Zielone mroofki
- mniodkowa
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 14 maja 2009, o 15:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Re: Zielone mroofki
nooo ja myślę sobie i czekam jeszcze trochę... bo odciski już mam i wcale nie od zrobienia km po mieście z braku samochodu
Pozdrawiam teraz z centrum... Aga
Oto moja mała "dżungla" --> part V; Spis moich wątków
Sprzedaję ładne sadzonki hibiskusa czerwonego pełnego
Oto moja mała "dżungla" --> part V; Spis moich wątków
Sprzedaję ładne sadzonki hibiskusa czerwonego pełnego
- Mandragora
- Od: 25 maja 2008, o 16:18
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kasiu, co u Ciebie? Pewnie nie masz czasu, ale pokaż się chociaż nam na chwilę Melduję, że fiołeczki od Ciebie pięknie rosną
Świetny wątek i mnóstwo pięknych roślinek mam nadzieję, że jeszcze pojawia się ich aktualne zdjęcia:)
Przepraszam wszystkich serdecznie za tak karygodne zaniedbanie mojego wątku. Zaglądam czasem na Forum, ale raczej rzadko pozostawiam po sobie jakiś ślad. Nie miałam ostatnimi miesiącami zbyt dużo czasu, ale obiecuję poprawę. Na dodatek nie mam specjalnie czym się pochwalić, bo zima w pełni, roślinki na parapetach uśpione, chuderlawe i bez życia... Tymczasem pozdrawiam wszystkich Forumków serdecznie. Trzymajcie się zielono
- elcia1974
- Od: 23 lip 2009, o 18:25
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kasieńko już niedługo wiosna i roślinki się obudzą. Mam nadzieję, że pokażesz jednak jakieś zdjęcia.
Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
Oczywiście, że pokażę zdjęcia Już nawet kilka zrobiłam, tylko mam pewne techniczne problemy z zamieszczeniem ich na Forum - postaram się je rozwiązać jak najszybciej...
Tymczasem mam pytanko praktyczne. Posiałam sobie maciejkę; wzeszła mi dość gęsto, więc zamierzam ją trochę poprzerywać. W jakich odległościach od siebie powinnam pozostawić roślinki???
Tymczasem mam pytanko praktyczne. Posiałam sobie maciejkę; wzeszła mi dość gęsto, więc zamierzam ją trochę poprzerywać. W jakich odległościach od siebie powinnam pozostawić roślinki???
- patasko
- Od: 26 maja 2011, o 23:48
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
U Ciebie doniczkowo i do tego kolorowo Goździki, dalie, fiołki... No po prostu magicznie Ja niestety zawsze zapominam o donicach W zeszłym roku przeze mnie zwiędły z powodu braku wody papryki, a o doniczkowych w domu to już w ogóle Ale o ogrodzie zawsze pamietam, że trzeba podlewać i nowazić
Patrick Ja mam obecnie do dyspozycji tylko balkon i parapety, więc siłą rzeczy dbam, bo nie ma tego wiele. Własny ogród będzie, ale myślę, że najwcześniej w przyszłym sezonie, więc póki co podziwiam Wasze
Uprzejmie dziękuję wszystkim tym, którzy mnie tu odwiedzali, zarówno w sposób jawny, jak i niejawny
Kolejna część mojego wątku znajduje się tutaj: http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 36&t=65199
Proszę Moderatora o zamknięcie tej części mojego wątku
Kolejna część mojego wątku znajduje się tutaj: http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 36&t=65199
Proszę Moderatora o zamknięcie tej części mojego wątku