Z kwiatowego dworku "M & M" cz.2
- JolantaG
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 3 lis 2008, o 14:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Z kwiatowego dworku "M & M" cz.2
Napaliłam się na karaganę ,jak u Ciebie zobaczyłam i też już mam .
Tylko moja ma inne listki ,takie pierzaste .
Mój żarnowiec na pniu nie przetrwał tej zimy ,a poprzedniej sobie poradził .
Tylko moja ma inne listki ,takie pierzaste .
Mój żarnowiec na pniu nie przetrwał tej zimy ,a poprzedniej sobie poradził .
- Ewelina
- Przyjaciel Forum
- Od: 4 lut 2007, o 16:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Ile Ty masz odmian HOST ! Podziwiam .
I TULIPANY do wyboru do koloru. Bardzo barwny jest Twój ogród tej wiosny, przyjemnie się po nim " spaceruje"
W oczekiwaniu na poprawę pogody pozdrawiam cieplutko , E.
I TULIPANY do wyboru do koloru. Bardzo barwny jest Twój ogród tej wiosny, przyjemnie się po nim " spaceruje"
W oczekiwaniu na poprawę pogody pozdrawiam cieplutko , E.
-
- ---
- Od: 10 kwie 2008, o 17:03
Mario nie przychodzi mi nic innego jak tylko pozachwycać się Twoimi hostami -są bajeczne .
Przychodze do Ciebie się pogapić ,bo moje przedszkole zostałe zniszczone przez młodą suke -szukała czegoś w nich może nornicy ,albo kreta i rozorała wszystko Trudno ...
Wszystko u Ciebie taaaakie bujne baaardzo bujne i ta różnorodność wszystkiego ...
Pozdrawiam
Czekam teraz na rh ...
Przychodze do Ciebie się pogapić ,bo moje przedszkole zostałe zniszczone przez młodą suke -szukała czegoś w nich może nornicy ,albo kreta i rozorała wszystko Trudno ...
Wszystko u Ciebie taaaakie bujne baaardzo bujne i ta różnorodność wszystkiego ...
Pozdrawiam
Czekam teraz na rh ...
- nitka55
- 500p
- Od: 26 sty 2010, o 20:40
Mario Widzę że dochodzą do mojego ogrodu hosty ,mam kilka ale takie malutkie a Twoje to piękności,cudne a w kroplach deszczu
- maria5
- 1000p
- Od: 18 wrz 2008, o 17:06
Lucynko ja też uwielbiam ale w deszcz ślimaki wychodzą z ukrycia i one też je uwielbiają a to nie jest zabawne
Bernadko i Jolu jesteście bez serca żeby mi ją jeszcze wkleić, jest śliczna, zazdraszczam łokrutnie
Jolu a zabezpieczałaś jakoś ten żarnowiec Dzięki że mnie ostrzegłaś muszę go opatulić na zimę
Ewelinko ok.80 i wciąż przybywa , dziękuję
Iduś moja już przestała psocić ale też trochę szkód narobiła przeważnie podkopywała lilie i z kwitnienia nici Ale już jest mądrzejsza i teraz chodzi już po ścieżkach chyba że się zapomi
Ewuś niestety u mnie też wciąż pada i zdjęcia robione w deszcz,bo obchód musiałam zrobić z ciekawości znowu ogołociłam siostrunię z kwiecia( ona ma zawsze coś nowego)
Bernadko i Jolu jesteście bez serca żeby mi ją jeszcze wkleić, jest śliczna, zazdraszczam łokrutnie
Jolu a zabezpieczałaś jakoś ten żarnowiec Dzięki że mnie ostrzegłaś muszę go opatulić na zimę
Ewelinko ok.80 i wciąż przybywa , dziękuję
Iduś moja już przestała psocić ale też trochę szkód narobiła przeważnie podkopywała lilie i z kwitnienia nici Ale już jest mądrzejsza i teraz chodzi już po ścieżkach chyba że się zapomi
Ewuś niestety u mnie też wciąż pada i zdjęcia robione w deszcz,bo obchód musiałam zrobić z ciekawości znowu ogołociłam siostrunię z kwiecia( ona ma zawsze coś nowego)
- Miiriam
- Od: 13 maja 2007, o 00:17
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Pięknie Zwłaszcza te widoki ogolne - cudne
A co to za biały kwiatuszek na fotce pomiedzy tiarelką a żurawką Super
A co to za biały kwiatuszek na fotce pomiedzy tiarelką a żurawką Super
- JolantaG
- Od: 3 lis 2008, o 14:52
Piękne widoczki .
Tiarella MISTIC Mist ,jest dość kapryśna .Uważaj na nią.Moja marnieje z dnia na dzień .Nie wiem ,czy ma za mokro ,czy coś innego jej nie pasuje .Chyba ją stracę .
Żarnowca tej zimy nie zabezpieczyłam .Była to druga zima ,był już bardzo duży .Myślałam ,że sobie poradzi .
Tiarella MISTIC Mist ,jest dość kapryśna .Uważaj na nią.Moja marnieje z dnia na dzień .Nie wiem ,czy ma za mokro ,czy coś innego jej nie pasuje .Chyba ją stracę .
Żarnowca tej zimy nie zabezpieczyłam .Była to druga zima ,był już bardzo duży .Myślałam ,że sobie poradzi .
- maria5
- 1000p
Bernadko to cebulica hiszpańska
Jolu właśnie widzę że coś się z nią dzieje przysychają liście, chyba ma za mokro , muszę przesadzić może ją uratuję, jest najładniejsza . Dziękuję Szkoda twojego żarnowca
Jolu właśnie widzę że coś się z nią dzieje przysychają liście, chyba ma za mokro , muszę przesadzić może ją uratuję, jest najładniejsza . Dziękuję Szkoda twojego żarnowca
-
- Od: 25 wrz 2007, o 18:21
Marysiu, hosty masz obłędne!!!
Rzeczywiście Valley`s wyjątkowo urodziwa
Rzeczywiście Valley`s wyjątkowo urodziwa
- agnieszka72
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 22 lip 2008, o 20:30
Maryś moja Mistic Mist też mniejsza z dnia na dzień .
Teraz ma 4 listki a cała rośinka jest mniejsza od zapałki .
Zabrałam biedaka do domu bo mi jej szkoda .
Podobno trzeba ją trzymać wyłącznie w cieniu .
Teraz ma 4 listki a cała rośinka jest mniejsza od zapałki .
Zabrałam biedaka do domu bo mi jej szkoda .
Podobno trzeba ją trzymać wyłącznie w cieniu .
- maria5
- 1000p
Monisiu jak pisałam też je uwielbiam i gapię się na nie ale teraz ta zieleń jest śliczna taka soczysta tylko te ślimaki
Agniesiu nie wiedziałam że w cieniu moja rośnie na słońcu i teraz na pewno ma za mokro zaraz ją przesadzam
Teraz to wszystkiego mi szkoda pąki piwonii już drugi tydzień nic a nic się nie rozwinęły i ten ziąb aż przykro wychodzić z domu
Agniesiu nie wiedziałam że w cieniu moja rośnie na słońcu i teraz na pewno ma za mokro zaraz ją przesadzam
Teraz to wszystkiego mi szkoda pąki piwonii już drugi tydzień nic a nic się nie rozwinęły i ten ziąb aż przykro wychodzić z domu
- dwostr
- Od: 25 mar 2008, o 15:38
Marysiu,widzę ,że nie tylko hosty są Twoją specjalnością ,bo kolekcja żurawek też imponująca.
Już sobie wyobrażam jak będzie pięknie,gdy te roślinki się rozrosną-a pod Twoją opieką wszystko rośnie jak na drożdżach!
Już sobie wyobrażam jak będzie pięknie,gdy te roślinki się rozrosną-a pod Twoją opieką wszystko rośnie jak na drożdżach!
Serdecznie pozdrawiam Danuta
- Miiriam
- Od: 13 maja 2007, o 00:17
Jaki imponujący zbiór
Na cebulicę hiszpańską muszę szczególnie zapolować
Na cebulicę hiszpańską muszę szczególnie zapolować