Ogródek pod dębami część 4

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
edulkot
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 lut 2011, o 17:31
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Ogródek pod dębami część 4

Post »

Wandziu i zaśpiewamy:
Zielono mi jak w niedzielę,
najmilsza ma,
dziękuję ci za tę zieleń.
słowa Agnieszka Osiecka

Za zieleń i za kolory i za wszystkie zdjęcia jakie nam pokazałaś. Oby nadchodzący rok obfitował w takie właśnie widoki. ;:196
Awatar użytkownika
Jule
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 kwie 2011, o 19:53

Post »

Zielono, zielono ale najladniejsza z tego wszystkiego jest zabka siedzaca na stole 8-) ;:138
Awatar użytkownika
hala67
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 paź 2011, o 22:12
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Ho, ho... jak pięknie kończysz rok ;:138
...miłego wieczoru...
Pozdrawiam Hala
Awatar użytkownika
majka411
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 sie 2009, o 18:55

Post »

Wandeczko, wszystkiego najlepszego w Nowym Roku. ;:196 Piękne rabaty, bardzo lubię oglądać Twój ogród i różne kwiatuszki na nich.
O, orlikach nie wspomnę :;230 ;:224
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Wandeczka pewnie jeszcze odsypia tańce ;)
kochana, życzę Ci zdrowego Nowego Roku... może wreszcie będzie nam dane się poznać ;)
Awatar użytkownika
Ewelina
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 4 lut 2007, o 16:26
Kontakt:

Post »

Wandziu, Sylwestra spędziłam podobnie jak Ty , na "domówce" ( swoją drogą fajna nazwa, która całkiem wyparła niegdysiejsze prywatki...) Po odespaniu rozpoczęłam Nowy Rok od kawy i przeglądu co nowego w internecie. No a teraz trafiłam do Twojego ogrodu, by nacieszyć oczy kolekcją IRYSÓW. Piękne są ! Co roku obiecuję sobie ,że zaopatrzę się w nowe odmiany. Mam tylko trzy , a jest ich przecież tak wiele. Może w tym roku się uda ?
Pozdrawiam noworocznie :)
* Mój Ogród - cz.7 (aktualna)
Wizytówkai inne moje wątki
"Mam śródziemnomorskie poczucie czasu..."
Awatar użytkownika
lora
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2010, o 13:43

Post »

Wandziu ;:196 witaj w Nowym Roku...
pozdrawia Misia

Ogrodowe wątki Misi
Awatar użytkownika
krysad71
1000p
1000p
Od: 11 gru 2009, o 20:22

Post »

Dosiego Roku !

Nie często teraz odwiedzam forum, a wiosna już coraz bliżej, znowy kiełkują krokusy i inne cebulowe.
Zamówiłam obiecane sobie żurawki (na początek 13 sztuk), oczywiście u IGI, Pamietam o żółtej chryzantemie.
;:3
Pozdrawiam Krystyna
heliofitka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 cze 2010, o 11:02

Post »

Witaj Wandziu ;:196
Pięknie pożegnałaś stary rok, a co teraz słychać w ogrodzie ? Czyżby niespodziewany atak zimy :wink:
Podobnie jak moje "przedmówczynie" zachwyciłam się twoimi irysami, ale niestety brak mi miejsca na kolejne rośliny, a chciałoby się tak wiele...:?
Pozdrawiam Iwona
Domowe Ogród
Spis treści
Awatar użytkownika
ada.kj
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 gru 2008, o 12:03

Post »

Wpadłam Wandziu z rewizytą i przywitać się noworocznie. Przy okazji składam najlepsze życzenia - wszystkiego najlepszego w nowym roku. Twój ogródek często oglądam, więc jestem prawie na bieżąco. Wiem, że w tym roku w ogrodzie zagościła u Ciebie cała masa nowych róż. Ja na swojej działce mam na nie już nie wiele miejsca, więc muszę rozważnie kupować, a w dodatku mam już z nimi kilkuletnie doświadczenie i teraz staram się kupować róże, o których wiem, że powinny być zdrowe, pachnące i jeszcze powinny długo trzymać kwiat. Jesienią kupiłam nowych róż łącznie 17, a przy okazji pozbyłam się pięciu - są w innych ogrodach, a dzięki temu mam jeszcze miejsce na kilka nowych róż, które chcę kupić w tym roku. Jak widzisz ruch w interesie jest, a nam się nigdy nie znudzi :D
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Awatar użytkownika
an-ka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 sty 2009, o 21:10

Post »

Wando kiedyś chciałaś jakieś linki o ogrodach.Na marginesie masz do wyboru i koloru -tematy bardzo interesujące.Pnące róże pokazane super a wszystkie dodatki do nich tylko ściągać.Miłego przeglądania.
Zjedż myszą w dół.

http://www.liveinternet.ru/users/teanik ... c/1464285/

Noworoczne :oops:
Awatar użytkownika
Sure
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 lip 2010, o 21:03
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Wandziu, witaj w Nowym Roku! :wit
Bardzo fajny ten kącik ze stołem na zdjęciach, taki klimatyczny i wiosenny. Miło się siedzi w tak pięknym otoczeniu. I podobno wiosna w tym roku szybko nadejdzie?
pozdrawiam, Agata
ogród Agaty - cz.4
Awatar użytkownika
Wanda7
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 2 wrz 2010, o 13:17

Post »

Pamelko, edulkotku, Jule, Halu, Majko, aguniado, Ewelino, loro, krysad71, heliofitko, jest mi ogromnie miło, że pamiętałyście o mnie na przełomie tych dwóch lat i wpadłyście z życzeniami. Dziękuję i życzę wam samego szczęścia w najczystszej postaci ;:196

Ada.kj, jak mi się przyjemnie zrobiło, że bywasz w moim ogródku i wiesz, co się u mnie dzieje. Proszę, daj czasem znać, że jesteś. Piszesz, że z różami masz już pewne doświadczenie i dokonujesz eliminacji odmian na rzecz tych, które są idealne pod każdym względem, a w każdym razie bliskie ideału. Gdy dojdę do tego etapu, pewnie też tak będzie. Ale wiesz, na razie jestem zachłanna i właściwie chciałabym mieć każdą angielkę u siebie w ogrodzie. No jakaś eliminacja to już jest. Różami Austina jestem zachwycona. Kupiłaś 17 róż. A więc aż tyle miejsca jednak na nie znalazłaś, mimo że jak piszesz, masz go niewiele. Wychodzimy z siebie, żeby takie miejsce znaleźć i o dziwo, często się to nam udaje. Faktycznie, ruch w interesie jest cały czas :heja

An-ka. Bardzo fajny link. Wielkie dzięki, że pamiętałaś o tej mojej prośbie. Będę miała teraz co oglądać ;:196

Sure, ten kącik to stół na tarasie, przy którym wiosną, latem i jesienią spedzam mnóstwo czasu. Piję tutaj kawę, pracuję z laptopem i pisuję na forum. To moje ulubione miejsce, gdyż mam z niego wgląd na moje włości. naprzeciwko rośnie mój dąb i często sobie tak nawzajem na siebie patrzymy :D A co do pogody, to też sprawdzałam prognozy i nie grożą nam w tym roku jakieś wielkie mrozy. Całe szczęście, bo ja osobiście czuję się tak, jak gdyby już było przedwiośnie.

Dla wszystkich gości na przywitanie Nowego Roku ten oto bukiecik ze starej retro-balii, składający się z lobelii, petunii i bakopy. Pewnie na wiosnę zestaw tego bukieciku będzie już inny :D

Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”