Familokowego ciąg dalszy
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 wrz 2015, o 20:35
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Familokowego ciąg dalszy
Jechałaś wagonikiem nad parkiem? Macie super atrakcję A park- widowiskowy Widać, że włodarze starają się uprzyjemnić spacerowiczom czas pięknymi widokami. Wiele się zmienia ostatnimi czasy w tej kwestii. Coraz więcej takich miejsc, a nie tylko beton
- anabuko1
- Od: 16 sty 2013, o 17:19
Ale miałaś fajne atrakcje
Piękne piękne te twoje róże. Wciąż piękne; )
I ta następne dalijka . Coraz piękniejsze je pokazujesz.
Tą nazwę sobie aż zapisałam; )
Piękne piękne te twoje róże. Wciąż piękne; )
I ta następne dalijka . Coraz piękniejsze je pokazujesz.
Tą nazwę sobie aż zapisałam; )
- TerDob
- Od: 13 sty 2008, o 17:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Jadziu !!!
Pięknie widoki jesienne a jak jeszcze w doborowym towarzystwie to już wszystko czego nam potrzeba
Twoje różyczki i dalie piękne
Ja swoje biedne różyczki podsypałam nawozem fosforowo potasowym zobaczymy czy się zbiorą po zimie ??
Miałam dzisiaj dołować moje doniczki ale pada od rana i nici z pracy na działce .
Pozdrawiam serdecznie
Pięknie widoki jesienne a jak jeszcze w doborowym towarzystwie to już wszystko czego nam potrzeba
Twoje różyczki i dalie piękne
Ja swoje biedne różyczki podsypałam nawozem fosforowo potasowym zobaczymy czy się zbiorą po zimie ??
Miałam dzisiaj dołować moje doniczki ale pada od rana i nici z pracy na działce .
Pozdrawiam serdecznie
- Blueberry
- Od: 7 kwie 2013, o 22:34
- Kontakt:
Świetny ten park - zwłaszcza żaba i piękne trawy
?Nadzieja to jest kwiat, który zakwita i rośnie gdy inni go podlewają.? Charles Martin
Truskawkowa działka cz.3 Zielona ferajna cz.4
Pozdrawiam, Natalia
Truskawkowa działka cz.3 Zielona ferajna cz.4
Pozdrawiam, Natalia
- iwona0042
- Od: 15 lis 2011, o 10:13
Piękny park, świetna żabcia, a te wagoniki to nad parkiem się poruszają?
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
No tak, wycieczka też wskazana pomiędzy pracami w domu i ogrodzie.
Coraz mniej już roślin nas cieszy kwitnieniem a po tym huraganie to już na prawdę niewiele zostało.
Jak przetrwał go twój ogródek ?
Coraz mniej już roślin nas cieszy kwitnieniem a po tym huraganie to już na prawdę niewiele zostało.
Jak przetrwał go twój ogródek ?
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- mimoza55
- Od: 2 wrz 2014, o 20:14
Jadziu witam
Jesień w pełni a w Twoim ogrodzie pełno kwiatów, dalie masz cudne, ja też posadziłam parę dalii ale wyrosły niczym,, giganty''
w przyszłym roku muszę je posadzić w ustronnym miejscu.
Jesień w pełni a w Twoim ogrodzie pełno kwiatów, dalie masz cudne, ja też posadziłam parę dalii ale wyrosły niczym,, giganty''
w przyszłym roku muszę je posadzić w ustronnym miejscu.
- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
Witam wszystkich odwiedzających w ten sobotni chłodny i mokry wieczór .Pogoda nie nastraja do prac ogrodowych, astry jesienne kwitną, lecz też bez przekonania co mają ze sobą zrobić, to samo chryzantemy Huragan nie zrobił żadnych strat w moim ogródku ,chociaż wiało niemiłosiernie .Tylko jedna doniczka z grudnikiem straciła równowagę i spadła na ziemię ze stołu Czekają jeszcze różane patyczki na zadołowanie, jednak nie ma kiedy tego zrobić.Podobno od przyszłego tygodnia pogoda ma się poprawić, więc czekam, bo jeszcze mam wysyłkę
WANDZIU dawno Cię nie było nawet w swoim wątku .Myślałam ,ze zapomniałaś o nas.Moje dalie są wysokie jednak mam też niskie które jak na zlość w tym roku na razie nie zakwitły ,chociaż jedna ma pąka to cudna Black Jack.
GRAŻYNKO u mnie nie ma żadnych szkód ,jednak to zasługa osłoniętego z każdej strony ogródka.Moje jesienne astry dopiero zaczęły swój pokaz także chryzantemy dopiero się zbierają .Masz rację nie tylko pracą człowiek żyje trzeba się czasem rozerwać
IWONKO kiedyś tymi wagonikami mogłaś z góry zwiedzić calutki park gdzie jest Wesołe miasteczko ,Planetarium ,Stadion śląski i ZOO.Teraz podobno tylko część można zwiedzać górą, mam jednak nadzieję ,ze dalej będzie można zwiedzać te wszystkie zakątki po modernizacji
NATALKO żaba bardzo mi sie spodobała jednak jest tam więcej takich rzeźb kwiatowych .Niektóre już sfatygował czas
TERENIU u nas tez dziennie pada i jest strasznie chłodno .Moje doniczki z patyczkami też jeszcze nie zadołowane .Jeszcze niczym nie zasilałam swoich róż ani innych krzewów .Podleje tylko Rosahumusem
ANIU fajnie ,ze podobają Ci sie moje dalie są takie pastelowe ,żadnych ekstrawagancji Gdy rośliny są podpisane to łatwiej wyszukać co nas interesuje
IWONKO dawno ,dawno temu jechałam takim wagonikiem jednak wtedy nie były to takie ekskluzywne wagoniki tylko takie zwykle dwuosobowe z odkryte jak huśtawka .Dawno nie zwiedzałam tego parku tak wzdłuż i wszerz i gdyby nie Beatka to dalej bym go nie zwiedziła, bo nawet nie wiedziałam ,ze są tam takie urokliwe miejsca
Trochę staroci, bo nowsze fotki są w aparacie, a aparat w ogródku.Życzę wszystkim słonecznej niedzieli
WANDZIU dawno Cię nie było nawet w swoim wątku .Myślałam ,ze zapomniałaś o nas.Moje dalie są wysokie jednak mam też niskie które jak na zlość w tym roku na razie nie zakwitły ,chociaż jedna ma pąka to cudna Black Jack.
GRAŻYNKO u mnie nie ma żadnych szkód ,jednak to zasługa osłoniętego z każdej strony ogródka.Moje jesienne astry dopiero zaczęły swój pokaz także chryzantemy dopiero się zbierają .Masz rację nie tylko pracą człowiek żyje trzeba się czasem rozerwać
IWONKO kiedyś tymi wagonikami mogłaś z góry zwiedzić calutki park gdzie jest Wesołe miasteczko ,Planetarium ,Stadion śląski i ZOO.Teraz podobno tylko część można zwiedzać górą, mam jednak nadzieję ,ze dalej będzie można zwiedzać te wszystkie zakątki po modernizacji
NATALKO żaba bardzo mi sie spodobała jednak jest tam więcej takich rzeźb kwiatowych .Niektóre już sfatygował czas
TERENIU u nas tez dziennie pada i jest strasznie chłodno .Moje doniczki z patyczkami też jeszcze nie zadołowane .Jeszcze niczym nie zasilałam swoich róż ani innych krzewów .Podleje tylko Rosahumusem
ANIU fajnie ,ze podobają Ci sie moje dalie są takie pastelowe ,żadnych ekstrawagancji Gdy rośliny są podpisane to łatwiej wyszukać co nas interesuje
IWONKO dawno ,dawno temu jechałam takim wagonikiem jednak wtedy nie były to takie ekskluzywne wagoniki tylko takie zwykle dwuosobowe z odkryte jak huśtawka .Dawno nie zwiedzałam tego parku tak wzdłuż i wszerz i gdyby nie Beatka to dalej bym go nie zwiedziła, bo nawet nie wiedziałam ,ze są tam takie urokliwe miejsca
Trochę staroci, bo nowsze fotki są w aparacie, a aparat w ogródku.Życzę wszystkim słonecznej niedzieli
- Beaby
- Od: 16 lut 2014, o 13:16
Jadziu, jakie piękne fotki! Skąd wytrzasnęłaś takie ładne słoneczko w ogrodzie?
Dzisiaj już widziałam kolorki jakie skrywają w sobie pączki moich chryzantem, już wiem które mi ładnie przezimowały.
No i się pokazała też różowa. Jak zakwitnie to zobaczysz czy to taka sama jaką Ty masz, czy to inna. Sama jestem ciekawa.
U mnie wiatr strącił kolejne gałązki fuksji i dwie gałązki tych wysokich aksamitek. Ale aksamitki w wazonie trzymają się bardzo długo. A fuksja może wypuści jakieś korzonki ( )...
Dzisiaj już widziałam kolorki jakie skrywają w sobie pączki moich chryzantem, już wiem które mi ładnie przezimowały.
No i się pokazała też różowa. Jak zakwitnie to zobaczysz czy to taka sama jaką Ty masz, czy to inna. Sama jestem ciekawa.
U mnie wiatr strącił kolejne gałązki fuksji i dwie gałązki tych wysokich aksamitek. Ale aksamitki w wazonie trzymają się bardzo długo. A fuksja może wypuści jakieś korzonki ( )...
- JAKUCH
BEATKO telepatycznie działamy na siebie ja u Ciebie, Ty u mnie To wspomnień czar sprzed deszczowej pogody teraz tylko chryzantemy powoli się otwierają .Fotki ma porobione tylko aparat w ogródku
- Beaby
- Od: 16 lut 2014, o 13:16
Jadziu, a czy jest chwila, że o Tobie nie myślę?
No to czekamy na te kolejne dokonane już fotki.
Miłej niedzieli
No to czekamy na te kolejne dokonane już fotki.
Miłej niedzieli
- Florian Silesia
- Od: 3 lip 2016, o 19:56
'Cafe au Lait' śliczna!!!
- JAKUCH