Kolekcja Arlety cz.2
- nyskadu
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 kwie 2008, o 09:56
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Kolekcja Arlety cz.2
Ja jestem pewna, że storczyki będą zachwycone. Kto jak kto, ale nasza Arletka ma rekę do storczyków ( i nie tylko). Na pierwszy rzut oka widać, że po operacji storczyk czuje się o niebo lepiej
- agata06
- 1000p
- Od: 17 wrz 2010, o 11:44
Arletko kolejne cuda u Ciebie zamieszkały Gratuluję męża
Rośliny są jak ludzie, potrzebują miłości by żyć, pokonywać choroby i umierać w spokoju.
ZAPRASZAM
ZAPRASZAM
Same piękności nam pokazujesz, a fotorelacja super. Musze kiedyś się odważyc na seramis do storczyków:)
- nyskadu
- Od: 13 kwie 2008, o 09:56
Arletko co tam przytargałaś z wystawy?
Arletko piękne Nowości jestem ciekawa co z Wystawy z Tobą przyjedzie do domku
Pozdrawiam Julita
Moje Storczyki
Moje Storczyki
- dorotakol
- Od: 30 maja 2009, o 20:03
czekam, czekam
Pozdrawiam Dorota!
cz.2 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=45150" onclick="window.open(this.href);return false;
cz.2 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=45150" onclick="window.open(this.href);return false;
- arlet3
- Od: 5 maja 2010, o 19:30
Tomku witam w moich progach i dziękuję za miłe słowa.
Asiu już mam siedem masdevalli. I nie wiem czy już bym chciała na tym poprzestać. Zawładnęły moim sercem zupełnie. Doritaenopsis chyba się nie obraził za przesadzenie, bo zżółkły tylko trzy kwiatuszki a reszta ma już się całkiem nieźle i nabiera odpowiedniego kolorku. Trzymam kciuki za szybkie kwitnienie u Ciebie.
Gosiu, Asiu, Moniko
Lucynko MM dopiero drugi, co do seramisu jak na razie jest ok ale myślę żeby obiektywnie coś określić to trzeba czasu. Wiem, że bardziej doświadczone osoby ode mnie go stosują i są zadowolone więc chyba i ja będę.
Kasiu na pewno zmieszczą się jeszcze oba.
Kaju, Kingo, Justynko, Małgosiu, Agnieszko, Agatko, Patrycjo
Aguś a skąd wiesz, że coś przytargałam?
Julitko, Dorotko, Sylwio już pokazuję, hihi.
Co prawda nie mój ale przytargałam go z wystawy.
Tu w duecie z moim Doritaenopsisem.
Mam nadzieję, że właścicielka się nie pogniewa za tą sesję, ale tak cudnie razem się komponują.
A to już moje maluchy. Nie mogłam się zdecydować co kupić na wystawie. Mały wybór, ceny wysokie no ale coś sobie przywieść musiałam i mój wybór padł na takie maluchy. Teraz się głowię czy dam z nimi radę.
I co prawda nie kupiłam, ale z Krakowa przywiozłam do domu. Z wymianki z Justynką.
Masdevallia barleana.
Asiu już mam siedem masdevalli. I nie wiem czy już bym chciała na tym poprzestać. Zawładnęły moim sercem zupełnie. Doritaenopsis chyba się nie obraził za przesadzenie, bo zżółkły tylko trzy kwiatuszki a reszta ma już się całkiem nieźle i nabiera odpowiedniego kolorku. Trzymam kciuki za szybkie kwitnienie u Ciebie.
Gosiu, Asiu, Moniko
Lucynko MM dopiero drugi, co do seramisu jak na razie jest ok ale myślę żeby obiektywnie coś określić to trzeba czasu. Wiem, że bardziej doświadczone osoby ode mnie go stosują i są zadowolone więc chyba i ja będę.
Kasiu na pewno zmieszczą się jeszcze oba.
Kaju, Kingo, Justynko, Małgosiu, Agnieszko, Agatko, Patrycjo
Aguś a skąd wiesz, że coś przytargałam?
Julitko, Dorotko, Sylwio już pokazuję, hihi.
Co prawda nie mój ale przytargałam go z wystawy.
Tu w duecie z moim Doritaenopsisem.
Mam nadzieję, że właścicielka się nie pogniewa za tą sesję, ale tak cudnie razem się komponują.
A to już moje maluchy. Nie mogłam się zdecydować co kupić na wystawie. Mały wybór, ceny wysokie no ale coś sobie przywieść musiałam i mój wybór padł na takie maluchy. Teraz się głowię czy dam z nimi radę.
I co prawda nie kupiłam, ale z Krakowa przywiozłam do domu. Z wymianki z Justynką.
Masdevallia barleana.
- lucynaf
- 1000p
- Od: 30 sty 2011, o 17:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Arletko, naprawdę się świetnie komponują
Ojej Ty też zaczęłaś zabawę z maluchami Dasz radę, szczerze w to wierzę
Ciekawe ile ich jest w tych pudełeczkach
Ojej Ty też zaczęłaś zabawę z maluchami Dasz radę, szczerze w to wierzę
Ciekawe ile ich jest w tych pudełeczkach
- tom_mix
- 500p
- Od: 3 sie 2007, o 13:46
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kolejna osoba która zaszalała na wystawie
Też jestem ciekawy jak Lucynka ile ich tam jest. No i ciekawi mnie cena
Też jestem ciekawy jak Lucynka ile ich tam jest. No i ciekawi mnie cena
Pozdrawiam Tomek
- renatas
- Od: 25 paź 2010, o 17:33
Ty Arletko???arlet3 pisze: Teraz się głowię czy dam z nimi radę.
Ty na pewno dasz sobie z nimi radę!
Pozdrawiam, Renata
Skrętniki renatas cz.II,Storczyki,Nadwyżki skrętników i żurawek,mój album w picasa
Skrętniki renatas cz.II,Storczyki,Nadwyżki skrętników i żurawek,mój album w picasa
Mocno trzymam paluchy za powodzenie akcji pt. " Wychowanie maluszków". Dasz radę; mocno wierzę w Ciebie
Pozdrawiam Agnieszka
- mis20
- 1000p
- Od: 6 lis 2010, o 22:10
Arletko nie wiem czy się nie pogniewam, żartuję, piękny jest mój equatris , dziękuję, że mi kupiłaś , już nie mogę się doczekać kiedy będzie u mnie, ja zrobię mu sesję z różowym.
Piękne maluszki przywiozłaś, jak coś to się piszę na nie jak podrosną, zajmuję miejsce w kolejce do kupienia.
A wiem, że na pewno dasz im radę.
Piękne maluszki przywiozłaś, jak coś to się piszę na nie jak podrosną, zajmuję miejsce w kolejce do kupienia.
A wiem, że na pewno dasz im radę.
-
- 1000p
- Od: 15 mar 2010, o 10:13
Arletko dasz radę z tymi maluszkami .Chwilę poczekamy ale jaka będzie radocha z każdego korzonka ,listeczka
Widzę że masz krewniaczkę mojej masdev. od Justynki u mnie rośnie jak szalona .Ja czekam na kwitnienie może na wiosnę
A teraz pytanie z serii jak się ma u Ciebie Arturek coś tak się kluje u niego ,bo u mnie cieniutko .
Widzę że masz krewniaczkę mojej masdev. od Justynki u mnie rośnie jak szalona .Ja czekam na kwitnienie może na wiosnę
A teraz pytanie z serii jak się ma u Ciebie Arturek coś tak się kluje u niego ,bo u mnie cieniutko .
Trzymam kciuki, żeby sadzonki ładnie rosły