Actusowa kolekcja cz.III
Re: Actusowa kolekcja cz.III
O żesz Kasiula, że stałaś się posiadaczką to na pewno ale, że szczęśliwą to Ci powiem - faktycznie . Cuda, po prostu cuda - zdrowe, piękne, zadbane . Niesamowicie udane zakupy. Pieniądze wydane w sposób najlepszy z możliwych . Cieszę się razem z Tobą, na prawdę, bo wiem, że pod Twoją opieką pięknie zakwitną i będziemy wszyscy cieszyć oczy tym widokiem .
Nie nie ,tez u niego kupilam z moimi pierwszymi Wandami
Piękne Vandy Niesamowite, że są jeszcze tacy sprzedawcy, którzy dają takie piękne i okazałe prezenty Zajmuje pół okna Pozostałe pięknie wyglądają w tych kokosach Życzę Ci żeby szybko się zaaklimatyzowały i jeszcze szybciej zakwitły
Ps. Kufer do moczenia rewelacyjny
Ps. Kufer do moczenia rewelacyjny
Madzienka .Kufer zwinelam za zgoda szefowej.Jest naprawde rewelacyjny.Oby ladnie sie zaaklimatyzowaly i pieknie kwitly.Mam czerwone wstazki jak u Mariusza wieszac? (zartowalam)
Jak nie będziesz czarować to nie wieszaj
- Mariusz3357
- 1000p
- Od: 10 paź 2011, o 16:43
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kasiu ale piękne i dorodne okazy kupiłaś.. Sprzedawce takiego to tylko ze świeczką szukać w PL.
Aa gratis niesamowity. Tak się dba o klientów i zachęca do dalszych zakupów. Aa wstążki możesz przywiązać bo po ciotce coś mi się dostało..
Aa gratis niesamowity. Tak się dba o klientów i zachęca do dalszych zakupów. Aa wstążki możesz przywiązać bo po ciotce coś mi się dostało..
Pozdrawiam Mariusz3357
Mario .Nic nie będę wiazala .Fakt ,ze czasem cos sie dostanie ,ale bardzo rzadko i do tego jakiegos zdechlaka najczesciej.Tym bardziej jestem zszokowana takim pieknym okazem
- Alice 12
- 1000p
- Od: 7 lip 2013, o 19:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Jakie piekne widoki z tymi vandami
Pozdrawiam Alicja.
Sprzedam storczyki!
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 11&t=70001" onclick="window.open(this.href);return false;
Sprzedam storczyki!
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 11&t=70001" onclick="window.open(this.href);return false;
no to Actusowa zaszalała
świetnie "zamontowałaś" te Vandy
teraz czekamy aż zakwitną
świetnie "zamontowałaś" te Vandy
teraz czekamy aż zakwitną
Kasiu, ale piękne, zadbane vandy!!! I jak miło, że dostałaś takiego okazałego gratisika! Pod Twoją opieką na pewno szybko zakwitną i będziemy mogli podziwiać te piękności na zdjęciach. Okna z vandami w tych pięknych koszach prezentują się bosko...
Gdybyś mogła zdradzić, gdzie kupiłaś vandy byłoby super...
Gdybyś mogła zdradzić, gdzie kupiłaś vandy byłoby super...
Pozdrawiam,
Marta
Marta
Ala,Darka,Martusia dziekuje w imieniu moich wandowatych .
Martusiu,wyslalam Ci na pw.
Martusiu,wyslalam Ci na pw.