Ogród Azy. cz3
- anabuko1
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 sty 2013, o 17:19
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Ogród Azy. cz3
Witaj Olu
I ja gratuluję sukcesu wystawowego
Lilie śliczne i lililiowce te roślinki kocham bardzo
Lato w pełni to i kwitnień sporo pięknych
I ja gratuluję sukcesu wystawowego
Lilie śliczne i lililiowce te roślinki kocham bardzo
Lato w pełni to i kwitnień sporo pięknych
- Aza
- Od: 10 lut 2008, o 18:33
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Alize białe floksy sa w ogrodzie od zawsze dłużej niż żyję i pamiętam. Mam je w ogromnych ilościach, ale dopiero zaczynają kwitnąć.
Krysiu nie wiem jak to się stało że Cię nie widziałam..
Krysiu nie wiem jak to się stało że Cię nie widziałam..
OLGA od malamutów
Wątki Azy
Wątki Azy
- EwkaEs
- Od: 9 lip 2008, o 20:28
Olu-gratulacje dla Klary doskonałej!Cieszy bujność białych floksów.I groszki i róże i lepnica z TANAPU i to,że miałaś burzę z deszczem.Pozdrawiam skwarnie i remontowo(wkroczyli....)
- Aza
Ewo nie wiem jak oni będą pracować, bo jest strasznie gorąco, przynajmniej w Zakopanem. Za gratulacje dziękuję. W ogrodzie zakwitły mi Casablanki kupione 4 lata temu, bo mi się w twoim ogrodzie podobały.
Jeszcze dwie sielanki z wczorajszego dnia spędzonego w górach.
Jeszcze dwie sielanki z wczorajszego dnia spędzonego w górach.
OLGA od malamutów
Wątki Azy
Wątki Azy
-
- Od: 21 kwie 2009, o 21:37
OLU....witaj.......wreszcie się odnalazłam na swoich włościach......jak ja nie lubię się rozpakowywać.....
Klarę widzieliśmy...co prawda króciutko,bo po zaparkowaniu samochodu mieliśmy też bardzo niespodziewane spotkanie ze znajomymi z którymi nie widzieliśmy się 21 lat......jak to się stało, że się wzrokiem odnaleźliśmy sami zachodziliśmy w głowę....
...gratulujemy sukcesu wystawowego....KLARĘ wymiziaj ile się da....ona to lubi no i Pańcia Klary też chyba dumnie maszerowała do domku
pozdrawiamy serdecznie......
OLGO....u mnie też żar z nieba na wszystko się leje...roślinki główki do ziemi pospuszczały a mi się nie chce z domku nosa wytknąć......jedynie te na tarasie się dobrze mają, bo obok konewki stoją....
wczoraj byłam na działce gdzie roślinność bujniejsza ....moje floksy już w ostatniej fazie kwitnienia i zmęczone upałem.......u Ciebie mimo upałów roślinki bujniejsze i radośniejsze....a takich nasturcji jak Twoje to nigdy nie wyhodowałam....u Ciebie jednej mszycy nie widziałam...u mnie zawsze kolonie....
Klarę widzieliśmy...co prawda króciutko,bo po zaparkowaniu samochodu mieliśmy też bardzo niespodziewane spotkanie ze znajomymi z którymi nie widzieliśmy się 21 lat......jak to się stało, że się wzrokiem odnaleźliśmy sami zachodziliśmy w głowę....
...gratulujemy sukcesu wystawowego....KLARĘ wymiziaj ile się da....ona to lubi no i Pańcia Klary też chyba dumnie maszerowała do domku
pozdrawiamy serdecznie......
OLGO....u mnie też żar z nieba na wszystko się leje...roślinki główki do ziemi pospuszczały a mi się nie chce z domku nosa wytknąć......jedynie te na tarasie się dobrze mają, bo obok konewki stoją....
wczoraj byłam na działce gdzie roślinność bujniejsza ....moje floksy już w ostatniej fazie kwitnienia i zmęczone upałem.......u Ciebie mimo upałów roślinki bujniejsze i radośniejsze....a takich nasturcji jak Twoje to nigdy nie wyhodowałam....u Ciebie jednej mszycy nie widziałam...u mnie zawsze kolonie....
śliczne nasturcję upały u ciebie potężne ,ale i u mnie nieźle grzeje miłego wieczorku
- Aza
Krysiu i Gosiaczku idę podlewać, bo dziś było jeszcze goręcej niż wczoraj, floksom liście opadają.
OLGA od malamutów
Wątki Azy
Wątki Azy
- Ellaa
- Od: 6 lip 2008, o 23:59
- Kontakt:
Ech....wszyscy biegamy z konewkami....u mnie też floksy szybko mdleją w tych temperaturach
Piękne widoczki z gór
Piękne widoczki z gór
- EwkaEs
- Od: 9 lip 2008, o 20:28
Olgo-idę porannie podlewać,ciepło jest już.Casablanki bardzo dorodne,ładna nasturcja i nagietki.I od gór powiało świeżością,tu powietrze stoi.Zdjęcia robione tym starym aparatem,czy nowszy udało się naprawić?
- Aza
Zdjęcia starym aparatem, kwiaty żółte nie bardzo wychodzą. Nowy posłałam z pieniędzmi do Marka bo obiecywal ...
Utknął u Marka. Górskie widoki, wczoraj dużo wstawiałam, chyba ze starego prawdziwsze. Ja wrócilam z podlewania ogrodu, mam dziś wizytę u endokrynologa, tego odpuścic nie mogę, bo czeka się miesiącami.
Utknął u Marka. Górskie widoki, wczoraj dużo wstawiałam, chyba ze starego prawdziwsze. Ja wrócilam z podlewania ogrodu, mam dziś wizytę u endokrynologa, tego odpuścic nie mogę, bo czeka się miesiącami.
OLGA od malamutów
Wątki Azy
Wątki Azy
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Olgo zdjęcia górskich krajobrazów zapierają dech w piersiach..... raj....
Te ogrodowe też przepiękne.... wciąż wracam do fotki białych floksów i je podziwiam....są cudne....
Te ogrodowe też przepiękne.... wciąż wracam do fotki białych floksów i je podziwiam....są cudne....
- Aza
AGNESS dzięki za wizytę, to zakwitło wczoraj chyba jest to Pink Perfekt, 4 lata temu taką sadziłam nigdy nie kwitła.
OLGA od malamutów
Wątki Azy
Wątki Azy
- aguskac
- Od: 9 kwie 2007, o 22:28
Aparat może i stary, ale ta fotka, to tylko na jakiś konkurs!!