Wiejski eksperyment Pat - ogrodowe plany 2013

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Re: Wiejski eksperyment Pat - ogrodowe plany 2013

Post »

Jerome pisze:
Maska pisze:Pat jedź a jak nie znajdziesz wiosny na zachodzie to i dobrze nie będzie Ci żal wracać - szczęśliwej drogi!
Ha ha, Marysia jakby szpili nie wetknela, toby chora byla na swieta. ;:306
Pat spokojnie mozesz jechac, autostrady odsniezone, mozna pruc ile fabryka dala, w te i z powrotem. :D
Chyba źle odczytujesz moje słowa, nie miałam żadnej złośliwości na myśli ;:185 chociaż ta cecha nie jest mi obca :oops:
Awatar użytkownika
Beatrice
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 maja 2009, o 21:34

Post »

Pat spokojnie mozesz jechac, autostrady odsniezone, mozna pruc ile fabryka dala, w te i z powrotem.

No chyba nie wszędzie bo mój M wraca z Bawarii i płacze że w korkach stoi :)
JagiS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 kwie 2012, o 14:10
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Pati, co do luzackiego podejścia do tzw. wiosny, zawsze mam w pamięci góralski dowcip o powodzi. Siedzi sobie dwóch chłopów na przyzbie i patrzą na zalane pola. Po wodzie porusza się w te i wewte kapelusz. Jeden chłop pyta: a to co :?: Drugi odpowiada: E, nic, to nasz Jasiek, on mo w dupie powódź i orze ;:306.

Pozdrawiam luzacko wiosennie oraz Wielkanocnie - Jagoda
Awatar użytkownika
Darmokot
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 lis 2012, o 20:37

Post »

Pat życzę Ci wszystkiego naj naj naj z okazji nadchodzących Świąt, końskiego zdrówka i żeby zima jak najszybciej dała nogę z Polski ;:168
Awatar użytkownika
survivor26
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 sty 2012, o 14:23

Post »

Michale, dziękuję za życzenia...zima się na razie nie zastosowała, ale może nie czyta mojego wątku? ;:224

Jagodo, piękna przypowieść! To ja właśnie zamierzam jak ten Jasiek zakładać ogród w kwietniu, gdy jest na to pora :D Zima ma szczęście, że mam robotę do weekendu, więc może jeszcze te 4 dni spać spokojnie, bo potem zaspy, nie zaspy, ja mam krzewy do sadzenia i je posadzę....

Piotrze, to fakt u Marysi złośliwości za grosz nie ma, u mnie za to jest jej w nadmiarze, więc z niekłamaną przyjemnością donoszę, że na generalnie odśnieżonej autostradzie trafił nam się około 2-km odcinek zawiany dość solidnie śniegiem... no i nie zgadniesz gdzie...jakieś 30 km przed Dreznem ;:224 Brzydcy Niemcy nie odśnieżyli :twisted:

No i na tym chyba zakończymy tę odsłonę zimowego ogrodu, na pogaduchy i złośliwe komentowanie rzeczywistości zapraszam do wątku domowego, a ogrodowy otworzę w dniu, w którym cokolwiek u mnie zakwitnie...nie w holu ani na parapecie tylko w glebie :wink:
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”