W moim ogródku - IWONA1311
- AGNESS
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: W moim ogródku - IWONA1311
Iwonko o rany niezła ilość śniegu u mnie też sypie, wokół biało, ale tak wielkich zasp nie ma ...
- jola1
- Od: 4 kwie 2008, o 08:15
Iwonko pocieszę Cię że u mnie jest tak samo, ale cieszyć się trzeba bo rzeczywiście jeśli temperatury spadną tak jak zapowiadają synoptycy to nasze roślinki bardzo by ucierpiały i tym optymistycznym akcentem kończę mój wywód.
- malgocha1960
- Od: 8 lut 2010, o 18:15
U mnie po słonecznym dniu nie ma sladu po sniegu,a i tak po nocy było tylko deczko na trawie.
-
- Od: 17 sty 2009, o 17:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
E... tam, taki śnieg marcowy nie poleży długo a ochroni w razie mrozów - jakoś się pocieszać musimy,
mam podobnie, ale nieco mniej .
mam podobnie, ale nieco mniej .
Pozdrawiam. Elżbieta
Ogród Elżbiety
Ogród Elżbiety
- Norbitka
- Od: 7 lip 2012, o 14:01
Iwonko jakie Ty masz wydmy!! ;)
Ja mam dużo śniegu, ale u Ciebie jest go wiele więcej.
Będzie dużo wody dla startu wiosennego dla roślinek.
Ja mam dużo śniegu, ale u Ciebie jest go wiele więcej.
Będzie dużo wody dla startu wiosennego dla roślinek.
- Klara154
- 100p
- Od: 14 sie 2012, o 08:39
- Kontakt:
He, he Iwonka widzę u Ciebie jak i u mnie. Wiosnę poczułaś, zakupy porobiłaś i teraz dawaj z łopatą próżno szukać nieprzysypanego śniegiem kawałka ziemi.
Ale ten śnieg to długo już nie poleży, oj nie wróżę ja mu dobrze.
Buziaki!
Ale ten śnieg to długo już nie poleży, oj nie wróżę ja mu dobrze.
Buziaki!
- anka93
- Od: 5 paź 2008, o 17:40
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
,U Ciebie Iwonko jak w górach , przynajmniej roslinki pod kołderką.U mnie nie ma śniegu tylko marznący deszcz
-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 5 lis 2010, o 20:56
Iwonko , tym razem mamy po równo. (śniegu oczywiście) Coś folgują z mrozami, już nieco mniejsze prognozują i od środy co dzień cieplej . Czyli tak jak mówiłem , Grzegorz (wtorek) wykopie zimę za Bałtyk. Obawiałem się o dziurawca , jest zimozielony , ale jest jak ''nówka''
- anka93
- Od: 5 paź 2008, o 17:40
Tadeuszu , to zmienia sie prognoza na lepsze?
- IWONA1311
- Od: 28 mar 2011, o 12:10
Aniu (Anna11) ja po prostu mam już dosyć tego śniegu chcę już ciepełka, ale w jednym masz rację u innych cebulkowe kwiatki będą już wspomnieniem a u nas będą jeszcze kwitły.
Agnieszko tego śniegu to może aż tak dużo nie nasypało gdyby tak nie wiało to nie byłoby takich zasp, a u mnie jak wokół pola to wszystko zatrzymuje się przy ogrodzeniu
Jolu nie wiem czy to pocieszajace jest ale w sumie to dobrze że nie tylko ja mam tyle tego białego g....mam tylko nadzieję że faktycznie na coś się ta śniegowa kołderka jeszcze przyda.
Małgosiu to u Ciebie wiosenna pogoda, ciekawe czy te opady śniegu dojdą i w Twoje strony czy tylko nas tak uraczył?
Elu ten śnieg marcowy czy nie to u mnie najwięcej go na rabatach i tu za ogrodzeniem najdłużej leży
Beatko gdyby to był styczeń to bardzo bym się z tego śniegu cieszyła, ale dziś to jest go po prostu za dużo w niektórych miejscach, ale masz rację wiatr pięknie go miejscami uformował.
Aniu (Klara154) u mnie najwięcej śniegu nawiało tam gdzie mam rabaty ale są miejsca gdzie jest go bardzo mało i trawa wystaje. Widziałam Twoje zakupy u mnie to dopiero początek czekam co dadzą w moim pobliskim ogrodniczym...
Beatko(anka93) skoro u Ciebie marznący deszcz to chyba wole juz ten śnieg szkoda tylko że musiało go tak dużo nawiać na moje rabaty, będzie topniał i topniał...
Tadziu ja mam taka nadzieję że będzie coraz cieplej a nawet tak ciepło żeby ten śnieg szybciutko stopniał, chociaż u innych już bedzie wspomnieniem a u mnie pod ogrodzeniem będzie zalegał Dziurawiec jak ma troszkę kołderki to ładnie przetrwa, nawet gdyby całe liście mu zmarzły to po ścięciu ich odbije z ziemi, u mnie było tak w ubiegłym roku.
Agnieszko tego śniegu to może aż tak dużo nie nasypało gdyby tak nie wiało to nie byłoby takich zasp, a u mnie jak wokół pola to wszystko zatrzymuje się przy ogrodzeniu
Jolu nie wiem czy to pocieszajace jest ale w sumie to dobrze że nie tylko ja mam tyle tego białego g....mam tylko nadzieję że faktycznie na coś się ta śniegowa kołderka jeszcze przyda.
Małgosiu to u Ciebie wiosenna pogoda, ciekawe czy te opady śniegu dojdą i w Twoje strony czy tylko nas tak uraczył?
Elu ten śnieg marcowy czy nie to u mnie najwięcej go na rabatach i tu za ogrodzeniem najdłużej leży
Beatko gdyby to był styczeń to bardzo bym się z tego śniegu cieszyła, ale dziś to jest go po prostu za dużo w niektórych miejscach, ale masz rację wiatr pięknie go miejscami uformował.
Aniu (Klara154) u mnie najwięcej śniegu nawiało tam gdzie mam rabaty ale są miejsca gdzie jest go bardzo mało i trawa wystaje. Widziałam Twoje zakupy u mnie to dopiero początek czekam co dadzą w moim pobliskim ogrodniczym...
Beatko(anka93) skoro u Ciebie marznący deszcz to chyba wole juz ten śnieg szkoda tylko że musiało go tak dużo nawiać na moje rabaty, będzie topniał i topniał...
Tadziu ja mam taka nadzieję że będzie coraz cieplej a nawet tak ciepło żeby ten śnieg szybciutko stopniał, chociaż u innych już bedzie wspomnieniem a u mnie pod ogrodzeniem będzie zalegał Dziurawiec jak ma troszkę kołderki to ładnie przetrwa, nawet gdyby całe liście mu zmarzły to po ścięciu ich odbije z ziemi, u mnie było tak w ubiegłym roku.
-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 5 lis 2010, o 20:56
Aniu , zależy na jakim kanale , na dłuższy czas nieciekawe prognozy.
Iwonko , mój dziurawiec był w śniegu i liście zieloniutkie. Teraz też okryty.
Iwonko , mój dziurawiec był w śniegu i liście zieloniutkie. Teraz też okryty.
- robaczek_Poznan
- Od: 30 sty 2012, o 23:42
Iwonko, przybiegłam od Tadzia zobaczyć te zaspy i faktycznie mogłabyś obdzielić pół Wielkopolski
Wiosna w końcu dotrze do Ciebie, a roślinki będą zdrowe i kwitnące bo spokojnie przezimują
Pozdrawiam niedzielnie
Wiosna w końcu dotrze do Ciebie, a roślinki będą zdrowe i kwitnące bo spokojnie przezimują
Pozdrawiam niedzielnie