Kocham Ogród cz.3
-
- 500p
- Od: 2 kwie 2011, o 22:23
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Kocham Ogród cz.3
Adrianko,
róże piękne, nie mam ich u siebie, więc Twoje bardzo cieszą moje oczy. NN, dla mnie, piękna .
róże piękne, nie mam ich u siebie, więc Twoje bardzo cieszą moje oczy. NN, dla mnie, piękna .
Joasia
- HalinaK
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 paź 2008, o 11:27
Adrianno uwielbiam oglądać Twoje fotki, mają w sobie coś tajemniczego
- lanceta
- Od: 13 wrz 2010, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Gdybym to ja sfotografow.Westerland -wyglądałaby pospolicie , w Twoim wykonaniu ...jest dostojna i elegancka....
Posadziłam jesienią 2 szt. tej odmiany , rozrosły się i obficie kwitną , ale nie byłam przekonana ,co do wyboru odmiany.
Upewniłaś mnie zupełnie nieświadomie,że podjęłam słuszną decyzję......
Posadziłam jesienią 2 szt. tej odmiany , rozrosły się i obficie kwitną , ale nie byłam przekonana ,co do wyboru odmiany.
Upewniłaś mnie zupełnie nieświadomie,że podjęłam słuszną decyzję......
- Margo2
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Będziesz zadowolona z Bonici. Moja to już olbrzymi krzaczor.
Jak na razie radzi sobie rewelacyjnie i z deszczami i z wielkością. Widocznie nabrała już mocy i nie trzeba jej podpierać.
Jak na razie radzi sobie rewelacyjnie i z deszczami i z wielkością. Widocznie nabrała już mocy i nie trzeba jej podpierać.
- Gencjana
- Od: 27 sty 2010, o 22:14
Yoasiu, ciekawa jestem, co Ty masz u siebie.Kiedy założysz wątek? Dopadła mnie jakaś infekcja, więc korzystam
z Twojego "lekarstwa".
Halinko, dziękuję.
Lodziu, to jest dobra odmiana, choć po latach stała się wielka i przeszkadzała mi w miejscu, gdzie rosła, więc jej nie
żałowałam, jak padła. A jednak znowu się zdecydowałam, a więc i Twoją decyzję popieram.
Co do fotek - zauważyłam, robiąc je, że róże - na tym samym krzewie- zmieniają trochę kształty i kolory.
Gosiu, że Bonica radzi sobie z deszczem, już widzę, cieszę się, że poradzi sobie z wiotkością, jak mówisz.
Dla Was, Dziewczynki, moje clematisy od.. do..
z Twojego "lekarstwa".
Halinko, dziękuję.
Lodziu, to jest dobra odmiana, choć po latach stała się wielka i przeszkadzała mi w miejscu, gdzie rosła, więc jej nie
żałowałam, jak padła. A jednak znowu się zdecydowałam, a więc i Twoją decyzję popieram.
Co do fotek - zauważyłam, robiąc je, że róże - na tym samym krzewie- zmieniają trochę kształty i kolory.
Gosiu, że Bonica radzi sobie z deszczem, już widzę, cieszę się, że poradzi sobie z wiotkością, jak mówisz.
Dla Was, Dziewczynki, moje clematisy od.. do..
- slotys
- Od: 9 lut 2012, o 09:53
Adrianno, clematisy piękne... jak z reklamy...
- AniaDS
- Od: 23 sie 2008, o 00:13
- Kontakt:
Ten pierwszy to Błękitny Anioł?
U mnie jako jedyny wygląda jako tako, reszta ze mną nie współpracuje
U mnie jako jedyny wygląda jako tako, reszta ze mną nie współpracuje
- Gencjana
Małgosiu-Slotys, dopiero w tym roku jakoś zaczęły rosnąć. Kwitną pełniki japońskie - lubię je i dobrze, że w innym
terminie niż europejskie.
Aniu DS, tak, Blue Angel. Ma 2 lata i w tym roku jest wspaniały. A najważniejsze, że miła pamiątka od Gloridei.
2 pozostałe zaczęły rosnąć w tym roku (2 i 3) - widocznie potrzebują czasu albo źle cięłam.
Dla Ciebie widoczek i 2 fotka z ...? Miała być Golden Celebration, ale Margo w ub. roku miała wątpliwości, a ja też z uwagi
na brak zapachu. Ma ok. 1,5 m. , krzak, sporo wiotkich pędów. 3 rok. Może rozpoznasz, kto zacz?
terminie niż europejskie.
Aniu DS, tak, Blue Angel. Ma 2 lata i w tym roku jest wspaniały. A najważniejsze, że miła pamiątka od Gloridei.
2 pozostałe zaczęły rosnąć w tym roku (2 i 3) - widocznie potrzebują czasu albo źle cięłam.
Dla Ciebie widoczek i 2 fotka z ...? Miała być Golden Celebration, ale Margo w ub. roku miała wątpliwości, a ja też z uwagi
na brak zapachu. Ma ok. 1,5 m. , krzak, sporo wiotkich pędów. 3 rok. Może rozpoznasz, kto zacz?
- Ma-Do
- Od: 22 lut 2010, o 20:29
Adrianko,rogalikowa miała ciężki start,w tamtym roku stała w miejscu,a w tym wypuściła 2 półmetrowe pędy.
A ja odetchnęłam z ulgą,że jednak nie zmarnowałam obu sadzonek(jedna się nie ukorzeniła).
Chcę nasionka żółtego orlika .
A ta żółta różyczka z ostatniej fotki bardzo mi przypomina mojego Grahama Thomasa.
Ogród przepiękny!
A ja odetchnęłam z ulgą,że jednak nie zmarnowałam obu sadzonek(jedna się nie ukorzeniła).
Chcę nasionka żółtego orlika .
A ta żółta różyczka z ostatniej fotki bardzo mi przypomina mojego Grahama Thomasa.
Ogród przepiękny!
Pozdrawiam , Małgosia
Moje wątki
Moje wątki
- Gencjana
Małgosiu, a moja w tym roku - kwitła jak oszalała. Uznałam , że bez przesady, nie mam cukierni i dziś mnóstwo pędów wycięłam. Wprawdzie "moja" Ewa twierdzi, że to normalna róża, ale ja na nią patrzę tylko jak na obiekt do jedzenia.
Po co się martwiłaś? Zawsze mogłabym Ci przysłać. Graham T. nie pachnie? Ocena ogrodu takiej specjalistki, jeśli nawet przesadzona,
głaszcze serce. Nasionek pilnuję. Jeszcze ma całkiem zielone nasienniki. Jest późny, nawet jest jeszcze jeden kwiatek. Red Fairy posadzona na jesieni, a juz ładnie zakwitła.
Po co się martwiłaś? Zawsze mogłabym Ci przysłać. Graham T. nie pachnie? Ocena ogrodu takiej specjalistki, jeśli nawet przesadzona,
głaszcze serce. Nasionek pilnuję. Jeszcze ma całkiem zielone nasienniki. Jest późny, nawet jest jeszcze jeden kwiatek. Red Fairy posadzona na jesieni, a juz ładnie zakwitła.
- kocica
- Od: 22 wrz 2007, o 16:42
- Kontakt:
Witaj Adrianno
Nacieszyłam oczy pięknymi widokami w Twoim ogrodzie. Jak zawsze jestem pod ogromnym wrażeniem kolorów, kompozycji, piękna.
Bardzo lubię róże, ale u innych więc napatrzyłam się na Twoje piękności. Ja mam kilka odmian, ale z braku czasu dla nich jakoś tam gdzieś rosną i chwilowo nie zdobią za bardzo ogrodu.
Nacieszyłam oczy pięknymi widokami w Twoim ogrodzie. Jak zawsze jestem pod ogromnym wrażeniem kolorów, kompozycji, piękna.
Bardzo lubię róże, ale u innych więc napatrzyłam się na Twoje piękności. Ja mam kilka odmian, ale z braku czasu dla nich jakoś tam gdzieś rosną i chwilowo nie zdobią za bardzo ogrodu.
Moje wątki
Pozdrawiam, Ewa.
Pozdrawiam, Ewa.
- Gencjana
Ewo-Kociczko, dziękuję. Roślinkom od Ciebie na pewno było milo, że je odwiedziłaś. Zobacz, jak wygląda ta, którą
szkółka w Karpaczu reklamuje jako "najbardziej niebieską z niebieskich" (Nikko Blue). Takie bezkarne oszustwo.
2 lata czekałam na kwiaty, by tak się rozczarować.
A dla Ciebie róże od uczciwych sprzedawców. Gloriadei i Double Delight.
szkółka w Karpaczu reklamuje jako "najbardziej niebieską z niebieskich" (Nikko Blue). Takie bezkarne oszustwo.
A dla Ciebie róże od uczciwych sprzedawców. Gloriadei i Double Delight.
Podlewalas takim nawozem barwiacym na niebiesko?Gencjana pisze:... szkółka w Karpaczu reklamuje jako "najbardziej niebieską z niebieskich" (Nikko Blue). Takie bezkarne oszustwo.
Przepraszam za brak polskich znaków diakrytycznych
... nie akceptuję nietolerancji, zawiści i kłamstwa - Janusz
... nie akceptuję nietolerancji, zawiści i kłamstwa - Janusz