Ogród tesciowej, który wziełam pod swoje skrzydla

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
ibizaa
1000p
1000p
Od: 9 lut 2011, o 13:10
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Re: Ogród tesciowej, który wziełam pod swoje skrzydla

Post »

Maska witam miłego gościa :wit dziękuję za te miłe słowa ;:196 też nie wiedziałam że jest tyle odmian mieczyków :lol:
Oczywiście serdecznie zapraszam w odwiedziny kiedy tylko zechcesz :tan

A co do narcyzów to możliwe możliwe, niestety :( w zeszłym roku także pare mi wymarzło, za wcześnie zaczeły kiełkować i mrozy im zaszkodziły, a u mnie rosną one jeszcze pod balkonem więc woda ciągle na nie kapie z niego i praktycznie kołderki ze śniegu nie miały :( no nic będę musiała dokupić jesienią odmiany które mi wypadną, szkoda tylko że nie będą cieszyć mych oczu tak jak w zeszłym roku ;:145

edi13 ;:196 dziękuje

slila1 ja się teraz tak zastanawiam kiedy ja się obrobię z tą robotą, chyba za dużo wziełam sobie na głowe :? jeszcze tyle do zrobienia... może jakoś podołam :) Dziękuję, słoneczko na pewno się przyda, większy zapał do pracy wtedy jest ;:108

justyna_gl spokojnie, wesele nie zając nie ucieknie chyba że panna młoda albo pan młody :;230 podróż poślubna dopiero będzie prawdopodobnie na przełomie sierpnia a września, planowaliśmy od razu po weselichu 2-3 dni (na 2 tygodnie) ale wyskoczyło nam kolejne wesele więc w sumie w czerwcu mamy wraz ze swoim 3 wesela ;:224 więc nie ma jak wyjechać.
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Obrazek
to bardzo szkoda bo były na pewno oryginalne - nie sadź ich już pod balkonem tam coś co lubi mokro. Powodzenia o realizacji planów życiowych Obrazek
Awatar użytkownika
malgocha1960
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 18:15

Post »

Zgubiłam szczękę przy widoku takiej ilości krokusów.Miód malina na oczy.
Awatar użytkownika
aovin
500p
500p
Od: 2 cze 2010, o 18:09
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

WOW ;:oj no to się zapowiada gorące lato, będę czytać z zapartym tchem, trzymam kciuki i za ogród i za wesela trzy.
Awatar użytkownika
Bufo-bufo
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 lip 2009, o 20:31

Post »

Elizo czy dobrze zrozumiałam że sadzisz różne cebulowe w jednej skrzynce? Ale są to pewnie cebulowe z jednej pory roku? A nie np. lilie z krokusami? 3 śluby w jednym miesiącu ;:154 ; wygląda na to że czerwiec to chyba jeden z najpopularniejszych miesięcy ślubnych ;:166 .
ibizaa
1000p
1000p
Kontakt:

Post »

Maska będę właśnie musiała zmienić im miejsce, choć jak mówie w zeszłym roku pięknie kwitły więc nie wiem czemu w tym roku tak wymarniały a były jeszcze przed wsadzaniem do ziemi moczone przeciw grzybom :(
I oczywiście bardzo dziękuje ;:196 emotka jest genialna :lol:

malgocha1960 bardzo cieszę się, że się podoba. A szczękę mam nadzieję że potem znalazłaś :;230 :;230 :;230

aovin ojj zapowiada, zapowiada... gorzej z finansami :;230 w zeszłym roku narzekałam, bo nie mieliśmy ani jednego a by się poszło tak w tym roku będziemy nadrabiać :D dziękuję ;:196

bufo-bufo tak, dobrze zrozumiałaś :D tulipanki i krokusy mam razem w koszyczkach, ale lilie i krokusy także są razem w koszyczkach, ale tych z liliami jest niewiele (bo to te w tym trójkącie czyli na tych odnogach co pokazałam na zdjęciach) więc bez problemu powinno udać mi się wykopać w czerwcu te krokusy oczywiście nie z całymi koszyczkami tylko pojedyncze krokusy będę wydłubywać :D bo tam gdzie tulipany to wiadomo że problemu nie będzie bo całe koszyczki wyjmować będę :D

Ojj tak trafiły się trzy... w sumie miały być tylko 2... moje i 3 tygodnie po moim moja przyjaciółka która jeszcze za starszą będzie u mnie, no a tydzień temu dowiedziałam się że kuzynka 2 tygodnie po mnie też wychodzi za mąż a planowali w przyszłym roku ;:224
Awatar użytkownika
Igor _ 89
500p
500p
Od: 17 lip 2011, o 22:45

Post »

Ło Matuchno kochana!!! Szanowna Gospodyni tego wątku w czerwcu ma wesele i to swoje własne!!!!!!!!!!!! No dopiero teraz doczytałem!!! Moje gratulacje!!! :heja :heja :heja :heja :heja :heja :heja :heja ;:172
Awatar użytkownika
kropka010
500p
500p
Od: 28 lip 2011, o 22:45

Post »

;:cm no to ja też dołaczam się do gratulacji a którego czerwca, ja też czerwcowa, w tym roku moje małżeństwo będzie pełnoletnie :;230 Boże jak ja to wytrzymałam :;230
... najwspanialsze piękno świata, podarował nam Bóg w kwiatach ...
Moje oczko w głowie Legnica i okolice
Pozdrawiam wszystkie ogrodoholiczki - Ania
Awatar użytkownika
szyszunia
1000p
1000p
Od: 4 lis 2009, o 13:38

Post »

Oj pamiętam jak ja szykowałam się do weseliska a dzień ślubu był taki upał że coś. W końcu to był lipiec ;:3 Gratuluję Wam serdecznie i czekamy na zdjęcia ślubne ;:138
Awatar użytkownika
marzena06
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 cze 2008, o 22:01

Post »

Elizo to będziemy mieć forumkowe weselicho - łał w monitorek stukniemy toaścik :tan

-- Pt 30 mar 2012 18:22 --

Elizo to będziemy mieć forumkowe weselicho - łał w monitorek stukniemy toaścik :tan

-- Pt 30 mar 2012 18:23 --

-- Pt 30 mar 2012 18:24 --

ha nawet komputer dublował pościk :;230 :;230 :;230
Kwiat jest uśmiechem rośliny Pozdrawiam Marzena
Moje wątki
Marzenkowo cz.1
Awatar użytkownika
Igor _ 89
500p
500p
Od: 17 lip 2011, o 22:45

Post »

No własnie, każdy z nas przed monitorkiem chlapnie za zdrowie Państwa Młodych ;:136

-- 30 mar 2012, o 21:45 --

W ogóle to jest mój ulubiony (poza swoim własnym, hihihihihihihihi :heja :heja :heja ) wątek, ponieważ - Elizko - zaczęłaś go pisać w moje urodziny!!!!!!!! :;230 :;230 ;:172 ;:215
ibizaa
1000p
1000p
Kontakt:

Post »

łłłłooo jakie miłe zaskoczenie.... tyle miłych słów, nawet się nie spodziewałam że coś sie dzieje w mym wątku :lol:

Jesteście Kochani ;:4

Igorze dziękuje ślicznie za gratulacje ;:196 i jak miło mi czytać, że lubisz mój wątek... aż sobie zobaczyłam kiedy go zaczełam pisać bo nawet nie pamiętałam... noo to mówisz że 3 lipca urodzinki obchodzisz - już wkodowałam sobie do główki tą date :tan

A będziesz może na zlocie w maju forumkowym?? bo ja się wybieram :lol: achhh czekają mnie w najbliższym czasie same imprezy zaczynając od zlotu- 19 maja zlot forumkowy, 26 maja moje i Lubego Panieńsko-kawalerskie, 2 czerwca prawdopodobnie panieńskie mojej przyjaciółki, 9 i 10 czerwca moje weselicho, 23 czerwca weselicho kuzynki i 30 i 31 weselicho przyjaciółki - ale będzie balanga :heja :heja :heja :heja

kropka010 Dziękuję Ci ślicznie Kochana za gratulacje ;:168 wyżej już pisałam że 9 i 10 czerwca jest weselicho :tan a Ty kiedy miałaś?
Mówisz że Twoje będzie już pełnoletnie... noo to już kawałek czasu ;:138 ale chyba nie jest tak źźźlleee skoro tyle wytrzymałaś :;230

szyszunia I Tobie także ślicznie dziękuje za gratulacje ;:196 noo ja sie modlę o piękną pogodę bo ślub będzie pod gołym niebem ;:224 , więc w razie deszczu do kaplicy niestety wszyscy się nie zmieszczą ;:223
Nooo do zdjęć jeszcze daleko :lol:

marzena06 hihihi nie ma problemu możemy się stukać, ciekawe czy nasze monitory to przeżyją :;230 :;230
tade k
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 5 lis 2010, o 20:56

Post »

Elizko , dobra , dobra , a kto w tym czasie ogrodem się zajmie :?: :?: Balangi , a chwasty rosną ;:oj ;:oj
Dołączam do gratulacji , no i co najmniej podwójnej osiemnastki w małżeństwie. ;:333 ;:333
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”