiana Skrzydłokwiata?
- Krzysia
- Przyjaciel Forum - silver
- Od: 3 lip 2012, o 10:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Begonia ślicznie zakwitła i jak długo już utrzymuje kwiaty pięknota, a rhipsalisom i grudnikom słonko nie zaszkodzi bo może chociaż kilka doniczkowych bym wystawiła żeby ten balkon taki goły nie był