Ogród Marty-cz.aktualna
- cyma2704
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 mar 2013, o 17:31
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Ogród Marty-cz.aktualna
Martuś ale kolorów. Zazdroszczę, że możesz w ogrodzie robić zdjęcia, a w tle zawsze piękne drzewo, krzew lub kwiat. Białe maki też popodziwiam szczególnie, choć oko do róż stale ucieka. U mnie trudno, żeby w kadrze nie znalazło się oddalone domostwo lub chwasty za płotem. Dobrych dni.
- ewunia7
- Od: 1 lis 2012, o 15:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Martuś lubię te Twoje kolorowe łany, mogę je oglądać na okrągło
Jak przeczytałam, że mas 400 róż, to aż z podziwu nie mogłam wyjść, ja z tą moją setką mogę się schować.
Pozdrawiam i przesyłam.
- Margo2
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Ale ostróżki
U mnie dopiero od 2 lat zechciały przetrwać. Przedtem to była roślina jednoroczna
Wcale nie widać, że nie ma Cie w ogrodzie
U mnie dopiero od 2 lat zechciały przetrwać. Przedtem to była roślina jednoroczna
Wcale nie widać, że nie ma Cie w ogrodzie
- Kasiula17
- Od: 18 lis 2013, o 22:22
Martuś wiele pracy ale czas na zdjęcia znalazłaś
Cudowne widoczki, moje ostróżki leżą po deszczach
Cudowne widoczki, moje ostróżki leżą po deszczach
-
- Od: 22 sty 2013, o 21:52
Witam miłych gości w moim ogrodzie,dobrze ,że spacerujecie,bo ja znowu wyjechałam ,też zrobiłam sobie urlop i siedzę już dwa dni w świętokrzyskim w lesie i zbieram grzybki,skorzystałam z gościnności sąsiada i wpadłam do Was,bo zdjęć zrobiłam sporo przed wyjazdem,więc chcę się nimi z Wami podzielić.
Gosiu,przed domem mam piękną Eden 85 i Jasminę ,obie cudne i na pewno bym poleciła ,pozdrawiam
Iwonko,dużo mam dużych bylin,bo je lubię i konkretnie ich widać ,róż jest sporo,ale jakoś w ogrodzie się rozeszły,tylko setka przed domem jest razem i dają mnóstwo kwiatów,usuwanie jest zabawą ,chociaż też czasochłonną ,na brak pracy nie narzekam,ale to ja sobie sama to wszystko wymyślam ,pozdrawiam
Aluś ,moje ostróżki są trzeci rok też nie były tanie,ja je dzielę na wiosnę ,bo nie mają nasion ,a przez podział odmładzają sie i przedłużają sobie żywot ,a może ta znajoma ma jakieś inne ostróżki,pozdrawiam
Aniu,mój ogród bardzo kwitnie i cieszę się,że miło się go ogląda,róże dają ogromny popis,no i można ścinać wielkie bukiety do flakonu i dla znajomych ,a w ogrodzie nie ma uszczerbku ,ostróżki to następne moje ulubione kwiatuszki,pozdrawiam
Ewo,to się kiedyś umówimy,a ja jak to ja lubię pracować ,albo praca mnie lubi ,a ponieważ nad wszystko kocham rośliny ,więc zapraszam je do swojego ogrodu,pozdrawiam
Marysiu,kompociki zrobione na bieżąco,jak zwykle różne smaki,część dalsza będzie później ,żeby były do wyboru i koloru,teraz i ja jestem na urlopie i jak już wiesz zbieram grzybki, ogród sobie poradzi a zdjęcia z ogrodu zaraz wstawię ,bo przed wyjazdem dużo zrobiłam ,pozdrawiam
Soniu,u mnie też za płotem chwasty z trzech stron ,tylko moje drzewa to z dwóch stron zasłaniają ,a od drogi wszystko widać jakie trawsko rośnie,ale nie mam na to wpływu i też sie tym nie przejmuję,pozdrawiam gorąco
Gosiu,przed domem mam piękną Eden 85 i Jasminę ,obie cudne i na pewno bym poleciła ,pozdrawiam
Iwonko,dużo mam dużych bylin,bo je lubię i konkretnie ich widać ,róż jest sporo,ale jakoś w ogrodzie się rozeszły,tylko setka przed domem jest razem i dają mnóstwo kwiatów,usuwanie jest zabawą ,chociaż też czasochłonną ,na brak pracy nie narzekam,ale to ja sobie sama to wszystko wymyślam ,pozdrawiam
Aluś ,moje ostróżki są trzeci rok też nie były tanie,ja je dzielę na wiosnę ,bo nie mają nasion ,a przez podział odmładzają sie i przedłużają sobie żywot ,a może ta znajoma ma jakieś inne ostróżki,pozdrawiam
Aniu,mój ogród bardzo kwitnie i cieszę się,że miło się go ogląda,róże dają ogromny popis,no i można ścinać wielkie bukiety do flakonu i dla znajomych ,a w ogrodzie nie ma uszczerbku ,ostróżki to następne moje ulubione kwiatuszki,pozdrawiam
Ewo,to się kiedyś umówimy,a ja jak to ja lubię pracować ,albo praca mnie lubi ,a ponieważ nad wszystko kocham rośliny ,więc zapraszam je do swojego ogrodu,pozdrawiam
Marysiu,kompociki zrobione na bieżąco,jak zwykle różne smaki,część dalsza będzie później ,żeby były do wyboru i koloru,teraz i ja jestem na urlopie i jak już wiesz zbieram grzybki, ogród sobie poradzi a zdjęcia z ogrodu zaraz wstawię ,bo przed wyjazdem dużo zrobiłam ,pozdrawiam
Soniu,u mnie też za płotem chwasty z trzech stron ,tylko moje drzewa to z dwóch stron zasłaniają ,a od drogi wszystko widać jakie trawsko rośnie,ale nie mam na to wpływu i też sie tym nie przejmuję,pozdrawiam gorąco
-
Ewuniu,od czegoś trzeba zacząć,ja też zaczynałam od stu,miło,że podobają się łany kwiatów,ja też tak lubię ,a Twoje kwiaty też cudowne,pozdrawiam i buziaczki
Gosiu,ostróżki pięknie rosną ,ale trzeba je dzielić na wiosnę ,w ogrodzie już dawno mnie nie ma ,tylko zdjęcia zdążałam zrobić ,a teraz znowu wyjechałam i zbieram grzybki ,chociaż nie jestem przygotowana ,bo myślałam ,ze nic nie będzie i tylko odpoczniemy,a teraz odpoczywamy spacerując po lesie za grzybkami, a wieczorem mam czyszczenie ,suszenie,duszenie,no ale ja zawsze sobie znajdę zajęcie,pozdrawiam
Kasiu,zdjęcia robię na bieżąco,może w zimie będzie więcej czasu wszystko pokazać ,ogród bardzo kwitnie,a ja go ciągle teraz zostawiam ,ostróżki podwiązałam wcześniej ,więc jakoś wyglądają ,pozdrawiam
Gosiu,ostróżki pięknie rosną ,ale trzeba je dzielić na wiosnę ,w ogrodzie już dawno mnie nie ma ,tylko zdjęcia zdążałam zrobić ,a teraz znowu wyjechałam i zbieram grzybki ,chociaż nie jestem przygotowana ,bo myślałam ,ze nic nie będzie i tylko odpoczniemy,a teraz odpoczywamy spacerując po lesie za grzybkami, a wieczorem mam czyszczenie ,suszenie,duszenie,no ale ja zawsze sobie znajdę zajęcie,pozdrawiam
Kasiu,zdjęcia robię na bieżąco,może w zimie będzie więcej czasu wszystko pokazać ,ogród bardzo kwitnie,a ja go ciągle teraz zostawiam ,ostróżki podwiązałam wcześniej ,więc jakoś wyglądają ,pozdrawiam
- TerDob
- Od: 13 sty 2008, o 17:06
Witaj Martusiu
To Ty jesteś blisko i jak grzybki są??? bo ja jeszcze nie byłam w tym roku w lesie i nie widzę żeby grzybiarze grzybki nosili .\Twój ogród jak zawsze cudny
wszystkie kwiatuszki takie dorodne i cudne
Serdecznie Was pozdrawiam i życzę udanego urlopu i grzybobrania
To Ty jesteś blisko i jak grzybki są??? bo ja jeszcze nie byłam w tym roku w lesie i nie widzę żeby grzybiarze grzybki nosili .\Twój ogród jak zawsze cudny
wszystkie kwiatuszki takie dorodne i cudne
Serdecznie Was pozdrawiam i życzę udanego urlopu i grzybobrania
-
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Martusiu powodzenia w zbieraniu grzybków, już wiem że pierwsze zbiory udane, ale niech się darzy!
Dobrze że robiłaś zdjęcia! róża na chyba 12 lub 13 zdjęciu ta wielka różowa wygląda niesamowicie
Hortensja z różowymi kwiatami też mi kwitnie No to prosimy sąsiada o jeszcze a Tobie dobrej nocy i buziaczki posyłam
Dobrze że robiłaś zdjęcia! róża na chyba 12 lub 13 zdjęciu ta wielka różowa wygląda niesamowicie
Hortensja z różowymi kwiatami też mi kwitnie No to prosimy sąsiada o jeszcze a Tobie dobrej nocy i buziaczki posyłam
- TerDob
- Od: 13 sty 2008, o 17:06
Martusiu różyczki śliczne , piękne
Krwawnik to cudo i te żółte margerytki Powiedz co to jest to żółte pod dalią ??
Lilie
Spokojnej nocy i obfitego grzybobrania Wam życzę
Było miło Cię usłyszeć
Krwawnik to cudo i te żółte margerytki Powiedz co to jest to żółte pod dalią ??
Lilie
Spokojnej nocy i obfitego grzybobrania Wam życzę
Było miło Cię usłyszeć
- Viola K
- Od: 14 mar 2013, o 19:41
Martusiu pięknie, brak słów co tu więcej pisać . Wszystko oglądam i wzdycham ... jakie Ty masz duże te rośliny , przepiękna Semiplena niesamowita jest , jak można to bym chciała patyczek mam inne to się powymieniamy .
Twoje malinki są pyszne , w końcu mam konkretne krzaczki , zdrowiutkie .. bardzo Ci za to dziękuję . Inne roślinki od Ciebie też mi ładnie zakwitły , naparstnica rdzawa cudo .
Pozdrawiam Cię kochana
Twoje malinki są pyszne , w końcu mam konkretne krzaczki , zdrowiutkie .. bardzo Ci za to dziękuję . Inne roślinki od Ciebie też mi ładnie zakwitły , naparstnica rdzawa cudo .
Pozdrawiam Cię kochana
- Biedronka641
- Od: 5 cze 2012, o 17:17
Marta tylko nie wyzbieraj wszystkich grzybów, bo masz rywalkę ich zbieraniu. Zostaw coś dla Alusi.
-
- Od: 10 maja 2012, o 19:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Marta! nie ma w mojej oklicy grzybów muszę więc ruszyć dalej do Jastrzębi koło Zakliczyna,napisz czy uzbierałaś! i co!