Zieloni przyjaciele Kati
- Andziax007
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
- rastharsis
- 200p
- Od: 20 sie 2008, o 22:56
- kati-1976
- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Jest coraz piękniejsza. Już 5 listków Rośnie w oczach.
Moje doniczkowce i sukulenty
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
-
- 0p - Nowonarodzony
- Od: 7 lut 2009, o 12:36
- kati-1976
Martynko, z reguły jest to bezproblemowa roślinka. Należy jednak pamiętać o kilku zasadach.
Utrzymywać stałą wilgotność podłoża(nie mokro ale delikatnie wilgotne)
Wilgotne powietrze, nie lubi suchego powietrza, uwielbia zraszanie
Utrzymywać stałą wilgotność podłoża(nie mokro ale delikatnie wilgotne)
Wilgotne powietrze, nie lubi suchego powietrza, uwielbia zraszanie
- kati-1976
Graszko Faktycznie różyczka coraz piękniejsza. Boję się że jak trafi w moje łapska to... a tam już lepiej nie kraczę.
Jadziu no kupiłam sobie . Przeglądając forum zobaczylam że prymule są teraz ostatnim krzykiem mody, więc ja kobieta lubiąca być na czasie postanowiłam że też zaszaleję
A tak poza tym doszłam do wniosku, że moje szaleństwo dosięgło zenitu. Wiecie co ostatnio zrobiłam? Zamówiłam na Allegro 100 kaktusów. Która mnie teraz przebije hihi.
Jadziu no kupiłam sobie . Przeglądając forum zobaczylam że prymule są teraz ostatnim krzykiem mody, więc ja kobieta lubiąca być na czasie postanowiłam że też zaszaleję
A tak poza tym doszłam do wniosku, że moje szaleństwo dosięgło zenitu. Wiecie co ostatnio zrobiłam? Zamówiłam na Allegro 100 kaktusów. Która mnie teraz przebije hihi.
- kati-1976
My kaktusiary musimy trzymać się w kupie Super Ewuniu, że się zdecydowałaś.effa pisze:ja nie przebiję, ale dołączę do Ciebie
Podbudowałaś mnie trochę, bo myślałam, że tylko ja taka szalona jestem
Grażynko. Piwnica na ich zimowanie jest ogromna, a na wiosnę wszystkie będą wygrzewać się w słoneczku w jakimś miłej części ogrodu.
- kati-1976
Kochani moi, postanowiłam zrobić fotki kilku moim roślinkom, abyście nie pomyślały że na dobre zatraciłam się w kaktusach. Na dowód tego, że o Was i moje roślinki niekaktusowe też dbam pokżę kilka z nich.
Pilea, którą dostałam od Zuzi bije wszekie rekordy w szybkości rozkrzewiania się
Valotta i jej tegoroczne dzieciaczki
Begonia stale kwitnąca znów zawiązała pączki i przymierza się do kwitnięcia. Od jesieni dwukrotnie zwiększyła swoją obiętość
Koleusik od Monisi dzielnie rośnie i nawet listków nie gubi
Fikus sprężysty też postanowił dać z siebie dziecię i kilka listków
Rhipsalis ma dużo młodych członów
Pilea, którą dostałam od Zuzi bije wszekie rekordy w szybkości rozkrzewiania się
Valotta i jej tegoroczne dzieciaczki
Begonia stale kwitnąca znów zawiązała pączki i przymierza się do kwitnięcia. Od jesieni dwukrotnie zwiększyła swoją obiętość
Koleusik od Monisi dzielnie rośnie i nawet listków nie gubi
Fikus sprężysty też postanowił dać z siebie dziecię i kilka listków
Rhipsalis ma dużo młodych członów