Mój jednoroczny ogród - zuzia55
- zuzia55
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 24 kwie 2008, o 21:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
AGNIESZKO-ja dopiero zaczynam przygodę z wrzosami
ZENKU-moje debecje przezimowały bez problemu,chociaż biała słabiej rośnie a posadzona jest w takich samych warunkach.
MIRKO- To już drugie podejście do kwitnienia mojej lag.W ubiegłym roku też miała kilka kwiatów a zakwitła przed rokiem od wysiania nasion.
ZENKU-moje debecje przezimowały bez problemu,chociaż biała słabiej rośnie a posadzona jest w takich samych warunkach.
MIRKO- To już drugie podejście do kwitnienia mojej lag.W ubiegłym roku też miała kilka kwiatów a zakwitła przed rokiem od wysiania nasion.
-
- Od: 14 cze 2008, o 21:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- zuzia55
- Od: 24 kwie 2008, o 21:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
AGNIESZKO-teraz mi rzeczywiście trochę kitnie w ogrodzie,najsłabiej mam w czerwcu kiedy przekwitną cebulowe i piwonie a jeszcze nie kwitną byliny i jednoroczne.Staram się teraz poczytac czym wypełnic tą lukę.
BOŻENKO-dyptam na zimę ma całkowicie suche badylka,które ja wycinam.Na wiosnę wypuszcza nowe/dosyc póżno/,ale nie przesadzaj z podlewaniem ,on musi sobie spokojnie pospac.
BOŻENKO-dyptam na zimę ma całkowicie suche badylka,które ja wycinam.Na wiosnę wypuszcza nowe/dosyc póżno/,ale nie przesadzaj z podlewaniem ,on musi sobie spokojnie pospac.