Ogród Marty-cz.aktualna
- kania
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 25 maja 2009, o 10:09
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Ogród Marty-cz.aktualna
Cieszę się, że trafiłam do takiego pięknego ogrodu . Uwielbiam słodycze więc porównam go do bombonierki, w której są różne pysznosci. Twój ogród przypomina leśną polanę, wygląda bardzo naturalnie, jakby zrobił się sam ale my, którzy mamy ogrody większe lub mniejsze już dobrze wiemy ile pracy kosztuje uzyskanie takiego efektu .
- Ola2310
- Od: 24 maja 2015, o 13:37
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Martuniu wszystko pięknie ci kwitnie i ogólnie jest super. Co tu dużo pisać...
Pozdrawiam i buziaki zostawiam.
Pozdrawiam i buziaki zostawiam.
-
- Od: 14 lis 2013, o 15:50
- Margo2
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Faktycznie cudne miejsce
Fajnie, że znowu jesteś na grzybobraniu, przecież Ty to uwielbiasz
Martuś, na jednym ze zdjęć zobaczyłam tabliczkę Larissa, ale raczej mi na nią nie wygląda.
To raczej Pashmina
Fajnie, że znowu jesteś na grzybobraniu, przecież Ty to uwielbiasz
Martuś, na jednym ze zdjęć zobaczyłam tabliczkę Larissa, ale raczej mi na nią nie wygląda.
To raczej Pashmina
-
- Od: 10 wrz 2015, o 20:35
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ale super grzybki nazbierałaś W tym roku jeszcze nie byłam, a teraz już pewnie znowu zrobiło się sucho
Lilie cudowne, szczególnie biała z ogromnymi kwiatami. Rośliny ogólnie masz okazałe, widać, że im pasują Twoje warunki. Jest kolorowo i wesoło. Nie ma monotoniii, cały czas coś kwitnie. Cudnie masz, Marto
Lilie cudowne, szczególnie biała z ogromnymi kwiatami. Rośliny ogólnie masz okazałe, widać, że im pasują Twoje warunki. Jest kolorowo i wesoło. Nie ma monotoniii, cały czas coś kwitnie. Cudnie masz, Marto
-
- Od: 10 maja 2012, o 19:16
Marto! złocień wielki ten biały kiedyś miałam na starym miejscu zamieszkania ,bardzo bym chciała go nabyć od nowa choć jedną karpkę! i ten lilowiec z środkiem kolorowym wymieniłabym zTobą na takie jak u mnie widzisz!Co ty na to?
- Tajka
- Od: 23 sty 2010, o 17:32
Martuniu wiem, że z bólem serca zostawiłaś swój ogród wybierając się na grzybobranie, ale grzyby zbiera się w końcu wtedy, kiedy są.
Ogród masz wspaniały o każdej porze i myślę, że Rodzinka się o niego zatroszczy.
Wiesz, że dzięki Tobie zakopujemy nasze znalezione grzybki robaczywki na działce z nadzieją na przyszły wysyp ?
Twój wątek jest tak pouczający.
Ogród masz wspaniały o każdej porze i myślę, że Rodzinka się o niego zatroszczy.
Wiesz, że dzięki Tobie zakopujemy nasze znalezione grzybki robaczywki na działce z nadzieją na przyszły wysyp ?
Twój wątek jest tak pouczający.
-
- 200p
- Od: 24 lut 2015, o 09:34
Fantastyczny ogród. Z każdą przeglądaną stroną ze zdjęciami ogrodu jestem coraz mocniej urzeczona ogrodem jak stworzyłaś.
Pozdrawiam Paulina
Marta, nie da się nie zachwycać Twoim ogrodem. Piękny jest. Masz chyba wszystkie rośliny jakie występują na ziemi. Bardzo kolorowo, ale i elegancko. Oj, zapewne zapach liliowy wyczuwalny jest z daleka. Lasek brzozowy przeuroczy. Cudnie Martuś, cudnie. Bardzo dziękuję, że nam pokazujesz to cudo
- jonatanka
- Od: 4 mar 2012, o 12:11
Witaj Martuś. Ależ u Ciebie kolorków i różnorodność roślin.Białe lilie śliczne.Biegnę nadrabiać zaległości.
-
- Od: 22 sty 2013, o 21:52
Witam przemiłych gości,bardzo sie cieszę ,że mnie odwiedzacie ,mimo ,że mnie ciągle nie ma i pędzę jak wicher,właśnie wróciłam ,jutro maszeruję do pracy ,bo pracownik dalej na urlopie ,a jutro wieczorem przyjeżdżają do mojego miasteczka Francuzi ,60 autokarów,czterech będzie u nas nocować ,więc jeszcze przybędzie obowiązków,ogród przywitał mnie pięknymi kwiatami i zapachem floksów,lilii ,aż mnie oczarowało,że taki pachnący .
Dorota,mogę zebrać nasionka ,ale przypomnij ,bo sie zgubię .
Aluś,miło,że dobrze usypiasz po spacerku w moim ogrodzie,pozdrawiam
Marysiu,masz rację ,że mnie poniosło na grzybach,ale jak je zostawić jak takie piękne ,a w domku tyle grzybowych zapachów,ogród,doskonale sobie radzi beze mnie,wszystko kwitnie i cudownie pachnie,widzę ,że zachwycasz się wszystkimi kwiatami,ja też tak mam ,pozdrawiam
Kasiu,ogród sobie doskonale radzi beze mnie ,rośliny w miarę zdrowe i nawet ani jednej mszycy nie miałam jak do tej pory,buziaczki
Iwonko,to miło,pozdrawiam i zdrówka życzę
Maju,to drzewiasta siostra Annabelle, Invincibelle spirit,ma różowe kwiaty ,rośnie bez okrywania i specjalnych zabiegów
Gosiu,Mikołajek agawolistny na pewno będzie na wiosnę w nadwyżkach,niebieska roślina to żmijowiec,liliowce maja może 4 lata ,one szybko rosną ,pozdrawiam
Kasiu,witaj w moim ogrodzie ,ale mi powiedziałaś komplement aż mnie połechtało ,dziękuję ,wiem na pewno,że warto było to zrobić ,zapraszam znowu ,bo będzie ciąg dalszy,pozdrawiam
_oleander_,dziękuję za miłe słowa,widać,ze ogród sobie radzi i pod moją nieobecność,pozdrawiam
Dorotko,tak się cieszę ,że mój ogród może być dla kogoś wzorem i podpowiedzią ,tak w paru słowach opisałaś ten ogród,pozdrawiam
Gosiu,masz rację z tą różą,ja nieraz taka pospieszna i wzięłam do ręki nie tą tabliczkę co potrzeba,grzybów uzbieraliśmy dużo,aż mnie samą zaskoczył ten wysyp i hasanie po lesie ,pozdrawiam
Dorota,mogę zebrać nasionka ,ale przypomnij ,bo sie zgubię .
Aluś,miło,że dobrze usypiasz po spacerku w moim ogrodzie,pozdrawiam
Marysiu,masz rację ,że mnie poniosło na grzybach,ale jak je zostawić jak takie piękne ,a w domku tyle grzybowych zapachów,ogród,doskonale sobie radzi beze mnie,wszystko kwitnie i cudownie pachnie,widzę ,że zachwycasz się wszystkimi kwiatami,ja też tak mam ,pozdrawiam
Kasiu,ogród sobie doskonale radzi beze mnie ,rośliny w miarę zdrowe i nawet ani jednej mszycy nie miałam jak do tej pory,buziaczki
Iwonko,to miło,pozdrawiam i zdrówka życzę
Maju,to drzewiasta siostra Annabelle, Invincibelle spirit,ma różowe kwiaty ,rośnie bez okrywania i specjalnych zabiegów
Gosiu,Mikołajek agawolistny na pewno będzie na wiosnę w nadwyżkach,niebieska roślina to żmijowiec,liliowce maja może 4 lata ,one szybko rosną ,pozdrawiam
Kasiu,witaj w moim ogrodzie ,ale mi powiedziałaś komplement aż mnie połechtało ,dziękuję ,wiem na pewno,że warto było to zrobić ,zapraszam znowu ,bo będzie ciąg dalszy,pozdrawiam
_oleander_,dziękuję za miłe słowa,widać,ze ogród sobie radzi i pod moją nieobecność,pozdrawiam
Dorotko,tak się cieszę ,że mój ogród może być dla kogoś wzorem i podpowiedzią ,tak w paru słowach opisałaś ten ogród,pozdrawiam
Gosiu,masz rację z tą różą,ja nieraz taka pospieszna i wzięłam do ręki nie tą tabliczkę co potrzeba,grzybów uzbieraliśmy dużo,aż mnie samą zaskoczył ten wysyp i hasanie po lesie ,pozdrawiam
-
Iwona,uwielbiam zbierać grzybki i robić z nich potem przeróżne potrawy,zawsze cała półka w spiżarni przeznaczona jest na grzyby,szkoda ,że musiałam wracać ,nie umiem się w domu ogarnąć i przenieść w inny świat,ale powoli się przyzwyczajam,ogród przywitał mnie mnóstwem kwiatów i zapachów i dobrze sobie poradził,nawet deszcz go podlewał,nie ma monotonni w moim ogrodzie .bo tak jest nasadzony ,żeby stale coś kwitło i zawsze wyglądał jak wielka dama ,pozdrawiam
Bożeno,zapisz co się podoba i pamiętaj ,bo ja się gubię ,nie mbyłam jeszcze u ciebie jak kwitną liliowce,ale to nadrobię
Tereniu,nawet rodzinka się nie musiała troszczyć o ogród ,oprócz koszenia trawy nie było co robić ,zresztą nie bardzo się znają i wszyscy pracują ,a trawka była wykoszona,grzybki na pewno zaczniesz zbierać w ogrodzie jak tylko masz jakieś drzewka ,brzozy czy sosny,u mnie nawet pod wierzbą rosną cudne czerwone kozaczki,dziękuję za miłe słowa i gorąco pozdrawiam
Paulinko,dziękuję ,może będzie służył jako wzór do naśladowania ,będzie mi miło
Ewciu,wszystkich roślin to nie mam,bo to chyba niemożliwe,ale ciągle coś kwitnie ,ciągle inne zapachy przeciągają się w powietrzu,ciągle jest kolorowo i apetycznie ,Ty dopisałaś ,że jest elegancko,więc bardzo się cieszę ,że taki jest odbiór,lasek posadziłam dla swoistego klimatu i dla grzybków,dziękuje za tyle słów pochwały ,bo to znaczy ,że warto było i wpadnij znowu ,bo będzie dalsza część,pozdrawiam
Asiu,witaj ,jesteś znowu z nami to miło,ogród bardzo kwitnie ,i mnie też to cieszy,pozdrawiam
Bożeno,zapisz co się podoba i pamiętaj ,bo ja się gubię ,nie mbyłam jeszcze u ciebie jak kwitną liliowce,ale to nadrobię
Tereniu,nawet rodzinka się nie musiała troszczyć o ogród ,oprócz koszenia trawy nie było co robić ,zresztą nie bardzo się znają i wszyscy pracują ,a trawka była wykoszona,grzybki na pewno zaczniesz zbierać w ogrodzie jak tylko masz jakieś drzewka ,brzozy czy sosny,u mnie nawet pod wierzbą rosną cudne czerwone kozaczki,dziękuję za miłe słowa i gorąco pozdrawiam
Paulinko,dziękuję ,może będzie służył jako wzór do naśladowania ,będzie mi miło
Ewciu,wszystkich roślin to nie mam,bo to chyba niemożliwe,ale ciągle coś kwitnie ,ciągle inne zapachy przeciągają się w powietrzu,ciągle jest kolorowo i apetycznie ,Ty dopisałaś ,że jest elegancko,więc bardzo się cieszę ,że taki jest odbiór,lasek posadziłam dla swoistego klimatu i dla grzybków,dziękuje za tyle słów pochwały ,bo to znaczy ,że warto było i wpadnij znowu ,bo będzie dalsza część,pozdrawiam
Asiu,witaj ,jesteś znowu z nami to miło,ogród bardzo kwitnie ,i mnie też to cieszy,pozdrawiam
-