HALINKO raczej w maju po przymrozkach niech sobie jeszcze spokojnie siedzą ,chociaż są w doniczkach to nic im nie będzie przeszkadzać .Z chęcią przyjmę kawałek trawy jeśli ja będziesz rozsadzać .Piwonie cudne krzaczory Mam nawet już coś takiego patyczkowego z jesiennego patyczkowania .Fotkę potem usunę .Wiem ,że jestem chwalipięta ,ale odczuwam wielka radość z tego powodu
Dziękuję, cudne krzaczki. Zobaczę, jak się u mnie spisze, bo oczywiście chcę jeszcze ciemny fiolet i żółtą, ale to jednak zbyt duży wydatek, żeby od razu z trzema ryzykować. Chociaż zarzekać się nie będę...
Pozdrawiam, Anna.
Jak mówi prof. Bralczyk jest różnica, kiedy robimy komuś łaskę, a kiedy laske... Używajmy polskich znaków! Potencjalny ogród Anulli cz. 2
Masz malutkie żonkilki. A tulipany chyba podgrzewane. U mnie jeszcze pąków nie widać.
Jest cudnie. Kocham wiosnę, a te Twoje piwonie, to wymiatają wszystko.
Myślę, że w maju wpadniecie do mnie z M do domu, to zobaczysz moje ogrody przy chacie.
Powiedz M, że ja też mam sra...kę
Cudnie wyglądają te kamienne rabatki .Nie umiem sie na nie napatrzyć .Nie dosyć ,że ziemia tak nie wysycha to wieczorem nagrzane kamienie oddają ciepełko roślinom .To dlatego tak im pasuje u Ciebie .Piwonie rzeczywiście zjawiskowe .Każdy z nas tak ma,że wciąż podgląda co już się pokazało
Halinko u Ciebie wszystko rośnie jak na drożdżach Masz już takie wielkie piwonie No tak ,ale ja nie mam drzewiastej .Pąkami tulipanów to już mnie całkiem zaskoczyłaś .Czym karmisz te rośliny ,że tak szaleją Wszystko zbyt szybko w tym roku sie buja
No pięknie , papuzie tulipanki i jakis kwasolub Ci kwitnie prócz tej azalii?
wybierasz się w środę do Rybnika?
Kupiłam anemony w Aldiku i jakieś inne cebulowe ale siedzą w ziemi i zapomniałam nazwy. Czy masz anemony Halinko? coś muszę im robić aby dobrze kwitły?
Witaj Halinko
Czy ty aby na pewno mieszkasz tylko 10 km ode mnie? Bo to co dzieje się w twoim ogrodzie to jakiś odlot!!! Wiosna w pełni
A zdjęcia tych piwoni kuszą... Chyba sobie zafunduję