Nasze marzenie - część druga :-)
- Mandragora
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 25 maja 2008, o 16:18
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Nasze marzenie - część druga :-)
Doniczkowa róża ma przepiękny kolorek i przebarwienia. Cieszę się, że Sympatia tak ładnie Ci rośnie Na róży na pniu wg mnie to nie pąk kwiatowy. Zwróciłam też uwagę na śliczny świerk w tle na zdjęciu z hostą. U mnie dziś trochę deszczu, mam nadzieję, że u Ciebie na działce też, roślinkom się przyda Miłego popołudnia Madziu!
-
- Od: 12 kwie 2012, o 18:56
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witajcie
Annes 77 Oglądaj ile tylko chcesz Dalia faktycznie fajna. Bardzo mi się podoba.
Milenko No niestety obstawiałam że to nie pąk ale chciałam żebyście krzyknęły mi tu zwarcie pąk! Hehe może doczekam się jeszcze pączków na niej Ja też się cieszę że sympatia idzie w górę. Mam nadzieję że lepsze będę z nią miała doświadczenie niż z flammentanz. No i w dodatku pięknie pachnie Nie dzwoniłam jeszcze dzisiaj do mamy jak tam pogoda na działce. Ale chciałabym żeby tam porządnie zlało. Powietrze się orzeźwi no i roślinkom to dobrze zrobi. A zwłaszcza trawie.
Annes 77 Oglądaj ile tylko chcesz Dalia faktycznie fajna. Bardzo mi się podoba.
Milenko No niestety obstawiałam że to nie pąk ale chciałam żebyście krzyknęły mi tu zwarcie pąk! Hehe może doczekam się jeszcze pączków na niej Ja też się cieszę że sympatia idzie w górę. Mam nadzieję że lepsze będę z nią miała doświadczenie niż z flammentanz. No i w dodatku pięknie pachnie Nie dzwoniłam jeszcze dzisiaj do mamy jak tam pogoda na działce. Ale chciałabym żeby tam porządnie zlało. Powietrze się orzeźwi no i roślinkom to dobrze zrobi. A zwłaszcza trawie.
- Mandragora
- Od: 25 maja 2008, o 16:18
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Dziś w całym kraju duże szanse na deszczyk. U Ciebie na pewno już też popadało Zadzwoń do Mamy, od razu poprawi Ci się humor
Przeczytałam własnie u Grażynki o Figo A jeszcze niedawno śmiałyśmy się, że tak ładnie kosi Ci trawkę Bardzo mi przykro, człowiek przywiązuje się do zwierzaka jak do członka rodziny.. Trzymaj się ciepło
Przeczytałam własnie u Grażynki o Figo A jeszcze niedawno śmiałyśmy się, że tak ładnie kosi Ci trawkę Bardzo mi przykro, człowiek przywiązuje się do zwierzaka jak do członka rodziny.. Trzymaj się ciepło
-
No niestety Staraliśmy się go ratować ale widocznie tak musiało być. Jedno dobre z tego wszystkiego to to, że się już nie męczy biduś Zdrowy był, dobrze odżywiany. Kupowaliśmy mu karmę z najwyższej półki i za niezłą sumkę. Wydawało mi się że to uchroni go przed chorobami i że długo pożyje Wyobraź sobie że dwie godziny przed śmiercią się pożegnał. Przywlekł się do mojej nogi żeby go pogłaskać. Potem włożyliśmy go do klatki i już zaczął umierać. To było takie rozumne stworzonko.
-- 30 lip 2013, o 12:01 --
Dzwoniłam do mamy- nie pada. Jest parno i duszno. Niestety.. U mnie dalej tylko lekko mży.
-- 30 lip 2013, o 12:01 --
Dzwoniłam do mamy- nie pada. Jest parno i duszno. Niestety.. U mnie dalej tylko lekko mży.
-
- iwwa
- Od: 27 sty 2013, o 18:46
Madziu róża tarasowa prześliczna !!!! Trzymam kciuki za sztampową
wątek aktualny Ogródek Asi- cz 3
-
- jonatanka
- Od: 4 mar 2012, o 12:11
Tarasowa prześliczna a na pniu powinna wkrótce mieć paczki.Smakowita babeczka mniam.
Witaj Madziu!
Wpadłam zobaczyć co u Ciebie słychać a tu smutna wiadomość. Człowiek biorąc zwierzaczka ma świadomośc,że ono żyje krócej ale jak nadchodzi ten moment jest przykro, śmutno i źle.Trzymaj się.
W wątku o wystawie lilii dorzuciłam kilka zdjęc z tegorocznej wystawy.Postanowiłam zarazić Cię tym wirusem liliomanii.
Trzymaj się
Wpadłam zobaczyć co u Ciebie słychać a tu smutna wiadomość. Człowiek biorąc zwierzaczka ma świadomośc,że ono żyje krócej ale jak nadchodzi ten moment jest przykro, śmutno i źle.Trzymaj się.
W wątku o wystawie lilii dorzuciłam kilka zdjęc z tegorocznej wystawy.Postanowiłam zarazić Cię tym wirusem liliomanii.
Trzymaj się
- iwwa
- Od: 27 sty 2013, o 18:46
Madziu, tak mi przykro z powodu pieska... Jakos nie doczytalam, musialo mi sie otworzyc na fotkach, czy jak... Okropna chwila gdy traci sie zwierzaka. Przerabialam to... Zryczalam sie bardzo, jak odeszlam moja sunia... Czlowiek wie, ze taka jest kolej rzeczy, mimo to, trudne to sa chwile...
Trzymaj sie kochana !
Za ciacho dziekujemy! Jutro posmakuje z poranna kawusia A moze jakis przepis ?
Trzymaj sie kochana !
Za ciacho dziekujemy! Jutro posmakuje z poranna kawusia A moze jakis przepis ?
wątek aktualny Ogródek Asi- cz 3
-
Asiu Dziękuję
Aniu no niestety tak to z tymi zwierzakami bywa. Robimy wszystko żeby były z nami jak najdłużej ale czasami po prostu los chce inaczej Chorobą już mnie zaraziłaś Zaraz zajrzę na tą wystawę
Asiu Odszedł od nas Figo. Moja mała kosiareczka (świnka morska). Dzień po tym smutnym zdarzeniu pitbull zagryzł by mi psa. Na szczęście nic mu się nie stało poza urazem na psychice. Rzuca się teraz na psy. Ale liczę że mu przejdzie. Robię wszystko żeby szybko zapomniał o tym incydencie. Ciężko nam było jak odszedł figuś, ale to co przeżyłam dzień później to był prawdziwy dramat.
Aniu no niestety tak to z tymi zwierzakami bywa. Robimy wszystko żeby były z nami jak najdłużej ale czasami po prostu los chce inaczej Chorobą już mnie zaraziłaś Zaraz zajrzę na tą wystawę
Asiu Odszedł od nas Figo. Moja mała kosiareczka (świnka morska). Dzień po tym smutnym zdarzeniu pitbull zagryzł by mi psa. Na szczęście nic mu się nie stało poza urazem na psychice. Rzuca się teraz na psy. Ale liczę że mu przejdzie. Robię wszystko żeby szybko zapomniał o tym incydencie. Ciężko nam było jak odszedł figuś, ale to co przeżyłam dzień później to był prawdziwy dramat.
- Grazka226
- 1000p
- Od: 12 mar 2012, o 13:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Madzia
Wpadam na taką pyszną babeczkę do super babeczki i popijam soczkiem
Róża tarasowa piękna, pachnie???
U mnie zaczyna być gorąco ale musze dać radę
Bużka!
Wpadam na taką pyszną babeczkę do super babeczki i popijam soczkiem
Róża tarasowa piękna, pachnie???
U mnie zaczyna być gorąco ale musze dać radę
Bużka!
Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać Twoje ambicje. Mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać Twoje ambicje. Mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
-
Grażynko pachnie pięknie ale tylko jak się nad nią pochylam. Bardzo słaby ale naprawdę oszałamiający ma zapach. U mnie słonce się gdzieś schowało ale za to jest tak gorąco że znowu wysiedzieć nie można. Wentylator ciągle chodzi.