Ogród Marty-cz.aktualna

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
cyma2704
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 mar 2013, o 17:31
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Ogród Marty-cz.aktualna

Post »

Martuś ale kolorów. ;:oj Zazdroszczę, że możesz w ogrodzie robić zdjęcia, a w tle zawsze piękne drzewo, krzew lub kwiat. ;:215 Białe maki też popodziwiam szczególnie, choć oko do róż stale ucieka. ;:108 U mnie trudno, żeby w kadrze nie znalazło się oddalone domostwo lub chwasty za płotem. ;:222 Dobrych dni. ;:196
Awatar użytkownika
ewunia7
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 lis 2012, o 15:31
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

:wit
Martuś lubię te Twoje kolorowe łany, mogę je oglądać na okrągło ;:108
Jak przeczytałam, że mas 400 róż, to aż z podziwu nie mogłam wyjść, ja z tą moją setką mogę się schować.
Pozdrawiam i ;:196 przesyłam.
Awatar użytkownika
Margo2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 12:14

Post »

Ale ostróżki ;:oj
U mnie dopiero od 2 lat zechciały przetrwać. Przedtem to była roślina jednoroczna
Wcale nie widać, że nie ma Cie w ogrodzie
Awatar użytkownika
Kasiula17
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 lis 2013, o 22:22

Post »

Martuś wiele pracy ale czas na zdjęcia znalazłaś ;:138 ;:138
Cudowne widoczki, moje ostróżki leżą po deszczach ;:124
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2013, o 21:52

Post »

Witam miłych gości w moim ogrodzie,dobrze ,że spacerujecie,bo ja znowu wyjechałam ,też zrobiłam sobie urlop i siedzę już dwa dni w świętokrzyskim w lesie i zbieram grzybki,skorzystałam z gościnności sąsiada i wpadłam do Was,bo zdjęć zrobiłam sporo przed wyjazdem,więc chcę się nimi z Wami podzielić.

Gosiu,przed domem mam piękną Eden 85 i Jasminę ,obie cudne i na pewno bym poleciła ,pozdrawiam ;:168

Iwonko,dużo mam dużych bylin,bo je lubię i konkretnie ich widać ,róż jest sporo,ale jakoś w ogrodzie się rozeszły,tylko setka przed domem jest razem i dają mnóstwo kwiatów,usuwanie jest zabawą ,chociaż też czasochłonną ,na brak pracy nie narzekam,ale to ja sobie sama to wszystko wymyślam ;:306 ,pozdrawiam ;:168

Aluś ,moje ostróżki są trzeci rok też nie były tanie,ja je dzielę na wiosnę ,bo nie mają nasion ,a przez podział odmładzają sie i przedłużają sobie żywot ,a może ta znajoma ma jakieś inne ostróżki,pozdrawiam ;:196

Aniu,mój ogród bardzo kwitnie i cieszę się,że miło się go ogląda,róże dają ogromny popis,no i można ścinać wielkie bukiety do flakonu i dla znajomych ,a w ogrodzie nie ma uszczerbku :uszy ,ostróżki to następne moje ulubione kwiatuszki,pozdrawiam :wit

Ewo,to się kiedyś umówimy,a ja jak to ja lubię pracować ,albo praca mnie lubi :uszy ,a ponieważ nad wszystko kocham rośliny ,więc zapraszam je do swojego ogrodu,pozdrawiam :wit

Marysiu,kompociki zrobione na bieżąco,jak zwykle różne smaki,część dalsza będzie później ,żeby były do wyboru i koloru,teraz i ja jestem na urlopie i jak już wiesz zbieram grzybki, ogród sobie poradzi a zdjęcia z ogrodu zaraz wstawię ,bo przed wyjazdem dużo zrobiłam ,pozdrawiam ;:196

Soniu,u mnie też za płotem chwasty z trzech stron ,tylko moje drzewa to z dwóch stron zasłaniają ,a od drogi wszystko widać jakie trawsko rośnie,ale nie mam na to wpływu i też sie tym nie przejmuję,pozdrawiam gorąco ;:196
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ewuniu,od czegoś trzeba zacząć,ja też zaczynałam od stu,miło,że podobają się łany kwiatów,ja też tak lubię ,a Twoje kwiaty też cudowne,pozdrawiam i buziaczki ;:196

Gosiu,ostróżki pięknie rosną ,ale trzeba je dzielić na wiosnę ,w ogrodzie już dawno mnie nie ma ,tylko zdjęcia zdążałam zrobić ,a teraz znowu wyjechałam i zbieram grzybki ,chociaż nie jestem przygotowana ,bo myślałam ,ze nic nie będzie i tylko odpoczniemy,a teraz odpoczywamy spacerując po lesie za grzybkami, a wieczorem mam czyszczenie ,suszenie,duszenie,no ale ja zawsze sobie znajdę zajęcie,pozdrawiam :wit

Kasiu,zdjęcia robię na bieżąco,może w zimie będzie więcej czasu wszystko pokazać ,ogród bardzo kwitnie,a ja go ciągle teraz zostawiam ,ostróżki podwiązałam wcześniej ,więc jakoś wyglądają ,pozdrawiam ;:196
Awatar użytkownika
TerDob
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2008, o 17:06

Post »

Witaj Martusiu ;:196
To Ty jesteś blisko :D i jak grzybki są??? bo ja jeszcze nie byłam w tym roku w lesie i nie widzę żeby grzybiarze grzybki nosili .\Twój ogród jak zawsze cudny ;:180
wszystkie kwiatuszki takie dorodne i cudne ;:215
Serdecznie Was pozdrawiam i życzę udanego urlopu i grzybobrania ;:4 ;:4
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Zapraszam do ogrodu na spacerek ,kwiatów mnóstwo i jeszcze więcej zapachów ,zdjęcia sprzed paru dni,,ostatnie robiłam dwa dni temu,więc myślę ,że nie takie dawne :uszy

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

krwawnik
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Martusiu powodzenia w zbieraniu grzybków, już wiem że pierwsze zbiory udane, ale niech się darzy!
Dobrze że robiłaś zdjęcia! róża na chyba 12 lub 13 zdjęciu ta wielka różowa wygląda niesamowicie ;:167
Hortensja z różowymi kwiatami też mi kwitnie :D No to prosimy sąsiada o jeszcze a Tobie dobrej nocy i buziaczki posyłam ;:196
Awatar użytkownika
TerDob
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2008, o 17:06

Post »

Martusiu różyczki śliczne , piękne ;:333
Krwawnik to cudo i te żółte margerytki ;:215 Powiedz co to jest to żółte pod dalią ??
Lilie ;:167
Spokojnej nocy i obfitego grzybobrania Wam życzę ;:4
Było miło Cię usłyszeć ;:168
Awatar użytkownika
Viola K
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 mar 2013, o 19:41

Post »

Martusiu pięknie, brak słów co tu więcej pisać . Wszystko oglądam i wzdycham ... ;:167 jakie Ty masz duże te rośliny , przepiękna Semiplena niesamowita jest , jak można to bym chciała patyczek ;:196 mam inne to się powymieniamy .
Twoje malinki są pyszne , w końcu mam konkretne krzaczki , zdrowiutkie .. bardzo Ci za to dziękuję . Inne roślinki od Ciebie też mi ładnie zakwitły , naparstnica rdzawa cudo .
Pozdrawiam Cię kochana ;:3
Awatar użytkownika
Biedronka641
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 cze 2012, o 17:17

Post »

Marta tylko nie wyzbieraj wszystkich grzybów, bo masz rywalkę ich zbieraniu. Zostaw coś dla Alusi. ;:108 :wit
Babciabenia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 maja 2012, o 19:16
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Marta! nie ma w mojej oklicy grzybów muszę więc ruszyć dalej do Jastrzębi koło Zakliczyna,napisz czy uzbierałaś! i co!
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”