Mój ogród na fotografii -część 5
- amba19
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 11 kwie 2007, o 20:04
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Mój ogród na fotografii -część 5
Bgosiu ja też gratuluję serduszka. Zasłużyłas na nie w pełni
- TerDob
- Od: 13 sty 2008, o 17:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Bogusiu Nowy awatar - super ślicznie wyglądasz .
Pozdrawiam serdecznie i czekam na nową część
Pozdrawiam serdecznie i czekam na nową część
- Darmokot
- Od: 10 lis 2012, o 20:37
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Bogusiu Cieszysz moje oko letnimi widokami oraz nowym uśmiechniętym awatarem Mogłoby już być tak ciepło albo chociaż tak początek kwietnia. Wreszcie poznałem Twojego Antka A powiedz co to za roślina 2 strony wstecz na połowie strony, ma pędy jak glicynia, kwiatki też dość podobne ale chyba skierowane do góry? Miłego wieczoru
- Kochammmkwiaty
- 1000p
- Od: 25 maja 2012, o 09:30
- Kontakt:
Witaj Bogusiu
Czas na zadomowienie się w Twoim wątku
Czas na zadomowienie się w Twoim wątku
Agnieszka wątki: cz1 ,cz2,cz3 - aktualna
Mój blog - zapraszam ,
"Tylko od Ciebie zależy jak będziesz się czuła w swoim życiu"
Mój blog - zapraszam ,
"Tylko od Ciebie zależy jak będziesz się czuła w swoim życiu"
- bwoj54
- Od: 8 wrz 2012, o 08:28
Marysiu!...dziękuję serdecznie,miło mi,że tak uważasz.
Tereniu!...nowa część ...chyba wraz z Nowym Rokiem.Wcześniej nie wyrobię się.Dzisiaj całe popołudnie spędziłam w kuchni na przyrządzaniu pyszności na jutro /małe rodzinne przyjęcie imieninowe/. W niedzielę gościmy na obiedzie naszego proboszcza...a w poniedziałek gorączka przygotowań menu świątecznego. Kuruj się kochana...ja też jeżdżę na rehabilitację
Michale! ...nasz Antek to dostojny gość ...leniwy, powolny niesamowicie. No wiesz avatarek...stosowny do wydarzenia. Zresztą uśmiech niemal mi zawsze towarzyszy...taka moja natura i życiowa domena. A te kwiatki to glicynia ...drugie kwitnienie. Niestety zdecydowanie ma kiepską "miejscówkę"/ otoczenie iglaków,cień ...dlatego tak mizernie kwitnie.Życzę również miłego wieczoru.
Agniesiu!/ kochamkwiaty/...zapraszam serdecznie...rozgość się
Tereniu!...nowa część ...chyba wraz z Nowym Rokiem.Wcześniej nie wyrobię się.Dzisiaj całe popołudnie spędziłam w kuchni na przyrządzaniu pyszności na jutro /małe rodzinne przyjęcie imieninowe/. W niedzielę gościmy na obiedzie naszego proboszcza...a w poniedziałek gorączka przygotowań menu świątecznego. Kuruj się kochana...ja też jeżdżę na rehabilitację
Michale! ...nasz Antek to dostojny gość ...leniwy, powolny niesamowicie. No wiesz avatarek...stosowny do wydarzenia. Zresztą uśmiech niemal mi zawsze towarzyszy...taka moja natura i życiowa domena. A te kwiatki to glicynia ...drugie kwitnienie. Niestety zdecydowanie ma kiepską "miejscówkę"/ otoczenie iglaków,cień ...dlatego tak mizernie kwitnie.Życzę również miłego wieczoru.
Agniesiu!/ kochamkwiaty/...zapraszam serdecznie...rozgość się
"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
- bwoj54
Kochani! ...witam Was serdecznie w ciepłe ,piątkowe przedpołudnie...
Proponuję dwa zestawy zdjęć....mojej choinki i pięknie jeszcze kwitnącej w grudniu bakopy...oczywiście w roli głównej z Imką
Proponuję dwa zestawy zdjęć....mojej choinki i pięknie jeszcze kwitnącej w grudniu bakopy...oczywiście w roli głównej z Imką
"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
- aage
- Od: 7 mar 2008, o 13:01
Bogusiu klimatycznie u Ciebie się zrobiło za sprawą choinki
-
- 200p
- Od: 16 wrz 2010, o 23:37
Bogusiu - dziękuję za serdeczne przyjęcie i gratuluję serduszka. Na razie się nie odzywam, bo zaglądam tylko do bieżących wiadomości, a żeby zaistnieć w Twoim wątku muszę przecież przeczytać całość. Mam nadzieję, że okres świąteczno-noworoczny pozwoli mi nadrobić zaległości. Tymczasem przyjmij , proszę, najserdeczniejsze życzenia zdrowych, radosnych, pogodnych Świąt i wszelkiego dobra w Nowym Roku. Serdecznie pozdrawiam - Halina.
- bwoj54
Agniesiu!...dziękuję za odwiedzinki.
Klimatycznie owszem , owszem...ale muszę walczyć z moimi sentymenatami do zgromadzonych bibelotów. Każdy ma dla mnie wartość i swoją historię....a zwłaszcza te przejęte po moich rodzicach, których nie potrafiłabym pozbyć się.
Pozdrawiam serdecznie! i zyczę zdrowych, rodzinnych Świąt i spełnienia najskrytszych marzeń w Nowym Roku.
Halinko!..sprawiłaś mi wielką radość swoimi odwiedzinami.Będę Ciebie oczekiwała...proszę rozgość się na dobre.
Tobie i Twoim bliskim życzę również Świąt radosnych, pogodnych i samych miłych chwil w Nowym Roku.
Klimatycznie owszem , owszem...ale muszę walczyć z moimi sentymenatami do zgromadzonych bibelotów. Każdy ma dla mnie wartość i swoją historię....a zwłaszcza te przejęte po moich rodzicach, których nie potrafiłabym pozbyć się.
Pozdrawiam serdecznie! i zyczę zdrowych, rodzinnych Świąt i spełnienia najskrytszych marzeń w Nowym Roku.
Halinko!..sprawiłaś mi wielką radość swoimi odwiedzinami.Będę Ciebie oczekiwała...proszę rozgość się na dobre.
Tobie i Twoim bliskim życzę również Świąt radosnych, pogodnych i samych miłych chwil w Nowym Roku.
- gracha
- 1000p
- Od: 23 maja 2012, o 21:49
Bogusiu śliczny kącik choinkowo-kominkowy,miło tak posiedzieć sobie w ciepłym zakątku
Kocurek z bakopą też ładnie wyglądają miłego dnia
Kocurek z bakopą też ładnie wyglądają miłego dnia
- bwoj54
Grażynko!....dziękuję za odwiedzinki. Brakuje jeszcze za oknem białego puchu....u mnie jeszcze w tym roku nie było.
Pozdrawiam serdecznie
Pozdrawiam serdecznie
- bwoj54
Kochani!....święta tuż , tuż...a wraz z nimi gorączka przygotowań
Uwielbiam ten czas...
...kiedy w domu pachnie choinką,grzybkami, cynamonem i moim ulubionym sernikiem;
...kiedy wraz z pojawieniem się na niebie tej pierwszej, niezwykłej gwiazdki ...można zatrzymać się na chwilę....usiąść przy pięknie nakrytym stole z bliskimi, kochanymi...pozostawiając miejsce dla tych, których już z nami nie ma ...a może dla "wędrowca"? i przeżywać magię Świąt Bożego Narodzenia.
Niech te święta będą ciepłe, rodzinne ,wyjątkowe..
Uwielbiam ten czas...
...kiedy w domu pachnie choinką,grzybkami, cynamonem i moim ulubionym sernikiem;
...kiedy wraz z pojawieniem się na niebie tej pierwszej, niezwykłej gwiazdki ...można zatrzymać się na chwilę....usiąść przy pięknie nakrytym stole z bliskimi, kochanymi...pozostawiając miejsce dla tych, których już z nami nie ma ...a może dla "wędrowca"? i przeżywać magię Świąt Bożego Narodzenia.
Niech te święta będą ciepłe, rodzinne ,wyjątkowe..
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Bogusiu śliczny awatarek!
Bakopa niesamowita, pewnie ma szklarniane warunki. Choinka już czeka na święta, u nas tradycyjnie dopiero w wigilię
Zdrowia, radości i ciepła rodzinnego
Bakopa niesamowita, pewnie ma szklarniane warunki. Choinka już czeka na święta, u nas tradycyjnie dopiero w wigilię
Zdrowia, radości i ciepła rodzinnego