Moje skarby
- Edyta 74
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 6 sty 2009, o 16:58
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Moje skarby
Cudnie wygląda Twój parapet Tylko siedzieć i go podziwiać
Kszaczorek piękny poluję na takiego nawet znalazłam podobnego na ostatnim polowaniu ale był do reanimacji a póki co mam na razie jednego pacjenta którego stan się nie poprawia więc odpuściłam, na szczęście upolowałam dwie inne piękności
Pozdrawiam
Justyna
Justyna
- Wanda
- Od: 29 mar 2008, o 11:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Podjechałam dziś do Tesco kupić coś dla dzisiejszego solenizanta, a właściwie, to dla jego żonki, mojej sąsiadeczki, którą zaraziłam storczycą. I zobaczyłam GO! Odkąd zajęłam się storczykami marzyłam o ciapatku i jak dotąd nie udało mi się takiego trafić. I wreszcie mam! Czyż on nie jest cudny?
A dla solenizanta kupiłam takie cudeńko
I jeszcze pokażę Miltonopsis kwitnącą już na dwóch pędach. Ma jeszcze trzeci pędzik malutki, czwartego niestety straciła. I Encyclia. Ta mi kwitnie regularnie i bez problemów.
A dla solenizanta kupiłam takie cudeńko
I jeszcze pokażę Miltonopsis kwitnącą już na dwóch pędach. Ma jeszcze trzeci pędzik malutki, czwartego niestety straciła. I Encyclia. Ta mi kwitnie regularnie i bez problemów.
- justus27
- Od: 18 mar 2009, o 18:54
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Piękny Ciapatek i prezent dla Solenizanta. Ale...miltonia najpiękniejsza - moja miałby dwa pędziki, gdyby nie to, że jej złamałam pędzik ;)
-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 14 sty 2009, o 18:33
Ale miałaś farta z tym "ciapiatkiem".Tez bym takiego przygarnęła.Przystojny i piękny!!O Encycli - nie powiem,że zazdroszczę
- justus27
- Od: 18 mar 2009, o 18:54
tam delikatny...zadiorny jest...Piękne piegi i warżka ognista...
Taka księżniczka trochę... ;-) Ale co tam, piękny! Może lepiej już go nie ruszaj, szkoda by go było... A cudeńka masz niesamowite, właśnie przeglądam cały Twój wątek...
Magda
- Uni57
- ZBANOWANY
- Od: 12 maja 2010, o 14:56
Ciapek jest bardzo ładnie rozgałęziony, jak kwiatki się rozwiną, będzie świetnie wyglądał.
- dorotakol
- Od: 30 maja 2009, o 20:03
On Ci jeszcze pokaże co potrafi, może jest trochę chimeryczny, ale potrafi zakwitnąć jak prawdziwe drzewo i ma bardzo grubaśne pędy
Pozdrawiam Dorota!
cz.2 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=45150" onclick="window.open(this.href);return false;
cz.2 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=45150" onclick="window.open(this.href);return false;
- kasiunieczka_32
- 1000p
- Od: 19 maja 2010, o 08:31
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Wando masz wspaniałą kolekcję szczególnie piękne i oryginalne phalaenopsisy peloric.
Ponieważ jednak najbardziej zachwycił mnie phal. coral sea chciałam Cię zapytać, czy masz go jeszcze ? Niestety przyznaję się bez bicia, że nie zdążyłam jeszcze przeczytać całego Twojego dłuuugiewgo wątku
Gratuluję wszystkich wspaniałych kwitnień
Ponieważ jednak najbardziej zachwycił mnie phal. coral sea chciałam Cię zapytać, czy masz go jeszcze ? Niestety przyznaję się bez bicia, że nie zdążyłam jeszcze przeczytać całego Twojego dłuuugiewgo wątku
Gratuluję wszystkich wspaniałych kwitnień
- Wanda
- Od: 29 mar 2008, o 11:44
Niestety, nie mam go już. Postanowił odejść do krainy storczyków. Reanimacja nic nie pomogła. Bardzo mi go żal, bo miał śliczne tęczowe kwiaty.
-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 14 sty 2009, o 18:33
Cudny ciapiatek.Faktycznie potrafi długo kwitnąć.